Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 146.
-
Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα και από εμένα, μόλις παρέλαβα το νέο μου Mi Band 3 Global Version, πέρασα το Ελληνικό Firmware που βρήκα στο πρώτο post αυτού του νήματος, και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, μου λέει ότι θα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή κάτι που έκανα φυσικά αλλά δεν... Καμιά ιδέα ?” Κλείσε στο κινητό την αυτόματη ζώνη ώρας κ βάλε χειροκίνητα την ώρα σε Κάιρο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: MI BAND 3
ΜήνυμαΠαράθεση από Themis71: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ MI BAND 3 ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΩ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΩΡΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” Καθάρισε με οινόπνευμα τα πινάκια κ του band και του φορτιστή. Αν το φορτίζεις σε USB port δοκίμασε κάποιο άλλο όπως και με άλλο φορτιστή αν χρησιμοποιείς…
-
Παράθεση από Lunatico: “Τελικά έγινε κάτι κουφό... Πήγα να του περάσω την έκδοση 1.8.0.0 και ενώ έκανε κανονικά το update έμεινε με την 2.0.0.4 Το κουφό είναι πως για την ώρα βλέπει κανονικά όσα νούμερα κι αν δοκίμασα. Θα δείξει το μέλλον... @poseidvn σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια σου.” Και με την έκδοση 2.0.0.4 το mi Fit 3.5.3 δουλεύει τέλεια. Χαίρομαι που βοήθησα Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από okeanos8: “Αφου βάζουμε το το notify nad fitness να το σβήσουμε το mi fit; θα έχουμε κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχουμε κ το mi Fit αλλιώς παρακαλώ διορθώστε με Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΟρίστε Dropbox - MiFit-3.5.3-Greek.apk Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαLunatico Δοκίμασες να κάνεις unpair /pair ξανά μήπως κάτι κόλλησε αν ναι ξαναπερνα τα αρχεία fw και res χειροκίνητα Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚοίταξε το λίγο μήπως δουλέψει Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pit_hal: “Στο αθόρυβο αν σε πάρει τηλέφωνο κάποιος που είναι μεγάλη ανάγκη δεν θα το ακούσεις. Ενώ στο μην ενοχλείτε χτυπάει σε όσες επαφές έχεις καρδούλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν πας ρυθμίσεις κλήσεων / ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων μπορείς να ρυθμίσεις από ποιους θέλεις να δέχεσαι κλήσεις ακόμα κ όταν είναι στο αθόρυβο έτσι νομίζω Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από iordanikos: “Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από iordanikos: “Καλησπέρα σας. Έχω το mi band 3 με την εφαρμογή Mi fit, και παρατηρώ ότι δεν εμφανίζει τον καιρό βγάζοντας μήνυμα connect to app to update. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες λίγο παραπάνω τι έγραψα και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι φοβερός, που το ανακάλυψες...!!! Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk…
-
RE: Δεν εμφανίζει τον καιρό
ΜήνυμαΠαράθεση από iordanikos: “Καλησπέρα σας. Έχω το mi band 3 με την εφαρμογή Mi fit, και παρατηρώ ότι δεν εμφανίζει τον καιρό βγάζοντας μήνυμα connect to app to update. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες λίγο παραπάνω τι έγραψα και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
okeanos8 Γιατί δεν το βάζεις στο αθόρυβο;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gvoi: “μόλις εγκατέστησα σε καινούριο band, όλα καλά! Μόνο ο καιρός δεν συνδέεται και μου βγάζει "συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση".” Πήγαινε στις ρυθμίσεις(κινητό) και εκεί που λέει απόρρητο κλείσε την αυτόματη ζώνη ώρας κ βάλε χειροκίνητα την ώρα σε Κάιρο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού κλείσε την αυτόματη ζώνη ώρας κ βάλε χειροκίνητα την ώρα σε Κάιρο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από poseidvn: “Τελικά ρε παιδιά ισχύει αυτό που ρώτησα παραπάνω;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατηγορηματικά όχι... Την έχω μονίμως ανοιχτή με λουκέτο και για αυτό έγραψα στον φίλο να προχωρήσει σε αλλαγές στο στήσιμο. Δεν μου ανοίγει GPS και η κατανάλωση είναι πάτος... Δείτε...c3b79d764733623f994163a29ca65833.jpgeeaf0d59c35e137c93f432d2b32ee421.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ε τότε δεν μπορώ να καταλάβω …
-
ΜήνυμαΤελικά ρε παιδιά ισχύει αυτό που ρώτησα παραπάνω;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk