Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • καλημέρα ....MIUI_ART μου το κάνει έτσι στα καλά καθούμενα και συνήθως όταν χάσει την επαφή με το bluetooth ...το περίεργο είναι ότι δεν μου το κάνει πάντα...από χθες το βράδυ έκανα εκκαθάριση στο bluetooth στο τηλέφωνο και το ξανασεταρα ...για να δούμε μέχρι τώρα όλα καλά...

Παίζει να έστρωσε σχεδόν μια μέρα και δεν το έχασε καμιά φορά ....φτου φτου μη το ματιασω ....
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Για καλό και για κακό πέρνα άλλη μία φορά αυτό.

xiaomi-miui.gr/community/index…by-xiaomi-miui-gr-fw-zip/

κάνε delete οτιδήποτε έχεις περάσει στο κινητό για να έχεις μόνο αυτό το αρχείο μην γίνεται μπέρδεμα.
      To ξαναπέρασα αλλά δυστυχώς δεν είδα καμιά αλλαγή στην οθόνη του band.
      Δείχνει ότι περνάει το update αλλά τελικά η οθόνη δείχνει πάλι τα ίδια.
      Τι προτείνετε να κάνω παιδιά?
      Να το αφήσω να ξεφορτίσει πλήρως και να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή???
    • Ο/H millboc έγραψε:

To ξαναπέρασα αλλά δυστυχώς δεν είδα καμιά αλλαγή στην οθόνη του band.Δείχνει ότι περνάει το update αλλά τελικά η οθόνη δείχνει πάλι τα ίδια.
      Είναι πάρα πολύ περίεργο. Σαν τελική λύση ναι το αφήνεις να ξεφορτήσει πλήρως μπας και κάνει reset μόνο του και επανέλθει.

Εσύ θα μπορούσες να κάνεις και μια δοκιμή να περάσεις τα αρχεία με το GadgetBridge μπας και με το Notify κάτι δεν κάθεται καλά. Απλά με το GadgetBridge αφού περαστούν τα αρχεία θα πρέπει να το διαγράψεις μετά από το κινητό και να κάνεις διαγραφή του Band από το Mi Fit και εύρεση εκ νέου! :)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από εμένα, μόλις παρέλαβα το νέο μου Mi Band 3 Global Version, πέρασα το Ελληνικό Firmware που βρήκα στο πρώτο post αυτού του νήματος, και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μου δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, μου λέει ότι θα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή κάτι που έκανα φυσικά αλλά δεν... , επίσης μέσα σε 1 ώρα λειτουργίας έχει πολύ μεγάλο Battery Drain 5% χωρίς να κάνω τίποτα...

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες που βρήκα στο παρόν νήμα χωρίς αποτέλεσμα
      Disable αυτόματη ζώνη ώρας
      Disable Location Access στο Mi Fit
      Set Manual City στο Mi Fit

Καμιά ιδέα ?
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλησπέρα και από εμένα, μόλις παρέλαβα το νέο μου Mi Band 3 Global Version, πέρασα το Ελληνικό Firmware που βρήκα στο πρώτο post αυτού του νήματος, και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μου δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, μου λέει ότι θα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή κάτι που έκανα φυσικά αλλά δεν...

Καμιά ιδέα ?
      Κλείσε στο κινητό την αυτόματη ζώνη ώρας κ βάλε χειροκίνητα την ώρα σε Κάιρο

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H poseidvn έγραψε:

Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλησπέρα και από εμένα, μόλις παρέλαβα το νέο μου Mi Band 3 Global Version, πέρασα το Ελληνικό Firmware που βρήκα στο πρώτο post αυτού του νήματος, και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μου δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, μου λέει ότι θα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή κάτι που έκανα φυσικά αλλά δεν...

Καμιά ιδέα ?
      Κλείσε στο κινητό την αυτόματη ζώνη ώρας κ βάλε χειροκίνητα την ώρα σε Κάιρο
      Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Όταν λες να βάλω χειροκίνητα την ώρα σε καιρό , τι εννοείς ?? μήπως να αφαιρέσω την αυτόματη αναγνώριση τοποθεσίας ήθελες να πεις
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο/H millboc έγραψε:

To ξαναπέρασα αλλά δυστυχώς δεν είδα καμιά αλλαγή στην οθόνη του band.Δείχνει ότι περνάει το update αλλά τελικά η οθόνη δείχνει πάλι τα ίδια.
      Είναι πάρα πολύ περίεργο. Σαν τελική λύση ναι το αφήνεις να ξεφορτήσει πλήρως μπας και κάνει reset μόνο του και επανέλθει.
      Εσύ θα μπορούσες να κάνεις και μια δοκιμή να περάσεις τα αρχεία με το GadgetBridge μπας και με το Notify κάτι δεν κάθεται καλά. Απλά με το GadgetBridge αφού περαστούν τα αρχεία θα πρέπει να το διαγράψεις μετά από το κινητό και να κάνεις διαγραφή του Band από το Mi Fit και εύρεση εκ νέου! :)
      Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.
      Αυτή τη στιγμή στο τηλέφωνο έχω μόνο το mi fit της κοινότητας.
      Τι προτείνετε?
      Να περιμένω να τελειώσει η μπαταρία?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H millboc έγραψε:

Τι προτείνετε?
      Δεν φαίνεται να έχεις και άλλη επιλογή. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Μεσα απο το notify κανε εγκατάσταση το ελληνικό mi fit, ειχα το ιδιο πρόβλημα και λύθηκε ετσι οπως σου έγραψα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπερα νέος κάτοχος του mi band 3 και έχω κάποιες απορίες απλώς μην με παρεξηγήσετε τώρα μαθαίνω με το smart band. Ακολούθησα τον οδηγό και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι που βλέπω τι firmw και res έχω έτσι ώστε να ξέρω αν έχω τα ενημερωμένα και τι είναι το res?Kαι μια άλλη ερώτηση είναι γίνεται να μπει το band 3 αθόρυβο δηλαδή χωρίς δόνηση αλλά να έρχονται οι ειδοποίησεις?Στην λειτουργια μην ενοχλείτε που ορίζω ναι μεν είναι αθόρυβο αλλά δεν έρχονται ειδοποιησεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H millboc έγραψε:

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.Αυτή τη στιγμή στο τηλέφωνο έχω μόνο το mi fit της κοινότητας.
      Τι προτείνετε?
      Εδώ και ώρα προσπαθώ να κάνω και το δικό μου να μουλαρώσει και τελικά τα κατάφερα με λάθος γραμματοσειρά να έχω την ίδια εικόνα με αυτήν που δείχνει όταν δεν είναι συμβατά τα resources και να μην διορθώνεται μέχρι να περάσω μια σωστή...
      Μήπως πείραξες τη γραμματοσειρά; Την έχουμε και στην πρώτη σελίδα αλλά κατέβασέ την κατευθείαν από εδώ => Mili_wuhan_ft.zip και πέρασέ την να δούμε τι θα κάνει.