Δεν μπορείς. Δεν υποστηρίζεται από το hardware της συσκευής σου.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Από ότι έχω ψάξει η Nillkin έχει θήκη για wireless charging αλλά σε δεσμεύει την θύρα. Γενικά πάντως όταν είχα Samsung s6 edge δεν έλεγε και πολλα. Πολύ αργή φόρτιση. Το quick charging το θεωρώ πολύ καλύτερη λύση αλλά πλέον είναι δεδομένο σε καινούριες συσκευες
-
-
Εντωμεταξύ είχε πολύ φάση. Όταν είχε πρωτοβγεί to wireless charging άκουγα κάτι συζητήσεις ξέρεις " θα κάθεσε στο κρεββάτι θα παίζεις παιχνίδια θα βλέπεις ταινιες και θα φορτίζει το κινητό από απόσταση" και έλεγα.. Πηγαμε ξαφνικά τόσο μπροστά; Αλλά όλοι όταν είδαν τι έστι ασύρματη φόρτιση γελούσαν και οι πέτρες. Και ακόμα γελάνε
-
Καλησπερα, εχω την εντυπωση οτι οταν ανοιγω μια σελιδα στο ιντερνετ καθυστερει (αισθητα) να την ανοιξει. Και εξηγω, για να μην υπαρξει παρανοηση: ανοιγει κανονικα νεα λευκη σελιδα με την διευθυνση στο επανω μερος κανονικα γραμμενη αλλα αργει τουλαχιστον δυο τρια δευτερολεπτα να την κατεβασει. Αυτο συμβαινει ειτε απο wind ειτε απο voda σε κινητο αλλα και απο την γραμμη του σταθερου μου που ειναι cosmote.
Κανενας αλλος με αντιστοιχη εμπειρια? -
Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων του browser
-
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα ειναι δυνατον να ειναι αυτο? To good to be true...
-
Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ήταν και απλό κόλλημα της ημέρα, μπορεί και πρόβλημα της ρομ, μπορεί πρόβλημα του browser...μπορεί εκείνη την ώρα να έτρεχαν πολλές εφαρμογές...μπορεί...μπορεί...
-
-
''Ποτε τιποτα δεν ειναι, τοσο καλο η τοσο κακο, οσο φαινεται''
-
Ο/H Lambert έγραψε:
''Ποτε τιποτα δεν ειναι, τοσο καλο η τοσο κακο, οσο φαινεται''
-
Καλημέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις: Αν ξεκλειδώσω, εγκαθιστώντας κάποια επίσημη ρομ, ξανά κλειδώνει; Και δεύτερον, με magisk λειτουργούν οι τραπεζικές εφαρμογές και το otego; Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0