Τι να πάθει ένα Xiaomi... ?Ο/H prekasg έγραψε:
// ευτυχως ανοιξε κανονικα χωρις να εχει χαθει κατι ...

Αν ήταν άλλη μάρκα θα έμενε σκέτο τούβλο...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤι να πάθει ένα Xiaomi... ?Ο/H prekasg έγραψε:
// ευτυχως ανοιξε κανονικα χωρις να εχει χαθει κατι ...
Ευχαριστώ πολύ. Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό να βλέπεις άτομα πρόθυμα ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουνΟ/H makisfz έγραψε:
Θα κατεβάσεις την fastboot rom από το link που γράφεις και θα την περάσεις με αυτό το οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Και εμένα όταν δοκίμασα να βάλω την επόμενη κολλούσε στο logo άρωμα και ξαναπέρασα την 5.3Ο/H prekasg έγραψε:
Εχω την ARWMA 8.5.3 ... βρισκει ανανεωση ... την καταβαζω την κανω εγκατασταση αλλα το κινητο μετα δεν ανοιγει, κολλαει στο mi logo και οι 3 τελειες που γυριζουν.
Καλησπέρα. Και σε εμένα το ίδιο έκανε και ακολούθησα τον οδηγό της εγκατάστασης και πέρασε χωρίς πρόβλημα.Ο/H prekasg έγραψε:
το εκανα 2 φορες με ιδιο αποτελεσμα ... γιατι ομως την εμφανιζει αφου μαλλον εχει προβλημα η ρομ ; δεν θα επρεπε να αποσυρθει ;
Τελικά μετά από 72 ώρες ξεκλείδωσα με επιτυχία. Κατέβασα την έκδοση του miflash tool από το link ωστόσο είδα ότι δεν έχει την επιλογή flash and lock που έχουν οι νεώτερες εκδόσεις (θέλω να κλειδώσω ξανά). Η επιλογή flash all που έχει αυτή η έκδοση επιφέρει και κλείδωμα του bootloader; Μήπως να εγκαταστήσω κάποια νεώτερη;Ο/H makisfz έγραψε:
Θα κατεβάσεις την fastboot rom από το link που γράφεις και θα την περάσεις με αυτό το οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
το αφηνω οπως εχει και οταν βγει η νεα miui X τοτε ξαναξεκιναω τα πειραματαΟ/H kiriakos1963 έγραψε:
Καλησπέρα. Και σε εμένα το ίδιο έκανε και ακολούθησα τον οδηγό της εγκατάστασης και πέρασε χωρίς πρόβλημα.Ο/H prekasg έγραψε:
το εκανα 2 φορες με ιδιο αποτελεσμα ... γιατι ομως την εμφανιζει αφου μαλλον εχει προβλημα η ρομ ; δεν θα επρεπε να αποσυρθει ;