Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
συνοψιζοντας. εκανα εφαρμογη το βιντεο με το sp flash tool και μπηκε η βασικη rom. σωστα?τςρα για να βαλω την ελληνικη την κατεβαζω, την περναω στην micro sd card του κινητου χυμα? και μετα ακολουθω την διαδικασια αυτη ???? και ειμαι οκ? youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI η χρειαζεται κατι αλλο? αυτη την στιγμη κατεβαζω την 5.0.1 hernes stable - v.7.2.10.zip ελληνικη ρομ?ολα σωστα?
-
τελικως το καταφερα. θα ανεβασω και την κατασταση του κινητου μετα την χρηση του sp flash tool. τωρα το θεμα ειναι πως βαζουμε ελληνικα. ακομα δεν το εχω καταλαβει παιδια. θα χρειαστω καποια βοηθεια. παντως οταν ανοιξε το κινητο μετα το εισαγωγη της καινουριας rom μου εβγαλε μια αναβαθμιση. πρεπει να την κανω? εχει σχεση με την ελληνικη rom?
-
εγω την πηρα για να αντικαταστησω την παλια. και θα επιχειρησω οτι λεει το βιντεο. απλα εδω μεσα γινεται ενας χαμος λιγο μεχρι να βγαλω ακρη. δεν εχω ασχοληθει ποτε με ολα αυτα και μου φαινονται κινεζικα!χαχαχα!οπως το κινητο.αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το link εδω τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη rom μετα το flash tool.
-
Δυστυχως για καποιο λογο το μενου ενω εχω επιλεξει ελληνικη γλωσσα καποια τα βγαζει ελληνικα και πολλα αγγλικα. οποτε ολα αυτα που μου λες μιασ και ειμαι λιγο ασχετος δεν μπορω να τα κανω. δεν το χρησιμοποιω πολυ το κινητο γιατιο φοβαμαι οτι θα ξεμεινω. αν δε αποφασισω να σερφαρω και οχι πολυ κανενα τεταρτο με 20 λεπτο πεφτει η μπαταρια πολυ. χωρις εννοειται να βλεπω βιντεο και τετοια.Οποτε γι'αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιοσ που να ασχολειται με κινητα, καποιο μαγαζι, οτιδηποτε για να το παω να μ…