παιδια μια ερώτηση επειδή πέρασαν δέκα μερες απο τότε που έκανα το αίτημα για ξεκλείδωμα, μου ειπε ενα παιδί πως αν έχω wind δεν ερχεται κάποιο μήνυμα. όντας άσχετος και αφού το παρήγγειλα έχοντας στο νου να ακολουθήσω τον οδηγό του φόρουμ σας τωρα τι κανω;; πως θα δω αν ξεκλείδωσε ;;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H some1 έγραψε:
ως θα δω αν ξεκλείδωσε ;;
-
καλησπερα εχω mi4 και εχω περασει την τελευταια stable απο εδω χωρις ξεκλειδωμα bootloader η κατι αλλο.. ποια η διαφορα της developer με την stable? και γιατι να ξεκλειδωσουμε τον bootloader? ποια ρομ ειναι καλυτερα για να ειναι σταθερο το κινητο (stable h dev)? ευχαριστω..
-
-
Ποια stable εννοείς από εδώ και πως την πέρασες με κλειδωμένο τον bootloader?
Τον bootloader τον ξεκλειδώνεις για να μπορείς να περάσεις τις Ελληνικές εκδόσεις...
Stable=σταθερή...
@geoanto555 έτσι εξηγούνται όλα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
@geoanto555 έτσι εξηγούνται όλα...
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H some1 έγραψε:
ως θα δω αν ξεκλείδωσε ;;
-
-
αυτο γιατι το βγαζει τωρα; το χω συνδεμενο με τον υπολογιστη και ειναι σε fastboot το κινητο.
επισης αυτο:
3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας ***
ποιοι ειναι αυτοι οι drivers που πρεπει να εχω;
ευχαριστω και σορρυ για το πρηξιμο παιδια δε κοβω ουτε με βαλε. -
χα χα χα χα χα...
1) Mi PC suite,
2) Mi flash κ
3) adb fastboot drivers απο xda
Βρες τα κ εγκατέστησε τα, κάνε επανεκκίνηση το PC και ξανα-βάρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H some1 έγραψε:
αυτο γιατι το βγαζει τωρα;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H some1 έγραψε:
αυτο γιατι το βγαζει τωρα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0