Τελικα έχω παραγγείλει mi mix 2 6/64 από banggood. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά ΑποστόληΟ/H tolisdagas έγραψε:
Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο κεραμικο 6/128Ο/H xristina1984 έγραψε:
Γεια σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για κατάστημα εξωτερικού από το οποίο να προμηθευτώ τη συσκευή; Γιατί δύο που τα εμπιστεύομαι δεν έχουν απόθεμα . Επίσης ποια έκδοση να πάρω 6/64 να δώσω αλλά 30 -40 και να πάρω την 128; Και να μη βγω για άλλους 4 μήνες από το σπίτι;
Ευχαριστώ
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Τι γίνεται με τις 8.6.14 global στο επίσημο forum; Θα διατεθούν δημόσια ή μόνο για τους beta testers? Γιατί έχει δωθεί δημόσια το changelog αλλά όχι download links.
-
Ο/H apostolisni έγραψε:
Τι γίνεται με τις 8.6.14 global στο επίσημο forum; Θα διατεθούν δημόσια ή μόνο για τους beta testers? Γιατί έχει δωθεί δημόσια το changelog αλλά όχι download links.
Είναι BETA/ALPHA Roms ΜΟΝΟ για τους Beta Testers. -
καλημέρα σας,
καινούργιος κάτοχος εδω και 3 ημέρες και προσπαθώντας να το φέρω στα μέτρα μου,,αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια που δεν βρίσκω λύση.
Σχετικά με το notification led, δεν ανάβει σε αναπάντητες , εισερχόμενα sms, και σε διάφορα appl, viber κτλ.
Επίσης 3 μέρες δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω στο pc για την μεταφορά των αρχείων.
Για οπουδήποτε πληροφορία θα ήμουν υπόχρεος. -
Καλώς όρισες στο φόρουμ μας!
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις=>Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε ποιά ROM έχεις;
Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, δες εδώ => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
-
Για αρχή δες τον οδηγό αυτόν για τις απαραίτητες ρυθμίσεις όσον αφορά τα δικαιώματα εφαρμογών => Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
όσο αφορά την σύνδεση με win 10 x64 το αναγνωρίζει κανονικά σαν όνομα, άλλα μέχρι εκεί.
να σημειώσω ότι οι απαιτήσεις μου είναι μονο η μεταφορά των φωτο. -
Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές πατώντας επτά φορές πάνω στην έκδοση Kernel και κατόπιν να ενεργοποιήσεις το USB Debugging (Ρυθμίσεις =>Πρόσθετες Ρυθμίσεις => Επιλογές Για Προγραμματιστές => Εντοπισμός Σφαλμάτων USB).
-
τα έχω κάνει όλα αυτα,, αλλα τίποτα.
-
Έχεις επιλέξει "Μεταφορά Αρχείων" από το αναδυόμενο μενού επιλογών που εμφανίζεται όταν σύρεις το δάκτυλό σου προς τα κάτω (Swipe Down);
-
ναι φυσικά,, και μπαίνοντας μέσα βλέπω όλους τούς φακέλους κενούς, και δεν αφηνει να μεταφερω μουσική απο το ps, καθώς και κάποιους ήχους στo φακελο ringtones
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0