kabamaru2372
αυτό που λες δεν γίνεται. Μόνο με official rom κλειδώνει ο bootloader. Εκτός και αν έχασα επεισόδια.
αυτό που λες δεν γίνεται. Μόνο με official rom κλειδώνει ο bootloader. Εκτός και αν έχασα επεισόδια.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούναι το διάβασα μέσα στο επίσημο forum (Αγγλικά) της MiuiΟ/H spideman3 έγραψε:
στο νέο τηλέφωνο βάζεις το πρώτο account με την άδεια και το ξεκλειδώνεις. Αφού τελειώσεις πατάς log out με τον πρώτο λογαριασμό και βάζεις τον δεύτερο νέο λογαριασμό που δεν έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος.Ο/H gto έγραψε:
Απορία. Έχω ένα mi account που έχει άδεια για ξεκλείδωμα (αυτό που ξεκλείδωσα το πρώτο τηλέφωνο).
Περιμένω ένα δεύτερο τηλέφωνο για μένα αυτή την φορά που θα βάλω το δικό μου account που δεν έχει πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα.
Για να ξεκλειδώσω γρήγορα αλλά και να έχω άδεια και στα δύο, κάνω αίτηση με το δεύτερο (που δεν έχει άδεια)για να έχει άδεια στο μέλλον και μετά ξεκλειδώνω με το πρώτο ;
Ο/H gto έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις αίτηση χωρίς το κινητό ... το προσπάθησα και κάτι δεν μου έβγαινε, δεν θυμάμαι τι.
Νομίζω ότι δεν γίνεται.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην lallasgr ()
Αιτία: Ολοκληρωμένη απάντηση και σωστά βήματα