Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-97 από 97.

• Hard Bricked Mi8 Dipper [SOLVED]

Vasilis Semertzidis - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Τελικα ο θανασης καταφερε και εβγαλε ακρη με τα κυκλωματα, αφου ειχα καταστρεψει τα test points μπορεσε και απο τα smd οπως μου ειπε να το βαλει σε edl, τωρα το απογευμα θα μπει αυτος απο την s-unlock να φλασαρει την china dev και ελπιζω να δουλεψει και να μην εχει πειραχτει τπτ. Πολυ καλος ο θανασης γνωστης και επαγγελματιας, σε ευχαριστω που μ τον συστησες.

Μήνυμα

Eιναι διπλα στο σπιτι μου, θα παω το πρωι, ελπιζω να μην με γδαρουν.

Μήνυμα

Μπα τζιφος, 3 ωρες προσπαθω και δεν κανει τπτ δεν ξερω τι πηγε στραβα παιδια. Να το δωσω για ανταλακτικα λετε?

Μήνυμα

Imgur: The magic of the Internet Αυτες οι φωτογραφιες δειχνουν τι χρησιμοποιω και σε τι κατασταση ειναι τα πινακια του test point

Μήνυμα

Γεια σου φιλε μου, χθες δεν ειχα τα καταλληλα εργαλεια, και πηρα 1 σιδερακι και με πολυ κοπο καταφερα να το βαλω σε edl απλα μετα ηθελα authenticated account, σημερα λοιπον που αγορασα ενα και πηγα να το βαλω σε edl δεν μπαινει με τπτ, εχω δοκιμασει τσιμπιδακια ψαλιδακια συρματακια και παλι τπτ. Φοβαμαι μην εκαψα καμια μητρικη.

Μήνυμα

Ξες τι, εγω το αγορασα πριν μηνες απο Singapore και απλα μου ηρθε unlocked, δεν ηξερα οτι επρεπε να το ξεκλειδωσω νομιμα επειδη αλλαξε την πολιτικη της η xiaomi, θυμαμε οταν ειχα το mi5 φλασαρα οποια ρομ ηθελα με η χωρις κλειδωμενο bootloader και το ειχα ξεκλειδωσει θυμαμε το μι5 απευθειας απο την ιστοσελιδα με αιτηση, το edl το εκανα απο command line και δεν υπηρχε το authenticated account γενικα τοτε ηταν πολυ ποιο ευκολο, πολλοι πιστευω την πατησαν ετσι αγοραζοντας κινητο με ηδη ξεκλειδωτο bo…

Μήνυμα

Και ολα αυτα παιδια λογο κεκτιμενης ταχυτητας, γιατι ξεχασα να διαλεξω το clean all αντι για το clean & lock, και τωρα τραβιεμαι ετσι... πολυ κριμα

Μήνυμα

Ναι εχω βρει τα τεστ ποιντς ακολουθωντας ενα τιτοριαλ στο xda για τα μι8 το θεμα ειναι οτι απλα δεν γινετε το γεφυρωμα και δεν κανει βραχυκυκλωμα το κινητο, δεν ξερω γτ ομως

Μήνυμα

Εκανα επανακινηση pc , εβαλα μπαταρια και ξαναεβγαλα, δοκιμασα ολες τις θυρες του usb, για καποιο λογο δεν κανει βραχυκυκλωμα πλεον, δοκιμαζω με ψαλιδακι νυχιων ενονοντας τις 2 μυτες, με τσιμπιδακι για τα φρυδια, και με ενα συρματακι που εφτιαξα εγω, πρωτα εννονω τις 2 μεριες και μετα βαζω το καλωδιο και δεν γινετε απολυτος τπτ, απελπισια Χθες καταφερα να το βαλω σε edl 3 φορες, με δυσκολια παλι αλλα τουλαχιστον τα καταφερα, σημερα κανω ακριβως το ιδιο και τπτ.

Μήνυμα

Μολις πληρωσα την S-Unlock και ειχαμε θεμα το edl για καποιο λογο τωρα δεν κανει βραχυκυκλωμα, εχω δοκιμασει απο συρματακι, τσιμπιδακι, ψαλιδι, τα παντα, και απλα δν κανει, παιζει να καικε τπτ?

Μήνυμα

Δεν το προσεξα, δλδ flasharo την latest china dev rom?

Μήνυμα

Καταφερα να το κανω βραχυκυκλωμα, και μου το διαβαζει σαν 9008, μολις παω στο Miflash και παω να περασω την fastboot V9.5.11.0.OEACNFA_2018 μου βγαζει αυτο το ερρορ στην πρωτη φωτογραφια, ενω οταν παω να βαλω την global fastboot V10.1.1.0.PEAMIFI μου βγαζει το ερρορ στην 2η φωτο

Μήνυμα

Oσο αφορα την ενωση του τεστ ποιντ, εχω ενα συρματακι, μπορω να συνδεσω πρωτα το καλωδιο και να τα ενωσω? Η πρεπει να γινουν ταυτοχρονα? Γιατι με 2 χερια δεν με βολευει καθολου.

Μήνυμα

Ανοιξα το κινητο δυστυχως, εχω προσβαση στο test point συνδεω ταυτοχρονα το καλωδιο και 1 συρματακι στα 2 σημεια αλλα δεν κανει κατι, μονο 2 φορες εκανε ο υπολογιστης θορυβο οτι συνδεθηκε καπια συσκευη και την πεταξε αμεσως. Αυτο το κομματι με το edl authorized account δεν εχω καταλαβει, αν μπορεσω και το συνδεσω στο pc δεν θα μπω στο miflash να φλασαρω την ρομ? Ποτε θα μου ζητησει ta credentials?

Μήνυμα

Το κιητο το πηρα απο αλι εξπρες ηδη ξεκλειδωτο. Δεν εχω καπια ρομ μεσα και το μπουτ λοσντερ ειναι κλειδωμενο οποτε δν μπορω νσ φλασαρο

Μήνυμα

Γεια σας παιδια, εχω ενα mi8. Σημερα εκανα μια τεραστια βλακεια και εχει ως εξης. Ειχα το ΜΙUI 10.1.1 με custom kernel και ηθελα να δοκιμασω μια custom rom AOSP. Φλασαρα τα vendors και μεσω twrp περασα το custom rom με τα gapss, μετα απο λιγη ωρα και αφου ειδα οτι δεν με βολευει αυτη η ρομ ειπα να γυρισω στην 8.12.20 beta. Τo μοιραιο λαθος εγινε αφου ειχα κανει wipe system/data/cache και απο το mi flash εκανα φλασαρισμα το rom ξεχνοντας την default επιλογη clean_lock το οποιο μου κλειδωσε το boo…

• Καλησπέρα παιδια ειμαι νεο μελος, πηρα χθες το xiaomi mi5 εχει την κινεζικη fake ρομ 7.2.8.0.0(MAACNDB) | Stable. Aπο χθες προσπαθω με κλειδωμενο πρωτα bootloader να flasharo την official rom αλλα δεν μπορώ. Κατεβασα την china dev να την flasharo απο το κινιτο αλλα δεν το αναγνωριζει το αρχειο οποτε δοκιμασα να το flasharo με το miflash. Εχω ακολουθήσει ολα τα βηματα κανονικοτατα και κολαει πανω στο φλασαρισμα: Imgur: The most awesome images on the Internet Oποια ρομ και να βαλω απλα δεν την καν…