Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 138.
-
Mi Cloud
ΜήνυμαΔηλαδή το μήνυμα θα βγαίνει συνέχεια; Δεν το γλυτώνουμε; Ή δεν έχω σωστές ρυθμίσεις;
-
Mi Cloud
ΜήνυμαΑν θυμάμαι καλά δεν το έκανε με την Κινέζικη Rom. Σε εσάς το κάνει;
-
Mi Cloud
ΜήνυμαΤο έχω επιλέξει Screenshot_20161005094153379_com.miu.png Κάτι άλλο;
-
Mi Cloud
ΜήνυμαΝέος κι εγώ με xiaomi, ούτε εβδομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Κάθε φορά που τραβάω μία φωτογραφία πάω στο άλμπουμ να δω και μου βγάζει Screenshot_20161005094126869_com.miu.png Εγώ όμως έχω επιλέξει να μην τις ανεβάζει στο cloud Screenshot_20161005094153379_com.miu.pngΩραία λέω θα αποσυνδεθώ από το κινητό για να μη με πρήζει το μήνυμα και πατάω αποσύνδεση Screenshot_20161005094234672_com.xia.png Αντί όμως αποσύνδεση αυτό λέει πως θα κάνει διαγραφή Screenshot_20161005094225983_com.xia.png και …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “ειπαμε εχω oficcial κινεζικη.! ” Αν δεν είναι developer δεν κάνεις τίποτα....Βέβαια και στις νέες dev ίσως να μην ισχύει, δεν το χω προσέξει..Πρόσεχε.... μην κατεβάζεις αρχεία ρομ κ recovery δεν είναι για το δικό σου.. Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify ” Σε εμένα πάντως ξεκλείδωσαν την ROM με την oficial Κινέζικη και όχι με developer. Παρεμπιπτόντως εμείς που καταφέραμε (με βοήθεια, μην νομίζεις...) και περάσαμε την Ελληνική ROM , τι κ…
-
Kκαλημέρα σε όλους. Mετά από δύο νύχτες χωρίς αποτέλεσμα με την υπερπολύτιμη βοήθεια τoυ xiaomi-miui.gr και ενός μέλους του (δεν ξέρω αν θέλει να τον αναφέρω γι'αυτό δεν ονοματίζω) και τον ευχαριστώ δημόσια που μου επανέφερε το τηλέφωνο, είμαι σήμερα το πρωί με ξεκλείδωτο bootloader και ξεκινάω την διαδικασία του falshαρισματος της Ελληνικής ROM. Η ερώτηση είναι η εξής: Είναι χύμα έτσι η ROM; 1szdox.jpg Γιατί ενώ την βάλαμε χθες χύμα στο τηλέφωνο σήμερα είναι σε φάκελο;
-
Με οθόνη fastboot στο τηλέφωνο βλέπω αυτό 1552s1j.jpg
-
1. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode (Volume- και Power) 2. Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου αυτό το Tool: εδώ 3. Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή 4. Τρέξε το εργαλείο που μόλις εγκατέστησες 5. Πληκτρολόγησε αυτή την εντολή στο CMD παράθυρο που θα ανοίξει: fastboot devices 6. Αν δεις αριθμούς από κάτω αυτό σημαίνει ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο σωστά στον υπολογιστή 7. Πληκτρολόγησε: fastboot reboot , όμως μην πατήσεις enter 8. Κράτα πατημένα τα κουμπιά [Volume Up] και [Volume Down] ταυτόχρο…