Έχει διάφορες... Και κεραμική και απλή. Ανάλογα με το ποιο μοντέλο έχεις, παίρνεις.
Αλλαγή μόνος σου, σιγα...
Αλλαγή μόνος σου, σιγα...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜπορεις να βρεις απο διαφορα sites ακομα και ebay σαν το καπακι που εχεις γυαλινο κλπ καινουριο! (Για οτι απορίες εχεις για το προϊών ρωτα τον πωλητή)Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:
Γεια σας. Έχω το mi 6, 9 μήνες και και είναι εξωτερικά λες και το αγόρασα χτες. Το προσέχω και το καθαρίζω κάθε μέρα από σκόνες κλπ. Μια φορά μού έπεσε μονο. Χτες δυστυχώς όμως, παρατήρησα μια πολύ επιφανειακή γρατζουνιά στο πίσω μέρος. Στην γυάλινη πλάτη. Ίσως είναι από το πέσιμο προ ημερών, ή είναι από το κουνημα πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι (στις γωνιές του τραπεζιούμαλλον βρήκε). Στεναχωρηθηκα αρκετά επειδή έχασε την γυαλαδα του από πίσω. Υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω;
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θεμα είναι ότι όταν βγαίνω από το σπίτι, τού βάζω συνέχεια θήκη. Έτυχε να είμαι σπίτι και να κάνω μια δοκιμαστική πτήση με το mi drone 4k και δεν του έβαλα τη θήκη, γλυστρησε και χτύπησε στο πλακάκι. Το θέμα είναι ότι εκείνη την ώρα δεν παρατήρησα τίποτα. Και το έψαξα σε όλη την πλάτη. Μάλλον την έπαθα πανω σε ένα γυάλινο τραπέζι μέσα στο σπίτι. Χαμός στο Ίσωμα δηλαδή. Σα να τρακαρα σε ευθεία. ΧαχαΟ/H SoNik+ έγραψε:
Μπορεις να βρεις απο διαφορα sites ακομα και ebay σαν το καπακι που εχεις γυαλινο κλπ καινουριο! (Για οτι απορίες εχεις για το προϊών ρωτα τον πωλητή)Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:
Γεια σας. Έχω το mi 6, 9 μήνες και και είναι εξωτερικά λες και το αγόρασα χτες. Το προσέχω και το καθαρίζω κάθε μέρα από σκόνες κλπ. Μια φορά μού έπεσε μονο. Χτες δυστυχώς όμως, παρατήρησα μια πολύ επιφανειακή γρατζουνιά στο πίσω μέρος. Στην γυάλινη πλάτη. Ίσως είναι από το πέσιμο προ ημερών, ή είναι από το κουνημα πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι (στις γωνιές του τραπεζιούμαλλον βρήκε). Στεναχωρηθηκα αρκετά επειδή έχασε την γυαλαδα του από πίσω. Υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω;
Αν οντως θες να το προσεχεις full το κινητο και να μην εχει ουτε 1 γρατζουνια τοτε βαλτου μια θηκη πισω η εστω κανα αυτοκόλλητο, τωρα θα μου πεις κριμα να μην φαίνεται η πισω μερια που ειναι τοσο όμορφη αλλα...
Χαχα καπως ετσιΟ/H Vasilis Kissas έγραψε:
Το θεμα είναι ότι όταν βγαίνω από το σπίτι, τού βάζω συνέχεια θήκη. Έτυχε να είμαι σπίτι και να κάνω μια δοκιμαστική πτήση με το mi drone 4k και δεν του έβαλα τη θήκη, γλυστρησε και χτύπησε στο πλακάκι. Το θέμα είναι ότι εκείνη την ώρα δεν παρατήρησα τίποτα. Και το έψαξα σε όλη την πλάτη. Μάλλον την έπαθα πανω σε ένα γυάλινο τραπέζι μέσα στο σπίτι. Χαμός στο Ίσωμα δηλαδή. Σα να τρακαρα σε ευθεία. Χαχα
εδω οι οδηγίες για τη εγκατάσταση από το αντίστοιχο νήμαΟ/H Miyagki έγραψε:
Καλημερα στην παρεα. Θελω να βαλω στο Mi6 μου την καινουρια Oreo Stable θα πρεπει να αλλαξω και το twrp? Τι πρεπει να προσεξω;
Ο/H plessinho έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά μετά την εγκατάσταση της άρωμα έχω μόνιμα αυτό το μνμ στις ειδοποιήσεις για την επικάλυψη του messenger. Έκανα αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να το σταματήσω, έχετε κάποια ιδέα;