Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:

Γεια σας. Έχω το mi 6, 9 μήνες και και είναι εξωτερικά λες και το αγόρασα χτες. Το προσέχω και το καθαρίζω κάθε μέρα από σκόνες κλπ. Μια φορά μού έπεσε μονο. Χτες δυστυχώς όμως, παρατήρησα μια πολύ επιφανειακή γρατζουνιά στο πίσω μέρος. Στην γυάλινη πλάτη. Ίσως είναι από το πέσιμο προ ημερών, ή είναι από το κουνημα πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι (στις γωνιές του τραπεζιούμαλλον βρήκε). Στεναχωρηθηκα αρκετά επειδή έχασε την γυαλαδα του από πίσω. Υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω;

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μπορεις να βρεις απο διαφορα sites ακομα και ebay σαν το καπακι που εχεις γυαλινο κλπ καινουριο! (Για οτι απορίες εχεις για το προϊών ρωτα τον πωλητή)
      Αν οντως θες να το προσεχεις full το κινητο και να μην εχει ουτε 1 γρατζουνια τοτε βαλτου μια θηκη πισω η εστω κανα αυτοκόλλητο, τωρα θα μου πεις κριμα να μην φαίνεται η πισω μερια που ειναι τοσο όμορφη αλλα...

PS. Να διορθώσεις την γρατζουνιά δεν ξερω αν υπαρχει κατι για να την 'σβήσεις'...
    • Ο/H SoNik+ έγραψε:

Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:

Γεια σας. Έχω το mi 6, 9 μήνες και και είναι εξωτερικά λες και το αγόρασα χτες. Το προσέχω και το καθαρίζω κάθε μέρα από σκόνες κλπ. Μια φορά μού έπεσε μονο. Χτες δυστυχώς όμως, παρατήρησα μια πολύ επιφανειακή γρατζουνιά στο πίσω μέρος. Στην γυάλινη πλάτη. Ίσως είναι από το πέσιμο προ ημερών, ή είναι από το κουνημα πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι (στις γωνιές του τραπεζιούμαλλον βρήκε). Στεναχωρηθηκα αρκετά επειδή έχασε την γυαλαδα του από πίσω. Υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω;

Μπορεις να βρεις απο διαφορα sites ακομα και ebay σαν το καπακι που εχεις γυαλινο κλπ καινουριο! (Για οτι απορίες εχεις για το προϊών ρωτα τον πωλητή)
      Αν οντως θες να το προσεχεις full το κινητο και να μην εχει ουτε 1 γρατζουνια τοτε βαλτου μια θηκη πισω η εστω κανα αυτοκόλλητο, τωρα θα μου πεις κριμα να μην φαίνεται η πισω μερια που ειναι τοσο όμορφη αλλα...
      Το θεμα είναι ότι όταν βγαίνω από το σπίτι, τού βάζω συνέχεια θήκη. Έτυχε να είμαι σπίτι και να κάνω μια δοκιμαστική πτήση με το mi drone 4k και δεν του έβαλα τη θήκη, γλυστρησε και χτύπησε στο πλακάκι. Το θέμα είναι ότι εκείνη την ώρα δεν παρατήρησα τίποτα. Και το έψαξα σε όλη την πλάτη. Μάλλον την έπαθα πανω σε ένα γυάλινο τραπέζι μέσα στο σπίτι. Χαμός στο Ίσωμα δηλαδή. Σα να τρακαρα σε ευθεία. Χαχα

• Διαφήμιση
    • Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:

Το θεμα είναι ότι όταν βγαίνω από το σπίτι, τού βάζω συνέχεια θήκη. Έτυχε να είμαι σπίτι και να κάνω μια δοκιμαστική πτήση με το mi drone 4k και δεν του έβαλα τη θήκη, γλυστρησε και χτύπησε στο πλακάκι. Το θέμα είναι ότι εκείνη την ώρα δεν παρατήρησα τίποτα. Και το έψαξα σε όλη την πλάτη. Μάλλον την έπαθα πανω σε ένα γυάλινο τραπέζι μέσα στο σπίτι. Χαμός στο Ίσωμα δηλαδή. Σα να τρακαρα σε ευθεία. Χαχα
      Χαχα καπως ετσι :lol: ατυχος full :dash:

Παρε αν ειναι και κανα αυτοκόλλητο σαν αυτα που βάζουμε μπροστα στην οθονη υπάρχει και για το πισω μερος, εστω κααατι θα κανει και αυτο, εκτος αν τα καταφερεις καπως και την στιγμη που θα βαλεις το αυτοκόλλητο αφήνοντας καπου το κινητο το γρατζουνισεις παλι λιγο πριν βαλεις τo αυτοκολλητο :lol:
    • Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Χαχαχα. Θα πάρω ανταλλακτικο γυαλί και θα το δώσω σε έναν τεχνικό να μού το βαλει. Όχι ακόμα. Όταν χαλάσει κι άλλο ;)

Μα καλά τόση μελάνη γράφτηκε για το απώτερο μέλλον ...............

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα στην παρεα. Θελω να βαλω στο Mi6 μου την καινουρια Oreo Stable θα πρεπει να αλλαξω και το twrp? Τι πρεπει να προσεξω;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Miyagki έγραψε:

Καλημερα στην παρεα. Θελω να βαλω στο Mi6 μου την καινουρια Oreo Stable θα πρεπει να αλλαξω και το twrp? Τι πρεπει να προσεξω;
      εδω οι οδηγίες για τη εγκατάσταση από το αντίστοιχο νήμα
      xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31416

Καλησπέρα παιδιά μετά την εγκατάσταση της άρωμα έχω μόνιμα αυτό το μνμ στις ειδοποιήσεις για την επικάλυψη του messenger. Έκανα αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να το σταματήσω, έχετε κάποια ιδέα;

• RE: Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Ψάξε στο playstore "hide running in the backround".

Ο/H plessinho έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά μετά την εγκατάσταση της άρωμα έχω μόνιμα αυτό το μνμ στις ειδοποιήσεις για την επικάλυψη του messenger. Έκανα αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να το σταματήσω, έχετε κάποια ιδέα;

• Διαφήμιση
    • Παιδια, γνωριζετε εαν μπορω να φορτισω το κινητο ασυρματα χρησιμοποιοντας τον xiaomi qi standard wireless charger?
      Ευχαριστω