Όχι δεν κλειδώνει o bootloader αν δεν το επιλέξεις εσύ.
Όσον αφορά τις εφαρμογές τραπεζών χρησιμοποιώ της Alpha της Εθνικής και της eurobank αλλά με SuperSu, χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το otego δεν γνωρίζω καθώς δεν διαθέτω την εν λόγω υπηρεσία.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠάντως το nova go δεν δουλεύει σε rootαρισμενη συσκευή. Ρώτα στον ΟΤΕ καλύτερα.Ο/H stapd_21 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις: Αν ξεκλειδώσω, εγκαθιστώντας κάποια επίσημη ρομ, ξανά κλειδώνει; Και δεύτερον, με magisk λειτουργούν οι τραπεζικές εφαρμογές και το otego; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εγώ με την 8.5.3 χωρίς ρουτ δεν έχω προβλήματα με alpha, tap'n'pay, nova go, περαιώςΟ/H stapd_21 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις: Αν ξεκλειδώσω, εγκαθιστώντας κάποια επίσημη ρομ, ξανά κλειδώνει; Και δεύτερον, με magisk λειτουργούν οι τραπεζικές εφαρμογές και το otego; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ευχαριστώ πολύ αλλά με βγάζει να κάνω login στα κινέζικά! Μετά από που το κατεβάζω;Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Miflash unlock tools από εδώ Apply for unlocking Mi devices
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά σας είμαι υπόχρεος!Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Κάτω αριστερά έχει σύνδεσμο να αλλάξεις γλώσσα στα αγγλικά.
Κάνε Login και θα σου βγάλει σύνδεσμο για να το κατεβάσεις.
Εναλλακτικά κατέβασέ το από εδώ => miflash_unlock-3.3.418.37.zip - Google Drive