Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Καλημερα,οτι εχω παραλαβει με ελτα μεχρι στιγμης δεν πλειρωσα τελωνειο. Αλλα απο οσα εχω διαβασει το τελευταιο καιρο οι πιθανοτητεςειναι 70-30 ειδικα σε συσκευασιες "μεγαλες" κουτια κλπ, παρακατω σας παραθετω τα βηματα του tracking των ελτα, απο εκει μπορουμε να καταλαβουμε αν θα πρεπει να τα σκασω η την γλειτωνω? * 12/6/2017, 08:06:47 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 11/6/2017, 04:20:36 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 1/6/2017, 23:08:00…
-
Παράθεση από jpastos: “Εγώ για πρώτη φορά θα την πάρω την κρυάδα μου... ευτυχώς μια θήκη είναι το τηλέφωνο πριν 2 εβδομάδες πέρασε αέρας.. Ξέρει κανείς το κόστος?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38251/ ” Καλημερα, μεχρι χθες το ιδιο μου εβγαζε, δυο note4 , σημερα κατι αρχισε να κινητε, παρελαβαν τα ελτα μαλλον, και το μυνημα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ!
-
Παράθεση από zt654: “Σου λέω και εγω. Λέγεται υποστελέχωση! ” Τους πηρα , λοιπον δεν εχουν ιδεα, ομως ειναι φυσιολογικο μου ειπαν. Οταντους ειπα οτι πριν τεσσερις μηνες και ποιο πισω ηαναμονη στο αεροδρομιο ηταν 2 το πολυ 3 μερες εκει δεν ηξερε. Ειναι για κλαμματα παντως. Τωρα για το θεμα υποστελεχωση, αν δουλευαν στον ιδιωτικο τομεα θα μας δουλευαν το ιδιο?
-
Παράθεση από zt654: “Καλά πήρα από xiaomi.eu και μέσω sf express και nl post από 02.06 - σήμερα 05.06 είναι στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Έπαθα πλάκα. ” να δεις πλακα που θα παθεις με την αναμονη στα ελτα,απο 29/5 εκει,και καποιοι φιλοι απο εδω απο της 16/5....... 4 μερες απο ΚΙνα Ελλαδα και απο οτι βλεπω θα φαμε κανα 15μηρο αναμονη στο Βενιζελος. Τελικα τα ελτα ειναι υπευθηνα για το σπασιμο των αποστολων η το τελωνειο?
-
σακο? πλακα κανουμε?μιλαμε για παλετες....... =============== Ιουν 2nd 2017, 11:47am =============== Παράθεση από zt654: “Απεργούσαν οι τελωνειακοί εχτές συμφωνα με τον @Markos_VL. ” και δεν εχει σχεση αυτο γιατι πρωτα αναλαμβανουν τα ελτα το σπασιμο των δεματων και μετα , πανε οι τελωνειακοι, αν πανε και δεν κανουν οι ελτατζιδες την διαλογη για τελωνειακο ελγχο κλπ.
-
Καλημερα, ξερει κανεις αν εχουν καμμια απεργια στα ελτα στο αεροδρομιο αθηνων? πεντε μερες εχω ενα δεμα , βασει του tracking εχει ερθει Αθηνα, αλλα δεν το εχουν παρειτα ελτα. απο Σιγκαπουρη , συνηθως την δευτερη αντε τριτη μερα περναγε στο ΚΔ για διαλογη κλπ...... Ποτε δεν καθυστερουσαν σε αυτη τη φαση.
-
Η λογική λεει, οτι η Paypal, οατν θα μαζεψει αρκετες καταγγελειες για το Ταυλανδο, που ειμαι σιγουρος οτι εχει μαζεψει , εχει τα στοιχεια κλπ. Δεν νομιζω οτι θα ταλαιπωρησει τον κοσμο. Το προβλημα δεν αφορα πεντε δεκα Ελληνες η Ισπανους, αλλα 100 αδες σε ολοκληρο τον πλανητη. Απλα για να μπορει να ολοκληρωσει τις διαδικασιες θα πρεπει και πελατες να κανουν ολες τις προεβλεπομενες κινησεις. Κατεμε το προβλημα το εχει η Paypal και ειναι πολυ σοβαρο γιατι θα πρεπει να αποζημιωσει ολους τους παθοντε…
-
Παράθεση από zt654: “Γράφε....... ΕΛΛΑΔΑ citismarket mygad e-shop ΚΙΝΑ tinydeal banggood Gearbest Geekbuying (με κάθε επιφύλαξη) ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ Gearbest banggood Geekbuying eglobalcentral (Τριγωνική μέσω Αγγλίας) Αν θες και άλλα πες μου. ” λεγοντας τριγωνικη? sorry νεουδι ειμαι και αντε ψαχνε στις 650 σελιδες...... εκτος αν υπαρχει κανα thred για αυτα τα θεματα, οποτε στειλε με εκει. μην ζαλιζω τον κοσμο.
-
Παράθεση από makis1024: “Άσε να σου ζητήσει αυτός extent processing time και πες του επι της ευκαιρίας γιατί δεν το έστειλε, αφού ήταν σε stock όταν το παρήγγειλες; καλός καλός αλλά μην μας πιάσει και τον κότσο. Μήπως σου έχει στείλει μήνυμα και δεν το έχεις δει; Προσεκτικά στο processing period μην σου φορτώσει καμιά τριανταριά ημέρες, ένα πάτημα και παζάρια στις ημέρες, δύο τρείς, όχι δεκαπέντε. Εάν δεν μπορεί το πολύ σε 8 εργάσιμες θα σου πιστώσει το aliexpress τα λεφτά στον λογαριασμό σου. Ό…
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από deggm: “To μεγαλυτερο Processing Time , που σας εχει τυχη? 7 μερες απο Xiaomi Dreami Store στο aliexpress. Και ακομα περιμενω....... ” Συνηθως είναι 1 με 2-3 μέρες. Σπανιώς ανεβαινει και στις 5 ή και παραπάνω. Πάνω από 2 βδομάδες ποτε πάντως και ήταν ένα τηλεφωνο σε preorder.Το dreami επειδή κι εγώ παρηγγειλα απο εκεί ήταν κάπου στο 10ήμερο αν θυμαμαι καλά. Με κάπια επιφύλαξη 9 μέρες. ” Παράθεση από sylvester: “Παράθεση από deggm: “To μεγαλυτερο Processing…
-
Καιρος ειναι να αλλαξω συσκευη και να αναβαθμιστω λίγο. Οι επιλογες πολλες αλλα λογο budget, περιοριζομαι σε αυτες τις δυο συσκευες Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet - GLOBAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM gearbest.com/cell-phones/pp_620903.html?wid=4 και σε αυτη Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 64GB ROM 5.5 inch Helio X20 2.1GHz Deca Core gearbest.com/cell-phones/pp_623167.html?wid=4 ειναι πολυ κοντα και τα δυο? το ενα snapdragon το αλλο helio. τα φωτα σας.