Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Καλημερα,οτι εχω παραλαβει με ελτα μεχρι στιγμης δεν πλειρωσα τελωνειο. Αλλα απο οσα εχω διαβασει το τελευταιο καιρο οι πιθανοτητεςειναι 70-30 ειδικα σε συσκευασιες "μεγαλες" κουτια κλπ, παρακατω σας παραθετω τα βηματα του tracking των ελτα, απο εκει μπορουμε να καταλαβουμε αν θα πρεπει να τα σκασω η την γλειτωνω? * 12/6/2017, 08:06:47 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 11/6/2017, 04:20:36 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 1/6/2017, 23:08:00…

• Παράθεση από jpastos: “Εγώ για πρώτη φορά θα την πάρω την κρυάδα μου... ευτυχώς μια θήκη είναι το τηλέφωνο πριν 2 εβδομάδες πέρασε αέρας.. Ξέρει κανείς το κόστος?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38251/ ” Καλημερα, μεχρι χθες το ιδιο μου εβγαζε, δυο note4 , σημερα κατι αρχισε να κινητε, παρελαβαν τα ελτα μαλλον, και το μυνημα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ!

• Παράθεση από zt654: “Σου λέω και εγω. Λέγεται υποστελέχωση! ” Τους πηρα , λοιπον δεν εχουν ιδεα, ομως ειναι φυσιολογικο μου ειπαν. Οταντους ειπα οτι πριν τεσσερις μηνες και ποιο πισω ηαναμονη στο αεροδρομιο ηταν 2 το πολυ 3 μερες εκει δεν ηξερε. Ειναι για κλαμματα παντως. Τωρα για το θεμα υποστελεχωση, αν δουλευαν στον ιδιωτικο τομεα θα μας δουλευαν το ιδιο?

• Καλημερα, εχει παρει κανεις στα ελτα να μαθει γιατι αργουν τοσο στο αεροντρομιο? Θα το δοκιμασω αργοτερα σημερα μοιπως και βγει λαυρακι? Ισως πεταχτω μεχρι το ταχυσδρομιο μπας και μου πει ο προησταμενος, ο οποιος ειναι λυρα 100 στα "νεα" .

• Παράθεση από zt654: “Καλά πήρα από xiaomi.eu και μέσω sf express και nl post από 02.06 - σήμερα 05.06 είναι στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Έπαθα πλάκα. ” να δεις πλακα που θα παθεις με την αναμονη στα ελτα,απο 29/5 εκει,και καποιοι φιλοι απο εδω απο της 16/5....... 4 μερες απο ΚΙνα Ελλαδα και απο οτι βλεπω θα φαμε κανα 15μηρο αναμονη στο Βενιζελος. Τελικα τα ελτα ειναι υπευθηνα για το σπασιμο των αποστολων η το τελωνειο?

• σακο? πλακα κανουμε?μιλαμε για παλετες....... =============== Ιουν 2nd 2017, 11:47am =============== Παράθεση από zt654: “Απεργούσαν οι τελωνειακοί εχτές συμφωνα με τον @Markos_VL. ” και δεν εχει σχεση αυτο γιατι πρωτα αναλαμβανουν τα ελτα το σπασιμο των δεματων και μετα , πανε οι τελωνειακοι, αν πανε και δεν κανουν οι ελτατζιδες την διαλογη για τελωνειακο ελγχο κλπ.

• ωραια πραγματα..... αχαχαχαχαχ , βρε εγω εχω αλλες εμπειριες , οταν ελω ποτε δεν εχουν αργησει σε αυτο το σημειο το εννοω, η πλακα ειναι οτι προσφατα εκαμα φορματ και εχω χασει τα ντοκουμεντα...... και οταν λεω παλια, εννοω φετος τον φλεβαρη? τελευταια παραλαβη.

• Καλημερα, ξερει κανεις αν εχουν καμμια απεργια στα ελτα στο αεροδρομιο αθηνων? πεντε μερες εχω ενα δεμα , βασει του tracking εχει ερθει Αθηνα, αλλα δεν το εχουν παρειτα ελτα. απο Σιγκαπουρη , συνηθως την δευτερη αντε τριτη μερα περναγε στο ΚΔ για διαλογη κλπ...... Ποτε δεν καθυστερουσαν σε αυτη τη φαση.

