Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
το εκανα τελικα πατησα και reboot now ξανα ανοιξε το κινητο τωρα ειναι ξεκλειδωτο;
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μια χαρά.... Τώρα μπορείς να βάλεις όποια ρομ θέλεις..
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
παταω στο "τρεχουσα version" σωστα; stable η developer? απο τισ ερωτησεις μου καταλαβαινεις οτι το κινητο θα ειναι για απλη χρηση!!! -
-
Αν δεν σκοπεύει να αναβαθμίζει κάθε 10μερες ας βάλει stable
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
η αληθεια ειναι οτι θελω κατι σταθερο μη κανω ολα αυτα καθε τρεις και λιγο, δε πηγα για μπυρα σημερα για να κατσω να το φτιαξω το χω ενα μηνα κοντα στο κουτι χαχαχα
-
-
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και συγγνωμη για το πρηξιμο. κατεβαζω την εκδοση που μου ειπες geoanto555 θα παρει λιγη ωρα να κατεβει οποτε αυριο θα επιχειρισω να τη βαλω κιολας και ο θεος βοηθος, ευχαριστω και παλι καλο βραδυ.
-
Καλημέρα παιδιά,
Αφού ξεκλειδώσω το bootloader με την developers rom της Κίνας θα μπορέσω να ξαναβάλω την stable rom V8.0.1.0. καθώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την rom άπλα θέλω να το rootαρω για να περάσω κάποια προγράμματα.
Ευχαριστώ. -
Ο/H tsaris.ste έγραψε:
Αφού ξεκλειδώσω το bootloader με την developers rom της Κίνας θα μπορέσω να ξαναβάλω την stable rom V8.0.1.0.
Απλά θέλει πολύ προσοχή το root-twrp με official rom -
ρε παιδες ωραια... εγω εχω κανει αιτηση τωρα και περιμενω! και πειτε οτι ερχεται η αδεια. και περναω την κινεζικη ρομ που λετε στον οδηγο και ξεκλειδωνω το κινητο. απο εκει και μετα? θα μπορει να λειτουργησει για καποιες μερες μεχρι να περασω τν ελληνικη? η πρεπει να γινει αμεσως? τι γινεται δηλαδη μετα απο αυτο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα