Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 91.
-
Αγορά Redmi μέχρι 5.5 οθόνη
Lambert - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδια σας ευχαριστω. Οπως παντα καταπληκτικοι! Αντε και με το καλο την Πεμπτη νομιζω? το ipo της εταιρειαρας!!! Μιλαμε για σχεδον 600bn usd κεφαλαιοποιηση.. Αντε και τους φαγαμε!!! τους δηθεν
-
ΜήνυμαTo redmi 5plus?
-
ΜήνυμαΑξιζει σαν συσκευη? Υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη εστω με καποια εκπτωση σε κάποιο απο τα χαρακτηριστικα που ανεφερα?
-
ΜήνυμαΠαιδια μια ερωτηση, ας με συγχωρεσουν οι διαχειριστες αλλα δεν ηξερα που να την γραψω οποτε εαν ειναι παρακαλω να μεταφερθει στο σωστο μερος. Ψαχνω για λογαριασμο ενος φιλου ενα redmi με μεγαλη, 4αρα μπαταρια, snapdragon, 64 αρι, και οθονη μαξιμουμ 5.5. Εαν μπορείτε θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω
-
Καλησπερα, εχω την εντυπωση οτι οταν ανοιγω μια σελιδα στο ιντερνετ καθυστερει (αισθητα) να την ανοιξει. Και εξηγω, για να μην υπαρξει παρανοηση: ανοιγει κανονικα νεα λευκη σελιδα με την διευθυνση στο επανω μερος κανονικα γραμμενη αλλα αργει τουλαχιστον δυο τρια δευτερολεπτα να την κατεβασει. Αυτο συμβαινει ειτε απο wind ειτε απο voda σε κινητο αλλα και απο την γραμμη του σταθερου μου που ειναι cosmote. Κανενας αλλος με αντιστοιχη εμπειρια?
-
Mi pc suite
ΜήνυμαΚαλα τοσο απλο ειναι?? Ευχαριστω!
-
Mi pc suite
ΜήνυμαΚαλησπερα υπαρχει mi suite για mac και εαν ναι, που μπορω να το βρω? Εαν οχι πως περναω τις φωτογραφιες σε mac? Ευχαριστω
-
Καλησπερα σας, εδω και περιπου 2 μηνες ειμαι κατοχος της mijia. Η μεχρι σημερα λειτουργια της ειναι απροβληματιστη και σιγουρα ειναι εξαιρετική αγορα ιδιως αν αναλογιστεί κανεις το κόστος αγοράς της αλλα και την ευκολια στη χρηση εαν εισαι και κατοχος xiaomi τηλεφωνου. Στο ερωτημα μου τωρα. Ξερω πως μπορεις να καταγραφεις sd καρτα το οποιο ομως δεν με πολύενδιαφέρει κυριως για λογους πρακτικοτητας. Θα ηθελα την βοηθεια σας για αλλους τροπους πιο ευχρηστους καταγραφης πχ micloud η αλλο, καθως επι…
-
Καλησπερα σας, εδω και περιπου 2 μηνες ειμαι κατοχος της παραπανω καμερας. Η μεχρι σημερα λειτουργια της ειναι απροβληματιστη και σιγουρα ειναι εξαιρετική αγορα ιδιως αν αναλογιστεί κανεις το κόστος αγοράς της αλλα και την ευκολια στη χρηση εαν εισαι και κατοχος xiaomi τηλεφωνου. Στο ερωτημα μου τωρα. Ξερω πως μπορεις να καταγραφεις sd καρτα το οποιο ομως δεν με πολύενδιαφέρει κυριως για λογους πρακτικοτητας. Θα ηθελα την βοηθεια σας για αλλους τροπους πιο ευχρηστους καταγραφης πχ micloud η αλλο…
-
Airpods
Lambert - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ. Solved!!
-
Airpods
Lambert - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλημερα και χρονια πολλα! Καμμια ιδεα γιατι δεν βλεπει το τηλεφωνο τα airpods? Με συσκευες apple συνδεονται κανονικα. Ευχαριστω
-
Καινουργιο Μι6
Lambert - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ. Χρόνια Πολλά σε ολους!!