Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 214.
-
Παράθεση από tedev: “Παράθεση από kougis: “Μόνο που το θέμα δεν είναι αν μου ανάψει κάποιος το φως αλλά ότι στο xiaomi που ήδη έχω για να οπλίσω το σύστημα πρέπει να ενεργοποιήσω ένα ένα τα σενάρια για κάθε αισθητήρα και για να τα απενεργοποιήσω πρέπει ξανά το ίδιο. Αυτό δεν το λες και αυτοματισμό ούτε smart. ” πες μου ότι έχεις φτιάξει σενάρια για ένα ένα όπου λες πχ ότι αν ανοίξει το παράθυρο χτύπα σειρήνα ή αν δεις κίνηση χτύπα σειρήνα και κάθε φορά που θες να φύγεις ή να μπείς στο σπίτι τα α…
-
Παράθεση από tedev: “το τραβάτε πολύ χωρίς λόγο και βγαίνετε εκτός θέματος. τα Fibaro είναι να έχεις λεφτά να χαλάς. θέλεις gateway, η μπρίζα είναι bluetooth κτλ κτλ. ωραία τα Fibaro, αλλά τραγικά ακριβά για κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα smart home (δεν μιλάμε για ένα διακόπτη) και από ότι λες δεν θες να δώσεις λεφτά. το sonoff θα σου κάνει την δουλειά σου και για να μπορείς το ελέγχεις από μακριά, θέλει internet και σύνδεση με τον server τους. δεν χρειάζεται μερεμέτι. είναι φθηνός... πάρε αυ…
-
Θέλω να χειρίζομαι από μακριά τους διακόπτες και τις πρίζες και να φτιάχνω σενάρια. Συναγερμό έχω. Θέλω να αποφύγω όμως τους σέρβερ. (Έχω σε δεύτερο σπίτι xiaomi home.) Αυτή η λύση που έδειξες πριν είναι η καλύτερη νομίζω αλλά ακριβή. Έχω πολλές πρίζες και διακόπτες. Το πρόβλημα είναι ότι έχω διπλούς και τριπλούς διακόπτες. Επίσης η καλωδίωση του σπιτιού δεν είναι και ότι καλύτερο. Σε μια ασφάλεια του πίνακα δεν συνδέεται μόνο ένα φωτιστικό ας πούμε αλλά μαζί με το φωτιστικό είναι και κάποια πρί…
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από RASTAVIPER: “” Καλημέρα, αν δεν έχεις σχέση με το ρεύμα μην βάζεις χέρι φώναξε ηλεκτρολόγο !!! Τώρα αν θέλεις λύση πάνω στον διακόπτη ή βάζεις Sonoff για φθηνά ή αν αντέχει η τσέπη σου βάζεις αυτό εδώ που μπαίνει από μέσα και δεν έχεις καμία αισθητική αλλαγή !!! switches Δεν μιλάω για Aqara γιατί θέλει μερεμέτια στον τοίχο μιας και είναι τετράγωνος από πίσω και δεν χωράει στα ελληνικά κουτιά !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Τα sonoff μπαίνουν μέσα…
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από kougis: “Παράθεση από Ikariapower: “@zananiro την έχει φίλος από εδώ μέσα που τον ξέρω προσωπικά, δεν είναι καλή κάμερα !!! Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια άλλη της Xiaomi !!! Οποιαδήποτε κάμερα της Xiaomi συνδέεται με το Mi Home App και όχι με το Gateway δλδ είναι αυτόνομες αλλά τις βλέπεις από το ίδιο App που θα βλέπεις και τα υπόλοιπα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Δεν ξέρω τι είδες και λες ότι δεν είναι καλή ή σε τι υστερεί από τις άλλες. Πά…
-
Παράθεση από Ikariapower: “@zananiro την έχει φίλος από εδώ μέσα που τον ξέρω προσωπικά, δεν είναι καλή κάμερα !!! Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια άλλη της Xiaomi !!! Οποιαδήποτε κάμερα της Xiaomi συνδέεται με το Mi Home App και όχι με το Gateway δλδ είναι αυτόνομες αλλά τις βλέπεις από το ίδιο App που θα βλέπεις και τα υπόλοιπα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Δεν ξέρω τι είδες και λες ότι δεν είναι καλή ή σε τι υστερεί από τις άλλες. Πάντως κάνει τη νύχτα μέρα! Sent from my iPhone usi…
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από RpMz: “Με τα σενάρια που έχεις στο Mi Home, φτιάχνεις αντίστοιχα στο AppleHome? Το περιμένω και εγώ πως και πώς να έρθει, για να ξεκινήσω το στήσιμο.” Ναι αλλά με άλλο τρόπο, εδώ ένα μικρό παράδειγμα How to use HomeKit to control lights at specific times – The Sweet Setup !!! Το παράδοξο που έζησα είναι ότι μόλις προσπάθησα με το iPhone να προσθέσω το Aqara hub στο Mi Home ήταν πρακτικά αδύνατον γιατί με έκανε απευθείας redirect στο App της Apple οπότε για…
-
Παράθεση από RpMz: “@kougis αυτά μπορείς να τα ενσωματώσεις στα σενάρια με τους αυτοματισμούς που έφτιαξες ( enable/disable alarm). Θα δουλεύουν όταν θα είναι ενεργοποιημένο το alarm. Στην αρχή θέλει ψάξιμο κα δοκιμές.” Έβαλα όταν ενεργοποιώ το alarm να ενεργοποιεί και τους αυτοματισμούς που λένε μα στέλνει ειδοποίηση στο κινητό όταν ανοίγει η κάθε πόρτα αλλά δεν τους ενεργοποιεί. af8bceced8a3b0b7e34081d6d3ff2dbd.jpge784c6bd83b7e9a3f8aeb481f93955c4.jpg8894b0ec8ff99cdf08c02520e2e9b093.jpg Sent fr…
-
9d6a114e6da82a68f6362e35c94daa24.jpg Αν σε αυτή την καρτέλα προσθέσω στην κάτω πλευρά της (auto) ένα σενάριο και πατήσω μετά τις 3 κουκκίδες όπως μου είπες και ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις, τότε στέλνει κανονικά ειδοποιήσεις. Το κακό σε αυτό είναι ότι τις στέλνει συνέχεια, είτε είμαι μέσα στο σπίτι είτε όχι. Εγώ θέλω οι ειδοποιήσεις να έρχονται όταν είμαι εκτός σπιτιού. Να πατάω ένα κουμπί και να ενεργοποιούνται και ένα κουμπί να απενεργοποιούνται. Όπως ένας συναγερμός. Sent from my iPhone usin…
-
Παράθεση από RpMz: “Τα Alert trigger devices, τα έχεις επιλέξει ενεργά μέσα απο το hub? Σε παλιότερο post είχα προσέξει ότι τα είχες ενεργοποιημένα. * Επίσης όταν μπαίνεις στο HUB, σου έχει επιλογεί για Alert Enable η Disable, κάνε και δοκιμή απο εκεί.” cff67132195d2a36e01af2269eaede09.jpgf65bf8dc40f362d42f3ace1f377fe31e.jpga6045c06163f4d92c78d91eb919bad95.jpg Νομίζω ναι. Sent from my iPhone using Tapatalk