Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 257.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gto: “Το "μικρό" παίζει πλέον στα 300 ευρώ, ψήνομαι τρελά ! ” Και το μεγαλύτερο όλων (Mi5S Plus 6GB 128GB ) στα 400€ (404€ για την ακρίβεια!). Και μάλιστα ετοιμοπαράδοτο, όχι προπαραγγελία...Για ξεκίνημα τις θεωρώ πολύ καλές τιμές! ” Εγώ γιατί το βλέπω 350 ;

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gto: “Το "μικρό" παίζει πλέον στα 300 ευρώ, ψήνομαι τρελά ! ” Και το μεγαλύτερο όλων (Mi5S Plus 6GB 128GB ) στα 400€ (404€ για την ακρίβεια!). Και μάλιστα ετοιμοπαράδοτο, όχι προπαραγγελία...Για ξεκίνημα τις θεωρώ πολύ καλές τιμές! ” Όπως πολύ σωστά είπες, για ξεκίνημα. Μέχρι να ξεστοκάρει το Μι5 και εφόσον υπάρχει ζήτηση θα παραμείνουν εκεί. Επειδή πραγματικά ψήνομαι, τι πιθανότητα υπάρχει να ανοίξω μπελά στο κεφάλι μου με την ελληνική rom αν το επιχειρήσω ; Π…

• Το "μικρό" παίζει πλέον στα 300 ευρώ, ψήνομαι τρελά !

• Σήμερα παρήγγειλα 1 καινούργιο mi4c 3/32 και ένα redmi 3s pro, επίσης 3/32. Το παλιό mi4c 2/16, με 16 gb δεν μπόρεσε να με καλύψει. Εν αναμονή λοιπόν για νέες περιπέτειες ...

• Τι διαφορά έχει σε επιδόσεις από το κανονικό ; Αξίζει να μπω στην διαδικασία ; Υπάρχει πιθανό ρίσκο να πάθει τίποτα το τηλ ;

• Παράθεση από filter_bubble: “στην miui 8 δεν υπαρχει πλεον performance mode ,το εχουν κρυψει με αυτον τον οδηγο το επαναφερεις en.miui.com/thread-319154-1-1.html κ με background apps κλειστα ολα πλην fb lite ,skype κ τα απαραιτητα βγαζει antutu 60874 2/16 κ 3/32 απο οτι εχω διαβασει εχουν κατι ελαχιστες διαφορες στην αποδοση @mixaliscy φορας την τελευταια stable του gkalen? κ εχεις 700000 σε mi4c? ” Τι είναι το perfomance mode, βασικά εντάξει μετάφραση ξέρω να κάνω, στην πράξη τι κάνει ;

• After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Χίλια ευχαριστώ. Να προσθέσω μόνο ότι στο Β4 αν βγάλει Χ και όχι πράσινο, τότε αλλάζουμε το όνομα. Ειδικά αν από βλακεία βάλαμε το ίδιο που είχαμε βάλει την προηγούμενη φορά σε άλλο account :p

• Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις αίτηση χωρίς το κινητό ... το προσπάθησα και κάτι δεν μου έβγαινε, δεν θυμάμαι τι. Νομίζω ότι δεν γίνεται.

• Απορία. Έχω ένα mi account που έχει άδεια για ξεκλείδωμα (αυτό που ξεκλείδωσα το πρώτο τηλέφωνο). Περιμένω ένα δεύτερο τηλέφωνο για μένα αυτή την φορά που θα βάλω το δικό μου account που δεν έχει πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα. Για να ξεκλειδώσω γρήγορα αλλά και να έχω άδεια και στα δύο, κάνω αίτηση με το δεύτερο (που δεν έχει άδεια)για να έχει άδεια στο μέλλον και μετά ξεκλειδώνω με το πρώτο ;

• Προσωπικά επαφές και φωτογραφίες τα αφήνω στο google account (τις φωτογραφίες στο google photos) αναλαμβάνει και τις κρατάει εκεί, οπότε στο κάθε νέο κινητό τις βρίσκω κατευθείαν εκεί αυτόματα

• Ευχαριστούμε πολύ

• Παράθεση από Vasilis Bolbasis: “καλησπέρα στην κοινότητα , αγόρασα για την κοπέλα μου το mi4c καθως ειναι τουμπανο σε απιστευτη τιμη και σε σχετικες μικρες διαστασεις. Θελω να σας κανω δυο ερωτήσεις: α) για καποιο λογο μου δινει την εντυπωση οτι εχει πολυ φτηνο digitizer η οθονη ,δηλαδη μου δινει την εντύπωση ότι δεν εχει πολυ καλη αποκριση στην αφη (ναι εννοω και πριν τοποθετησω το tempered glass που ειχε ως δωρο) β) ποιο ειναι για εσας η καλυτερη ρομ οσον αφορα οχι κυριως επιδόσεις αλλα απροβλ…

• Mi5 και σήμα 4G+ (;)

gto - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από kritop: “Καλημέρα,επειδή σκέφτομαι να πάρω και εγώ το τουμπανάκι,έχει κανείς θέμα 4G για Wind? ” Παράθεση από Octaviastikos: “Πάρε το φίλε!!! Κανένα απολύτως πρόβλημα... ” @Octaviastikos με wind συγκεκριμένα ρώτησε ο φίλος. Έχεις wind ; έχεις 4g με wind ; Σε άλλη δημοσίευση λένε ότι τα xiaomi έχουν πρόβλημα με την wind (ίσως μόνο το mi4c που έβλεπα). Αν θέλεις δώσε μας τα φώτα σου

• Παράθεση από kpol: “ΑΠλα η σουιτα δεν το βλεπει ποτεεε μα ποτεεε στο recovery mode ............... ” Αν θυμάμαι καλά σε εμένα το έβλεπε σε bootload mode ...

• Παράθεση από pechr: “Αν ΔΕΝ εχουν περασει 30 ημερες... κτλ @koko μετα τον ενα μηνα μπορεις να ξεκλειδωσεις αλλη συσκευη με την ιδια εγκριση; ” Παράθεση από koko: “ναι χρηστο. Ή έγκριση για ξεκλειδωμα δεν έχει ημερομηνία λήξης, έχει όμως χρονικό όριο 30 ημερών ανά ξεκλειδωμα.... Που σημαίνει ότι αν το προηγούμενο μας ξεκλειδωμα έγινε πάνω από ένα μήνα πριν, μπορούμε με τον ίδιο mi account να ξεκλειδώσουμε άλλη συσκευή. ” Δηλαδή η άδεια πάει στο account ; όχι στο τηλέφωνο ; χμμμ ενδιαφέρον ...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gto: “Εντάξει με το 4c το έχω. ” Αν το χεις με το 4c ... το χεις και με το 3s... ίδιο είναι, ” latest developer με το pc suite, unlock με το flash unlock, εγκατάσταση το recovery και μετά όλα τα ίδια ε ; Εδώ τουλάχιστον το unlock γίνεται σωστά ή σκαλώνει πάλι ;

• Παράθεση από geoanto555: “Μέχρι να τις μάθεις και να τις παίζεις στα δάχτυλα.. ” Εντάξει με το 4c το έχω. Αφού το τέσταρα και μου άρεσε το 2/16 μένει να παραγγείλω και για τον εαυτό μου το 3/32, όποτε θα τα φρεσκάρω. Το redmi3s έχει σειρά τώρα :p

• Σκεφτόμουν να το πάρω αυτό και να το κάνω δώρο κάπου, αλλά αυτό που βλέπω και με ζορίζει, είναι ότι κάθε κινητό έχει και διαφορετική διαδικασία. ουφ ! Παίδεμα σκέτο !

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από gto: “, η Sony το έκανε άμεσα από την ιστοσελίδα της. ” Αν μιλάς για την αναβάθμιση και η Xiaomi την κάνει άμεσα με ΟΤΑ Το θέμα είναι ότι θέλουμε να πάμε σε Ελληνική Ρομ Αμφιβάλλω αν έχει τέτοιο πράγμα η Sony καν ” Για ξεκλείδωμα του loader έγραψα

• Παράθεση από mixaliscy: “Και με 32 καλά θα είσαι Αν θες να το πας σε mi4c μιας και με το 4s οι διαφορές είναι ελάχιστες και τα ευρώ πολλά. Στην ουσία ξεκινάς με 16 και το miui + την Ρομ που θες μέσα σε αφήνει με 7-8 gb. Στα 32 θα σε αφήσει με 24. Εκεί θα είσαι καλα... Διαφωνώ με τα unofficial αλλά οκ, δικαίωμα σου. ” Και εγώ, αλλά 15 μέρες να έρθει το κινητό και 2-3 μέχρι να πάρω γραμμή πως δουλεύει το πράγμα και να περιμένω την αίτηση (την έκανα και δεν δούλεψε) είναι ήδη πολλές. Η xiaomi λέει …