σωστός...η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά...δεν έχουν ίδιο επεξεργαστή ως προς την συχνότητα αλλά ως προς τον τύπο επεξεργαστή ΜΤΚ 6795 Helio Χ10
μπαταρια για xiaomi redmi note 2
-
-
Εγώ παρήγγειλα δεύτερη μπαταρία από Vickmall. Είναι από τα καταστήματα που εμπιστεύομαι και ευελπιστώ ότι θα είναι αυθεντική και όχι μία από τις πολλές oem που κυκλοφορούν. Η τιμή βέβαια λίγο τσιμπημένη στα 28$. Βάση φόρτισης πήρα επίσης αυθεντική Xiaomi από ebay.
Προτιμώ τη λύση μιας δεύτερης μπαταρίας από αυτήν ενός powerbank κυρίως λόγω βάρους και ευκολίας μεταφοράς. Εφόσον το τηλέφωνο σου προσφέρει το χαρακτηριστικό της αφαιρούμενης μπαταρίας γιατί να μην το χρησιμοποίησεις; Εξάλλου η αλλαγή δεν παίρνει πάνω από δυο λεπτά... -
καλημερα. και γω παρηγγειλα μπαταρια με φορτιστη απο το e bay τελικα. αλλα θα προσπαθησω να κανω και αυτο που μου ειπαν τα παιδια πιο πανω. γιατι το κινητο συμπεριφερεται περιεργα γενικα. τρωει κολληματα και διαφορα αλλα.
-
Καλημέρα σας παιδιά !!
Για το ότι παραγγείλατε δεύτερη μπαταρία είναι περιττό να πω ότι ξοδέψατε άσκοπα τα λεφτά σας, η κατανάλωση μίας συσκευής επηρεάζεται πάρα πολύ από το λειτουργικό που φοράει.
Δεν διαβάζεται άλλα topics εδώ μέσα;
Πρώτα έπρεπε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και μετά να αξιολογήσεις την μπαταρία σου αν δεν σου επαρκεί.
Για το θέμα της εφεδρικής μπαταρίας θα διαφωνήσω. Πόσα άνοιξε κλείσε πιστευεις ότι θα σου αντέξει το οπίσθιο καπάκι;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
εγω την πηρα για να αντικαταστησω την παλια. και θα επιχειρησω οτι λεει το βιντεο. απλα εδω μεσα γινεται ενας χαμος λιγο μεχρι να βγαλω ακρη. δεν εχω ασχοληθει ποτε με ολα αυτα και μου φαινονται κινεζικα!χαχαχα!οπως το κινητο.αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το link εδω τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη rom μετα το flash tool.
-
Ο/H agmg έγραψε:
Εγώ παρήγγειλα δεύτερη μπαταρία από Vickmall. Είναι από τα καταστήματα που εμπιστεύομαι και ευελπιστώ ότι θα είναι αυθεντική και όχι μία από τις πολλές oem που κυκλοφορούν. Η τιμή βέβαια λίγο τσιμπημένη στα 28$. Βάση φόρτισης πήρα επίσης αυθεντική Xiaomi από ebay.
Προτιμώ τη λύση μιας δεύτερης μπαταρίας από αυτήν ενός powerbank κυρίως λόγω βάρους και ευκολίας μεταφοράς. Εφόσον το τηλέφωνο σου προσφέρει το χαρακτηριστικό της αφαιρούμενης μπαταρίας γιατί να μην το χρησιμοποίησεις; Εξάλλου η αλλαγή δεν παίρνει πάνω από δυο λεπτά...
Ο/H pechr έγραψε:
Καλημέρα σας παιδιά !!
Για το ότι παραγγείλατε δεύτερη μπαταρία είναι περιττό να πω ότι ξοδέψατε άσκοπα τα λεφτά σας, η κατανάλωση μίας συσκευής επηρεάζεται πάρα πολύ από το λειτουργικό που φοράει.
Δεν διαβάζεται άλλα topics εδώ μέσα;
Πρώτα έπρεπε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και μετά να αξιολογήσεις την μπαταρία σου αν δεν σου επαρκεί.
Για το θέμα της εφεδρικής μπαταρίας θα διαφωνήσω. Πόσα άνοιξε κλείσε πιστευεις ότι θα σου αντέξει το οπίσθιο καπάκι;;
Να κάνω και εγώ το σχόλιό μου? Με το μόνο που διαφωνώ με τον φίλο @agmg είναι στην πραγματικά ΔΙΠΛΑΣΙΑ η τιμη της μπαταρίας! Μπορούσες κυριολεκτικά να αγοράσεις ΔΥΟ ολόκληρες και φυσικά ΓΝΗΣΙΕΣ μπαταρίες με $28. Το vickmall είναι απαράδεχτα ακριβό στα αξεσουάρ...!!!
Κατ'άλλα, φίλε Χρήστο @pechr δεν βλέπω το λόγο να μην εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι μπορείς σε 30 δευτερόλεπτα να αλλάξεις την εφεδρική μπαταρία της συσκευής σου (την οποία πανεύκολα κουβαλάς μαζί σου!), και να δώσεις στη συσκευή σου νέα "φρεσκάδα", αλλά και στην μπαταρία σου "ανάσα", απο το συνεχές φόρτισμα-ξεφόρτισμα. Αν το σκεφτείς, όποιος χρησιμοποιεί δύο μπαταρίες, ουσιαστικά η κάθε μπαταρία κάνει τους ΜΙΣΟΥΣ κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης στον ίδιο χρόνο χρήσης που κατέχεις το κινητό, με αποτέλεσμα να έχει διπλάσια διάρκεια ζωής. Το "διπλάσιο" είναι πλασματικό σε απόλυτους αριθμούς πλήρων κύκλων φυσικά, αλλά εντελώς αληθινό σε χρονική διάρκεια!!!
Όσο για το καπάκι... αστειεύσαι,ε??? Τι να πάθει δηλαδή το καπάκι? Ακόμα δεν έχω χαλάσει καπάκι σε καμμία συσκευή μετά απο χιλιάδες ανοιγοκλεισίματα! Μέχρι και το Redmi 1s που είχε κάνει "βουτιά στο ποτάμι" προσποιούμενο τον ΟΥΚά, το περασμένο καλοκαίρι, έχει φάει τόσα ανοικλεισίματα που έχει χάσει το λογαριασμό. Το καπάκι του, εκεί...ΑΘΙΚΤΟ! -
Ο/H JIMPEP έγραψε:
στειλε μου το link εδω τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη rom μετα το flash tool.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
παιδες ενω κανω ακριβως οτι λεει το βιντεο οταν παταω download only και συνδεω το κινητο δεν ξεκιναει να κατεβαζει. περιμενω ηδη 10 λεπτα. και δειχνει ο υπολογιστης οτι κατι παει να δει. αλλα δεν ξεκιναει το sp flash tool να κατεβαζει. τι κανω?
-
-
Καλημερα στην παρεα!!Περα απο το vickmall απο που αλλου μπορεις να αγορασεις γνησια μπαταρια?Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
Καλημερα στην παρεα!!Περα απο το vickmall απο που αλλου μπορεις να αγορασεις γνησια μπαταρια?
Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0