Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• προσπαθω να κανω οτι λεει το βιντεο twrp wipes απο πανω και στο 1ο βημα ενω παταω reboot system κολλαει η οθονη. δεν κανει reboot. kammia idea?

• συνοψιζοντας. εκανα εφαρμογη το βιντεο με το sp flash tool και μπηκε η βασικη rom. σωστα?τςρα για να βαλω την ελληνικη την κατεβαζω, την περναω στην micro sd card του κινητου χυμα? και μετα ακολουθω την διαδικασια αυτη ???? και ειμαι οκ? youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI η χρειαζεται κατι αλλο? αυτη την στιγμη κατεβαζω την 5.0.1 hernes stable - v.7.2.10.zip ελληνικη ρομ?ολα σωστα?

• την ελληνικη ρομ που τη βρισκω? και τη πρεπει να κανω?ευχαριστω!!!!εχω χιλιομπερδευτει.

• μπαταρια για xiaomi redmi note 2

JIMPEP - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

τελικως το καταφερα. θα ανεβασω και την κατασταση του κινητου μετα την χρηση του sp flash tool. τωρα το θεμα ειναι πως βαζουμε ελληνικα. ακομα δεν το εχω καταλαβει παιδια. θα χρειαστω καποια βοηθεια. παντως οταν ανοιξε το κινητο μετα το εισαγωγη της καινουριας rom μου εβγαλε μια αναβαθμιση. πρεπει να την κανω? εχει σχεση με την ελληνικη rom?

Μήνυμα

εχω το sp flash tools 5.1516 οπως λεει στο βιντεο για το redmi note 2. να το αποσυνδεσω?

Μήνυμα

παιδες ενω κανω ακριβως οτι λεει το βιντεο οταν παταω download only και συνδεω το κινητο δεν ξεκιναει να κατεβαζει. περιμενω ηδη 10 λεπτα. και δειχνει ο υπολογιστης οτι κατι παει να δει. αλλα δεν ξεκιναει το sp flash tool να κατεβαζει. τι κανω?

Μήνυμα

το ειδα και θα ξεκινησω να το κανω. απλα νομιζα οτι για να βαλεισ την ελληνικη rom πρεπει μετα να ακολουθησεις αλλη διαδικασια μετα απο αυτο το βιντεο.

• εγω την πηρα για να αντικαταστησω την παλια. και θα επιχειρησω οτι λεει το βιντεο. απλα εδω μεσα γινεται ενας χαμος λιγο μεχρι να βγαλω ακρη. δεν εχω ασχοληθει ποτε με ολα αυτα και μου φαινονται κινεζικα!χαχαχα!οπως το κινητο.αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το link εδω τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη rom μετα το flash tool.

• καλημερα. και γω παρηγγειλα μπαταρια με φορτιστη απο το e bay τελικα. αλλα θα προσπαθησω να κανω και αυτο που μου ειπαν τα παιδια πιο πανω. γιατι το κινητο συμπεριφερεται περιεργα γενικα. τρωει κολληματα και διαφορα αλλα.

• OK παιδες. θα το κανω. κατι τελευταιο. ολα τα xiaomi redmi note 2 εχουν επεξεργαστη mediatek???? οπως ειπα ειμαι ασχετος.

• τελικα οποιος θελει βρισκει!!!!

• Δυστυχως για καποιο λογο το μενου ενω εχω επιλεξει ελληνικη γλωσσα καποια τα βγαζει ελληνικα και πολλα αγγλικα. οποτε ολα αυτα που μου λες μιασ και ειμαι λιγο ασχετος δεν μπορω να τα κανω. δεν το χρησιμοποιω πολυ το κινητο γιατιο φοβαμαι οτι θα ξεμεινω. αν δε αποφασισω να σερφαρω και οχι πολυ κανενα τεταρτο με 20 λεπτο πεφτει η μπαταρια πολυ. χωρις εννοειται να βλεπω βιντεο και τετοια.Οποτε γι'αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιοσ που να ασχολειται με κινητα, καποιο μαγαζι, οτιδηποτε για να το παω να μ…

Μήνυμα

νομιζω το καταλαβα

Μήνυμα

Συγγνωμη. το αγορασα απο το minideal.net. ο λογος που τη θελω ειναι γιατι δεν κραταει πολυ.ουτε μερα.και χωρις πολυ χρηση. το εκανε σχεδον απο την αρχη. η ημερομηνια τησ ειναι 12/08/2015. δεν μπορω να βγαλω screen shot. βασικα δεν ξερω πως γινεται.

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ROOTAΡΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.