ποια ρομ έχεις τώρα ? Μία φώτο αυτά που δείχνει στο "About phone" ?Ο/H hajis έγραψε:
πρέπει να έκανα πατατιά και να κατέβασα την global αντί για china , τώρα το έχω και κατεβάζει την κινέζικη μήπως αυτό είναι το λάθος που έκανα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ορίστε η φώτο
-
Δοκίμασε να περάσεις την china developer από την αναβάθμιση, αν δεν την περνάει και δεν μπορείς να κάνεις unlock με αυτή θα πρέπει να πας με fastboot rom
-
ούτε η κινέζικη περνάει !
-
κάποιος που να ξέρει κάτι παραπάνω ;
-
Αν έχεις redmi note 3 pro ---> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά).
Επειδή είμαι στην ίδια φάση, μου απάντησαν το παραπάνω. -
Αφού και αυτός ο οδηγός που πόσταρες μας πετάει εδώ πέρα . Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βάλω την Def έκδοση . Έγκριση έχω κανονικά για ξεκλείδωμα του bootloader
-
Ο/H hajis έγραψε:
κάποιος που να ξέρει κάτι παραπάνω ;
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Ενημερωτικά, προχτές ξεκλείδωσα Redmi Note 3 Pro με Stable Rom!! -
-
Χαιρετώ το Forum! Παιδιά καθώς νέος στο forum και ολίγον άσχετος θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας
Μόλις παρέλαβα το note 3 pro μου και είμαι ενθουσιασμένος αλλά έχω την εξής ερώτηση. Έχω την άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader, τον έχω τσεκάρει και είναι όντως κλειδωμένος και είμαι στο βήμα να τον ξεκλειδώσω. Η rom που έχω είναι: MIUI 8 6.8.18 beta. Πρέπει να κατεβάσω όπως λέει ο οδηγός την china developer ROM? Ευχαριστώ!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα