για σας και απο μένα και χρονια πολλά.....και καλη χρονια σε όλους.μου ήρθε η σκούπα η xiaowa lite C102 και έχω ένα θέμα με την σύνδεση στο δίκτυο του σπιτιού μεσω της εφαρμογής mi home. Έχω το gateway και όλα τα καλούδια για τον συναγερμό τα οποία είναι συνδεμένα πάνω στον server της mainland. Βάζοντας την σκούπα ενω την προσθεσε κανονικα στο δικτυο της mainland... οταν παω να ανοιξω την υποεφαρμογή του plugin της σκυπας, μου βγάζει συνεχώς μήνυμα να αλλάξω region.... Αν όμως αλλάξω region εξαφανιζονται ολα τα αλλα gateway ανιχνευτές πόρτας button λάμπες πρίζες και ότι άλλο έχω συνδέσει.... Τι μπορώ να κάνω γιατί τώρα δεν μπορώ να λειτούργησω την σκούπα από το τηλέφωνο ούτε να έχω απομακρυσμενη πρόσβαση...Aν γνωριζει καποιος αλλος κατι σχετικα με την συνδεση συσκευών στο mi home. Να συμπληρωσω εχω κανει ολα τα update firmware ολων των συσκευών.
το μηνυμα που μου βγαζει ειναι το ακολουθο
''the selected region does not match the server. Please go to Profile>Settings>Region in the app to select the corresponding server for your region, the reset the Wi-fi and reconnect.''
το μηνυμα που μου βγαζει ειναι το ακολουθο
''the selected region does not match the server. Please go to Profile>Settings>Region in the app to select the corresponding server for your region, the reset the Wi-fi and reconnect.''