Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 316.
-
Καλησπέρα, δυστυχώς για πρώτη φορά αντιμετωπίζω πρόβλημα μεταφοράς του zip αρχείου από το pc στο κινητό. Το μήνυμα που παίρνω είναι : Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του στοιχείου η συσκευή έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται ή έχει αποσυνδεθεί. Άλλαξα usb θύρα τα ίδια Κάποια βοήθεια ?
-
Θεωρώ την 6.8.4 μια από τις καλύτερες rom ever. Μπράβο !
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από fanatic: “Εγώ δεν θυμάμαι να έκανα update του supersu από play store πάντως.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από fanatic: “Εγώ δεν θυμάμαι να έκανα update του supersu από play store πάντως.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Το ίδιο και εγώ. Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος παρά μόνον να ξαναστήσουμε το τηλέφωνο από την αρχή ? ” Πηγαίνετε και οι δύο στο Playstore, βρείτε το supersu, μπείτε μέσα στην κα…
-
Παράθεση από fanatic: “Εγώ δεν θυμάμαι να έκανα update του supersu από play store πάντως.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Το ίδιο και εγώ. Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος παρά μόνον να ξαναστήσουμε το τηλέφωνο από την αρχή ?
-
Ευχαριστούμε για το χρόνο των διακοπών σας, που μας διαθέτετε. Στο Mi4c όλα καλά μέχρι στιγμής. Βέβαια το SU εξακολουθεί να μην υπάρχει ούτε σαν εικονίδιο ούτε σαν εφαρμογή. Η εφαρμογή calculator εξακολουθεί να έχει τα λαθάκια της, ως προς τους υπολογισμούς. Μπαταρία και θερμοκρασία θα δείξει με τη χρήση και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
-
@Octaviastikos έχεις δίκιο, αλλά το antutu scor το ανέφερα παρεμπιπτόντως έχοντας σαν κύριο προβληματισμό το ότι το τηλέφωνο έγινε αργό. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω την ROM του gkalen
-
Με την Nέα Recompile της GTV-6.7.14 ROM το τηλέφωνο έγινε αργό. Το καταλάβαινες από το άνοιγμα των εφαρμογών. Χαρακτηριστικό η μείωση του σκορ Antutu, που από 68000 περίπου πήγε στο 43000 περίπου. Μεγάλη διαφορά. Ξαναπέρασα από πάνω μέσω TWRP την προηγούμενη χθεσινή "λανθασμένη" GTV-6.7.14 και θα μείνω με αυτή μέχρι την επόμενη. Για την ιστορία αναφέρω ότι το antutu πήγε στα 60173
-
Πέρασα την Nέα Recompile της GTV-6.7.14 ROM, αλλά το su πάλι δεν εμφανίζεται και το calculator συνεχίζει τα "λαθάκια του". Δεν βλέπω καμία διαφορά, προς το παρόν, με την προηγούμενη, που υποτίθεται ήταν λανθασμένη.
-
Όλα καλά... Βέβαια το εικονίδιο su δεν υπάρχει και η εφαρμογή calculator εξακολουθεί να κάνει τα λαθάκια της. Θερμοκρασίες και μπαταρία θα δούμε προσεχώς. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα
-
Εγκαταστάθηκε καλά φαίνεται να μην έχει προβλήματα... θα δείξει βέβαια τις επόμενες ώρες και μέρες. Παρατήρησα ότι εξαφανίστηκε το εικονίδιο su. Πρέπει να κάνουμε κάποια ενέργεια για αυτό ?
-
@Panos123 Πέρασα την 6.6.30 στο δικό μου και διαπίστωσα ότι η μπαταρία πάει καλύτερα, θέματα θερμοκρασίας δεν υπάρχουν, η φόρτιση γίνεται κανονικά και γενικώς την version αυτή την θεωρώ εξαιρετική.
-
Έχω την αίσθηση ότι είναι η καλύτερη version MIUI 8. Μπράβο παιδιά !!!!!
-
Δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία αλλά ο αγαπητός @Antonios Gagas μετά από την τελευταία καθηγητική του παρέμβαση περί Troll, με αναγκάζει να παραθέσω από τα κείμενα που αντέγραψε,ένα κομμάτι, που απορώ που δεν το είδε. Το κείμενο αυτό δεν αφορά σε αυτόν αλλά σε όλους εμάς τους άλλους..... για να τελειώνει το θέμα μια και καλή. Αντιμετώπιση του τρολ Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ' έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει α…
-
@sw4lgt Την οθόνη αυτή θα την βλέπεις όταν θα έχεις και το calculator, που αυτή τη στιγμή δεν διατίθεται
-
@spideman3 Έκανα πάλι Factory reset, restore από το mi cloud και εγκατάσταση της νέας GTV 6.6.17 MIUI 8V. Φαίνεται όλα να είναι καλά ! Ευχαριστώ
-
Έκανα factory reset αφού προηγουμένως πήρα μέσω recovery backup. Στη συνέχεια εγκατέστησα την GTV 6.6.17. Προχώρησε κανονικά και εγκαταστάθηκε. Έκανα restore από recovery στο backup που πήρα προηγουμένως, και το τηλ επανήλθε στην προηγούμενη κατάσταση αλλά με την GTV 6.5.26 δηλ την προηγούμενη και σε MIUI 7.4. Τι δεν έκανα καλά ?
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε τη νέα σημερινή ROM
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@maikmaik εξαιρετική επίδοση. Επειδή έχουμε το ίδιο τηλέφωνο κάνε ένα update στην εφαρμογή untutu και δημοσίευσε πάλι τα αποτελέσματα.