Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Ευχαριστώ Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

celtic1453 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “8/256 δεν το είδα. Ή 6/256 ή 8/128. Και κινεζική έκδοση προτείνω να μη πάρεις, μια που δεν γνωρίζεις και από κινητά όσο μπορώ να καταλάβω από τις ερωτήσεις σου. Θα ταλαιπωρηθείς.” 6/256 σωστά Έχω ένα mipad 4 Πέρασα εύκολα GAAPS Είναι ιδια. Διαδικασία; Σαν κινητό αξίζει; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, Βρήκα το Μι8 8/256 στα 295. Είναι η Αγγλοκινεζικη έκδοση χωρίς GAAPS. Δε με νοιάζουν άλλες γλώσσες. Ερωτήσεις.... Αξίζει? Έχει OIS? Παίρνουν GAAPS και GCAM? AYTONOMIA? Περνάνε άλλες ΡΟΜ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk

• RE:

celtic1453 - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Παράθεση από tilos4523: “Πολύγλωσση Παράθεση από celtic1453: “Έχεις πολύγλωσση ΡΟΜ? Ή ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ” Έχεις ψεύτικη ROM. Και αυτές έχουν μόνο προβλήματα. Οι κανονικές ΡΟΜ για αυτό το τάμπλετ είναι αγγλικινοζικες και μόνο. Πρέπει να περάσεις γνήσια ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΡΟΜ. Αυτές δεν έχουν προβλήματα Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Έχεις πολύγλωσση ΡΟΜ? Ή ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spyros mz: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63647/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63647/” Πέρασε την επίσημη Αγγλοκινεζικη Ρομ Μετά Κλείδωσε τον bootloader Μετά αν θες Ξεκλείδωσε τον bootloader Πέρασε twrp Και μετά βάλε οποία Ρομ θες και δε θα έχεις προβλήματα Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spyros mz: “Δεν γνωρίζω τι ROM έχω, αλλά θα σου γράψω ΜΙUI by Xiaomi 10.1.1. Android 8.1.0 kernel 4.4.7.8 ΜΙ PAD 4 64GB Ευχαριστώ πολύ!” OTAs έχει; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spyros mz: “καλησπέρα, έχω ένα mi pad 4 64GB το δουλεύω με ένα drone έχω προβλήματα κολλάει συνέχεια μου ζητάει να στείλω αναφορά ή να κάνω ακύρωση σε όλους τους browsers και γενικά έχω βρει το μπελά μου. Δεν γνωρίζω πως να αλλάξω την έκδοση 10.1 σε κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο έχω επίσης και ένα red mi note 5 που αναβαθμίζετε συχνά και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Spyros Mz” Τι Ρομ έχεις; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

celtic1453 - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

169.09€ το 6/128 Global από Bangood Αξίζει; Τι λέτε; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ Αλλάζουν οι συχνότητες του δικτύου μετά το Root διάβασα στο XDA Ισχύει (?) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αξίζει στα 112€ το 3/64 για αντικατάσταση ενός redmi6? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk