Και να κολλήσει κάπου μην το βγάλεις.. άστο θα συνεχίσει.Ο/H nickstath έγραψε:
Την ξεκίνησα και ο θεός βοηθός...
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Είσαι φοβερός και άμεσος
. Θα σε ενοχλήσω και αργότερα όταν θα προσπαθήσω να περάσω την global ή την Ελληνική ROM.
Σε ευχαριστώ! -
-
-
Εγω αυριο θα συνεχισω παιδιά... Ειμαι κομμάτια... Ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό... Τα λεμε αυριο...
-
H Διαδικασία τελείωσε και μου ζητάει Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot
Τι κάνω; -
-
Μου ζητάει Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot και τώρα προσπαθώ να κάνω αυτό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) αλλά δεν βλέπω την συσκευή σαν QDLoader 9008. Τα έχω κάνει όλα τα στάδια ένα-ένα ευλαβικά fastboot κτλ και στην οθόνη μου βγάζει πάλι Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot.
-
Μπες σε fastboot ... Στο τέλος του οδηγού που έχεις υπάρχει ένα αρχείο που γυρίζει από fastboot σε download mode
-
1. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode (Volume- και Power)
2. Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου αυτό το Tool: εδώ
3. Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή
4. Τρέξε το εργαλείο που μόλις εγκατέστησες
5. Πληκτρολόγησε αυτή την εντολή στο CMD παράθυρο που θα ανοίξει: fastboot devices
6. Αν δεις αριθμούς από κάτω αυτό σημαίνει ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο σωστά στον υπολογιστή
7. Πληκτρολόγησε: fastboot reboot , όμως μην πατήσεις enter
8. Κράτα πατημένα τα κουμπιά [Volume Up] και [Volume Down] ταυτόχρονα
9. Ενώ τα έχεις πατημένα πάτα τώρα enter
Έχω κάνει τα παραπάνω και εξακολουθεί μετά την οθόνη fastboot να βγάζει Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot -
Με οθόνη fastboot στο τηλέφωνο βλέπω αυτό
-
Ο/H nickstath έγραψε:
1. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode (Volume- και Power)
Ο/H nickstath έγραψε:
Έχω κάνει τα παραπάνω και εξακολουθεί μετά την οθόνη fastboot να βγάζει Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα