Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 316.
-
Παράθεση από gkalen: “Μπες σε twrp , κρατά πατημένο το power παρατεταμένα να κάνει επανεκκίνηση , τι κάνει ?? ” Έκανα πάλι εγκατάσταση τη νέα ROM Aroma και μου έκανε το ίδιο πρόβλημα. Ακολούθησα τις οδηγίες σου δηλ TWRP και πατημένο το power και πάλι έκανε το ίδιο. Γυρίζω και πάλι στην παλιά
-
Παράθεση από gkalen: “Μπες σε twrp , κρατά πατημένο το power παρατεταμένα να κάνει επανεκκίνηση , τι κάνει ?? ” Το έκανα βγήκε σε TWRP και εγκατέστησα την προηγούμενη 8.4.12 aroma. Μετά την εγκατάσταση βέβαια μου βγήκαν 2 εικονίδια camera και Nova Launcher, που δεν τα είχα επιλέξει.
-
Κατέβασα μέσω ΟΤΑ και εγκατέστησα την νέα ROM στο Libra. Δυστυχώς κατά την επανεκκίνηση και για πρώτη φορά στο κινητό μου έχει μείνει κενή οθόνη εσωτερικά φωτιζόμενη. Έχω περίπου 10 λεπτά έτσι. Παρακαλώ μια βοήθεια edit : Γύρισα μέσω TWRP στην 8.4.12 aroma . Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην 8.4.19 aroma για libra ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μου ήλθε μήνυμα από OTA στο Mi4c (Libra), την κατέβασα με την δεύτερη προσπάθεια και εγκατέστησα την 8.3.1 AROMA κανονικά χωρίς πρόβλημα. Παρατήρησα όμως ότι : 1. Δεν μου ήλθε mail σαν VIP 2. Δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, που δημοσιεύσατε. 3. ΕΡΩΤΗΜΑ : Η Ρομ που έχω εγκαταστήσει είναι από Global source ή όχι Πρώτες εντυπώσεις καλές.
-
Άντε καλή πρωτιά Nelias
-
-
Στο mi4c libra δεν πήρα ειδοποίηση, έκανα έλεγχο από τον updater, την πρώτη φορά μου έδειξε εγκατάσταση αλλά δεν συμφωνούσε το MD5. Διέγραψα το αρχείο και την ξανακατέβασα από την εφαρμογή "αναβάθμιση" και έδειξε ότι εγκαταστάθηκε καλά. Στην εφαρμογή κάμερα όμως μου δείχνει το παρακάτω error όταν προσπαθώ να βγάλω φωτό χωρίς φλας. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49217/
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά Δείτε αυτό παιδιά και πέστε μου τι γνώμη σας γιατί θα σαλτάρω Αφορά σε Mi4c Libra με την τελευταία aroma rom σε antutu v. 7.0.1 σήμερα το πρωί ...κρύο ..κρύο δηλαδή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47598/
-
-
Στο Libra το μόνο πρόβλημα, που αντιμετωπίζω σε σχέση με τη προηγούμενη, είναι η αισθητά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας
-
-
Παράθεση από Sakis Teleios: “Κατι κολλάει μαλλον ” Δεν κολλάει τίποτα. ΟΙ ΟΤΑ είναι για τα VIP μέλη. Θα κατεβάσεις την ROM του κινητού σου από το νήμα και θα την εγκαταστήσεις παραδοσιακά =============== Νοε 29th 2017, 9:13am =============== Παράθεση από Nelias: “Δεν κολλάει τίποτα. ΟΙ ΟΤΑ είναι για τα VIP μέλη. Θα κατεβάσεις την ROM του κινητού σου από το νήμα και θα την εγκαταστήσεις παραδοσιακά ” Λάθος είσαι VIP..... Sorry
-
-
-
Παράθεση από 8@nos: “Όλα δείχνουν καλά εκτός από ένα ασήμαντο bug στην ασφάλεια πατώντας βελτιστοποίηση φτάνει μέχρι 98% λέγοντας ότι πρέπει να γίνει επαναφορά στο άλμπουμ.....επιλέγω να γίνει και εμφανίζεται +2 πόντοι αλλά στο 100% δεν φτάνει και το πρόβλημα με το άλμπουμ παραμένει. ” Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ στο Mi4c libra. Παράθεση από GnF: “Με πέθανε στα force close ο launcher και έκανα clean install και κάνει τα ίδια το άτιμο ” Δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα στο Mi4c Τέλος το εντυπωσια…
-
Στο mi4c libra προηγήθηκε η ειδοποίηση για το mail και το έψαξα για update χειροκίνητα από τον updater και αφού την κατέβασε παρά 2 kb μου έβγαλε λάθος και την κατέβασα πάλι και όλα εντάξει. Το μόνο που παρατήρησα μέχρι τώρα είναι ότι δεν μου βελτιστοποιεί η εφαρμογή "ασφάλεια" το κινητό στο 100% και μου εμφανίζει την εξής οθόνη: πατάω την επαναφορά και αφού μου δώσει 2 πόντους μου λέει πως έγινε η επαναφορά αλλά παραμένει στο 98%. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και αν μπορώ να το διορθώσω, αλλά πρώτ…
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή έχω φανεί λίγο "γκρινιάρης" τώρα τελευταία, σας δίνω την τελευταία μέτρηση antutu σε mi4c libra με την 7.10.19 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44913/ =============== Νοε 4th 2017, 11:16am =============== Βελτιωνόμαστε...βελτιωνόμαστε ....Μπράβο Με την Aroma 7.11.2 σε mi4c Libra forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45331/
-