• Η λογική λεει, οτι η Paypal, οατν θα μαζεψει αρκετες καταγγελειες για το Ταυλανδο, που ειμαι σιγουρος οτι εχει μαζεψει , εχει τα στοιχεια κλπ. Δεν νομιζω οτι θα ταλαιπωρησει τον κοσμο. Το προβλημα δεν αφορα πεντε δεκα Ελληνες η Ισπανους, αλλα 100 αδες σε ολοκληρο τον πλανητη. Απλα για να μπορει να ολοκληρωσει τις διαδικασιες θα πρεπει και πελατες να κανουν ολες τις προεβλεπομενες κινησεις. Κατεμε το προβλημα το εχει η Paypal και ειναι πολυ σοβαρο γιατι θα πρεπει να αποζημιωσει ολους τους παθοντε…

• Παράθεση από zt654: “Γράφε....... ΕΛΛΑΔΑ citismarket mygad e-shop ΚΙΝΑ tinydeal banggood Gearbest Geekbuying (με κάθε επιφύλαξη) ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ Gearbest banggood Geekbuying eglobalcentral (Τριγωνική μέσω Αγγλίας) Αν θες και άλλα πες μου. ” λεγοντας τριγωνικη? sorry νεουδι ειμαι και αντε ψαχνε στις 650 σελιδες...... εκτος αν υπαρχει κανα thred για αυτα τα θεματα, οποτε στειλε με εκει. μην ζαλιζω τον κοσμο.

• Καλημερα, διαβαζω για μαγαζια, μαγαζαρες κλπ. ειμαι νεος στο forum, υπαρχει καποια λιστα με λινκ με οσα καταστημα γνωριζουμε οτι ειναι οκ και φερεγγυα? καλα για τα super market σχεδον ολοι τα ξερουμε, εγω ψαχνω τα μικρα καλα.

• Παράθεση από makis1024: “Άσε να σου ζητήσει αυτός extent processing time και πες του επι της ευκαιρίας γιατί δεν το έστειλε, αφού ήταν σε stock όταν το παρήγγειλες; καλός καλός αλλά μην μας πιάσει και τον κότσο. Μήπως σου έχει στείλει μήνυμα και δεν το έχεις δει; Προσεκτικά στο processing period μην σου φορτώσει καμιά τριανταριά ημέρες, ένα πάτημα και παζάρια στις ημέρες, δύο τρείς, όχι δεκαπέντε. Εάν δεν μπορεί το πολύ σε 8 εργάσιμες θα σου πιστώσει το aliexpress τα λεφτά στον λογαριασμό σου. Ό…

• Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από deggm: “To μεγαλυτερο Processing Time , που σας εχει τυχη? 7 μερες απο Xiaomi Dreami Store στο aliexpress. Και ακομα περιμενω....... ” Συνηθως είναι 1 με 2-3 μέρες. Σπανιώς ανεβαινει και στις 5 ή και παραπάνω. Πάνω από 2 βδομάδες ποτε πάντως και ήταν ένα τηλεφωνο σε preorder.Το dreami επειδή κι εγώ παρηγγειλα απο εκεί ήταν κάπου στο 10ήμερο αν θυμαμαι καλά. Με κάπια επιφύλαξη 9 μέρες. ” Παράθεση από sylvester: “Παράθεση από deggm: “To μεγαλυτερο Processing…

• To μεγαλυτερο Processing Time , που σας εχει τυχη? 7 μερες απο Xiaomi Dreami Store στο aliexpress. Και ακομα περιμενω.......

• ουαου,αντε να ερθει και το note4 , να δουμε την Γη της επαγγελειας. χαχαχαχαχα

• Καλημερα, το mido , ανκαταλαβα καλα για το 4Χ μιλαμε, δεν ειχε θεματακι με τις μπαντες 4G? η μαλλον σχεδιαστικε για Κινα κλπ, και μετα "αναβαθμιστικε" για τους υπολοιπους? επισης ειναι ολοιδια, επεξεργαστης, οθονη, μνημη, εκτος απο τις καμερες? η κανω λαθος?

• απλα το συνδιαζω καπως ετσι υψηκλες θερμοκρασιες μεγαλη καταναλωση. μπορει να κανω και λαθος.

• μπαταρια? θερμοκρασιες? λογικα ο snaprdagon εχει καλυτερη διαχειριση. η χρηση ειναι απλη,δεν παιζω παιχνιδια. σερφαρισμα,youtube fb . Απλα πραγματα.

• Καιρος ειναι να αλλαξω συσκευη και να αναβαθμιστω λίγο. Οι επιλογες πολλες αλλα λογο budget, περιοριζομαι σε αυτες τις δυο συσκευες Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet - GLOBAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM gearbest.com/cell-phones/pp_620903.html?wid=4 και σε αυτη Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 64GB ROM 5.5 inch Helio X20 2.1GHz Deca Core gearbest.com/cell-phones/pp_623167.html?wid=4 ειναι πολυ κοντα και τα δυο? το ενα snapdragon το αλλο helio. τα φωτα σας.