Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
OK ευχαριστώ πολύ!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Τρέξε ένα CMD παράθυρο και πήγαινε στο φάκελο που έχεις το adb και τρέξε την εντολή
Adb devices και λογικά θα σου πετάξει το μήνυμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H kwstasth έγραψε:
Ενω ενεργοποιησα κανονικα το debugging παλι εχω το ιδιο προβλημα...
adb start-server
adb devices και θα στο βγάλει.. -
ομάδα χρειάζομαι βοήθεια... είναι η πρώτη φορά που πιάνω Xiaomi στα χέρια μου και είμαι στον υπολογιστή από τις 16:00 και ακόμα δεν έχω καταφέρει να συνδέσω το κινητό με το mipcsuite ώστε να μου βγάλει το update. To κινητό το αγόρασα τώρα με την προσφορά που έβγαλε το geekbuying (Redmi Note 3 Pro International).
MIUI version: MIUI Global 7.5 | Stable 7.5.2.0(MHRMIDE)
Android version: 6.0.1 MMB29M -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@frozex το έβαλες σε fastboot rom και δεν το είδε το mipcsuite?
Εγώ είχα χτες ενα ίδιο και όταν το σύνδεσα στο mipcsuite, το είδε και μου εβγαλε αναβαθμιση. Αλλά μόλις επελεγα την ρομ σταματούσε, μαλλον επειδή φορούσε unofficial και ήταν και ξεκλείδωτο?
Τελικά το καραbrickαρα και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 5 το ξημέρωμα με παίδευε.
Δες εδώ το ιστορικό.......Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@GR_Macedon "Τελικά το καραbrickαρα και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 5 το ξημέρωμα με παίδευε." το λες για να το δοκιμάσω ή όχι; γιατί αν πήρε εσένα τόσο εγώ θα βάλω το κινητό στον τοίχο να καλύψει κάτι μερεμέτια που χρειάζεται.
-
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
ένα μαγικό καλωδιάκι χρειάζεσαι και τα μερεμέτια θα τα αφήσεις "άφτιαχτα"!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H frozex έγραψε:
@GR_Macedon "Τελικά το καραbrickαρα και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 5 το ξημέρωμα με παίδευε." το λες για να το δοκιμάσω ή όχι; γιατί αν πήρε εσένα τόσο εγώ θα βάλω το κινητό στον τοίχο να καλύψει κάτι μερεμέτια που χρειάζεται.
Εγώ έπαθα για να μάθετε εσείς.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H kostas55 έγραψε:
Τι μπορω να κανω για να βαλω την ελληνικη Rom?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα