Παιδια μπράβο σας ολα ως τωρα καταπληκτικά
[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
ενα προβλημα σε Μι4 που δεν εχει σχεση με την ρομ(εχει ρομ 15 ημερων)
Δεν δουλευει ο φακος
Αναβει απλως ενα ελαφρυ πρασινο αχνο χρωμα οταν ενεργοποιω τον φακο
Μηπως υπαρχει ρυθμιση ηεχω καποιο αλλο προβλημα
Παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει -
Καλησπέρα. Λοιπον απο οτι βλέπω δεν εχει διορθωθει ακόμη το προβλημα με τα led. Την μπαταρία την φορτίζω καθε βράδυ αλλά η χρηση του κινητού τις τελευταίες τρεις μέρες δεν είναι πάνω απο ενα τέταρτο, αρα δεν μπορώ να πω αν υπάρχει βελτίωση στην μπαταριά. Η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή αρα ούτε αυτο μάλλον το διόρθωσαν. Στην συγκεκριμένη ρομ Η διαχείρηση της μνήμης έπεσε στα επίπεδα του miui 7. Έχω παρατηρήσει οτι δεν υπάρχει πια συντόμευση για τον φακό παρά στην μπάρα ειδοποιήσεων. Τον έχω χρησιμοποιήσει αρκετά αλλά δεν θυμάμαι αν υπήρχε σαν συντόμευση πριν. Σε γενικά σημεία σαν ρομ σε σχεση με τις αλλές του miui 8 δεν είχε διαφορά.
Δεν είμαι ικανοποιημένος φυσικά, απλά ο λόγος που χρησιμοποιώ την Dev. rom είναι για να αναφέρω τυχών bugs για να διορθωθούν στο μέλλον. Αλλά αν είχα την δυνατότητα και τα λεφτά να έπερνα και δευτερο κινητό σίγουρα η Xiaomi θα υπήρχε σαν δεύτερη όμως επιλογή. Επίσης ενημερωτικά να αναφέρω οτι δεν είμαι fun της samsung και apple τις οποίες και δεν χρησιμοποιώ και μετά έρχεται η Sony και η LG.
Παρακαλώ να τονίσω οτι οι παραπάνω αναφορές είναι καθαρα προσωπική άποψη και δεν αποσκοπεί στην εκμηδένιση της γνώμης των υπολοίπον μελών του forum, οπως ούτε αποτελεί προιόν διαφήμισης.
Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας. Καλό ξημέρωμα, και πάντα με αγάπη. Φιλιά σε όλους. -
Ρε παιδια περασα την Ρομ αλλα δεν εχω DOLBY ATMOS δεν μου το περασε καμια ιδεα !!!!!
-
Καλησπέρα όλα.καλα μ.την ρομ αλλά γτ δεν προστέθηκε window multitasking legane 17 iouliou!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ρε παιδια περασα την Ρομ αλλα δεν εχω DOLBY ATMOS δεν μου το περασε καμια ιδεα !!!!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
-
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
Αλλά αν είχα την δυνατότητα και τα λεφτά να έπερνα και δευτερο κινητό σίγουρα η Xiaomi θα υπήρχε σαν δεύτερη όμως επιλογή. Επίσης ενημερωτικά να αναφέρω οτι δεν είμαι fun της samsung και apple τις οποίες και δεν χρησιμοποιώ και μετά έρχεται η Sony και η LG.
Εννοείται πως είναι σεβαστή κάθε άποψη
Δεν αναφέρεις όμως ποιά θα ήταν η πρώτη σου επιλογή ; -
@verfot33 όσον αφορά το πρόβλημα με το φακό το είχα και εγώ σε προηγούμενη ρομ, δεν άναβε καθόλου. Το ελυσα ως εξής: Μπηκα playstore κατέβασα μία από τις πολλές εφαρμογές για φακό, δοκίμασα να αναψω το φακό από την εφαρμογή και δούλεψε κανονικά. Έκλεισα την εφαρμογή και δοκίμασα ξανά από από το εικονίδιο του κινητού και δουλεύει κανονικότατα. Έσβησα την εφαρμογή που κατέβασα και ο φακός δουλεύει αψογα. Δοκίμασε το.
-
-
Καλημερα σε ολους.
ειμαι νεος στην παρεα σας αφου την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα και εγω ενα Mi4c
Διαβασα αρκετα και μπορω να πω οτι γινετε εξαιρετικη δουλεια εδω .
εκανα εγκατασταση την τελευταια εκδοση , 6.7.14 και το πρωτο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι η συνδεση με το wi-fi.
Λογω του οτι στην περιοχη μου ειναι πολλα router ορατα , εχω αλλαξει καναλι στο router για να αποφυγω αποσυνδεσεις και να εχω μεγαλυτερη εμβελεια .
Το Mi4c με την συγκεκριμενη rom δεν βλεπει πανω απο το καναλι 11 .
Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν την βρηκα ??
Αν οχι , υπαρχει τροπος να διορθωθει ή εστω να δουλεψει με καποια Αγγλικη rom (δεν εχω δοκιμασει ακομα καποια αλλη)
ευχαριστω -
Καλησπέρα παιδιά.
Μετά από αρκετές μέρες δυσλειτουργιας της συσκευής κατάλαβα ότι το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί από την αναβάθμιση του SuperSu από το playstore. Παρολες τις προσπάθειες για clean install της rom δεν κατάφερα αρχικά να το διορθώσω. Ακόμα και στις πληροφορίες της συσκευής έδειχνε ότι η rom ήταν από το xiaomi.eu. Επίσης δεν περνούσε το SuperSu.zip και το Dolby atmos από το script της rom. Αυτό που έκανα για να καταφέρω να λύσω το πρόβλημα ήταν να περάσω με το MiFlash και με το fastboot από την αρχή την official china developer. Μετά πέρασα από την αρχή με flash από το twrp την ελληνική rom και όλα εγκασταθηκαν τέλεια μαζί με το SuperSu (το εικονίδιο εμφανίστηκε κανονικά μετά την εγκατάσταση). Μέχρι τώρα όλα λειτουργούν πολύ καλά. Ήθελα να αναφέρω αυτά που έκανα σε περίπτωση που έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι την ομάδα για τη δουλειά της.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα