Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δεν έχει αναφέρει κανείς για reboot από όσο θυμάμαι. Γύρνα πίσω σε άλλη ROM. Ή 6.6.3-4 πρέπει να είναι ή καλύτερες. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Εγώ στο mi4 έχω random reboots από τότε που πέρασα σε marsmallow....
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Ολα καλά!!! (Και με τον Πλοηγό μετά από καθάρισμα δεδομένων της εφαρμογής). Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά.
-
Παράθεση από copolla: “Καλημερα. Πρώτες σκέψεις. Πάνω από τα πλήκτρα οργάνωσης εμφανίζονται κινέζικα στο search. ” Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα το έλυσα κάνοντας καθαρισμό δεδομένων. Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Αναζήτηση.
-
Βαθμονόμηση αισθητήρα??
ΜήνυμαΓια όσους ενδιαφέρει το θέμα και το συγκεκριμένο app της Nike υπάρχει λύση που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Σήμερα έτρεξα 4,25χλμ περίπου και το Nike μέτρησε 5,5χλμ. Η προτεινόμενη λύση από την εταιρεία είναι αυτή: App & Device Support | How do I calibrate the Nike+ Running App? Θα ποστάρω μόλις ελέγξω. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βαθμονόμηση αισθητήρα??
Μήνυμα(Αυτόματη διόρθωση Συγνώμη!!!) Παράθεση από pechr: “ΥΓ αφού χρησιμοποιείς τον διάδρομο δεν υπάρχει λόγος να μετράς με το Nike αιρθητήρα θερμίδες και απόσταση. Αν βάλεις τα κιλά, το ύψος και την ηλικία σου στην κονσολα του διαδρόμου τότε θα σου υπολογήσει τα πάντα με μεγάλη ακρίβεια. ” Χρησιμοποιώ το Nike σαν ιστορικό (και λόγω ματαιοδοξίας ;)) Με παλίοτερο κινητό δεν είχα θέματα. Απλά η απόκλιση μου φαίνεται μεγάλη. Ευχαριστώ πάντως.
-
Βαθμονόμηση αισθητήρα??
ΜήνυμαΠαιδιά γειά σας. Χρησιμοποιώ το Running της Nike στο γυμναστήριο (διάδρομος). Έχω μεγάλη απόκλιση στα χιλιόμετρα που καταγραφονται. Πχ στα 4 χλμ διαδρόμου έχω 6χλμ στο κινητό. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια βαθμονομηση; Σε ανοιχτό χώρο δεν είχα την ευκαιρία να το ελέγξω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναβαθμίζω αυτήν τη στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ!!!
-
good luck!!! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Με γειά κι από μένα!!!
-
Φοβερό!!! Το θέλω κι εγώ!!! Καλή επιτυχία κι από μένα.
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
panokali - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια χαρά... Όλα τέλεια!!! (Κι εγώ κατέβασα το SU)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jobous: “Λίγο το έχω χάσει !!!! Είμαι σε 5.10.8 (Ελληνική) Αν δεν κάνω λάθος ο δρόμος είναι ο εξής (με cache wipe & Dalvik Cache) : Πρώτα πάμε σε 6.1.7. (Ελληνική). Στην συνέχεια πάμε σε 5.12.17 (eu_multi και όχι ελληνική) και τέλος περνάμε την 6.1.21.(ελληνική). Όλα αυτά απο την αναβάθμιση και όχι απο recovery ?? Σωστά ??? Μπορώ να περάσω την 5.12.17 (ελληνική) απευθείας ??? και μετά να πάω στην 5.12.17 eu_multi ?? ''Η απλά να πάρω τον πρώτο δρόμο ??? ” Ρωτησα κι εγώ σε προηγούμενο…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ναι και ακολουθείς τον οδηγό. ” Ευχαριστώ!
-
ΜήνυμαΠαιδιά γεια σας και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Μια χαζή ερώτηση για να μην μπλέξω... Είμαι σε GTV 5.11.26. Περνάω πρώτα την 5.12.17 σωστά;
-
Σε Note 2 όλα τέλεια! Ευχαριστούμε και χρόνια πολλά!!! Είστε αξιέπαινοι!!!