Hard Bricked Mi8 Dipper [SOLVED]
-
-
-
-
Εκανα επανακινηση pc , εβαλα μπαταρια και ξαναεβγαλα, δοκιμασα ολες τις θυρες του usb, για καποιο λογο δεν κανει βραχυκυκλωμα πλεον, δοκιμαζω με ψαλιδακι νυχιων ενονοντας τις 2 μυτες, με τσιμπιδακι για τα φρυδια, και με ενα συρματακι που εφτιαξα εγω, πρωτα εννονω τις 2 μεριες και μετα βαζω το καλωδιο και δεν γινετε απολυτος τπτ, απελπισια
Χθες καταφερα να το βαλω σε edl 3 φορες, με δυσκολια παλι αλλα τουλαχιστον τα καταφερα, σημερα κανω ακριβως το ιδιο και τπτ.
Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Testpoint χρειάζεσαι. Να γεφυρώσεις δύο σημεία με ανοιχτή πλάτη τηλεφώνου.
Δες οδηγίες για το redmi note 6 pro
Οδηγός εγκατάστασης fastboot rom με test point για το RedMi Note 6 Pro (Tulip)
Για να καταλάβεις και ψάξε για οδηγίες για το mi8 σου.
Δεν υπάρχει έτοιμος οδηγός για το mi8. -
Ναι εχω βρει τα τεστ ποιντς ακολουθωντας ενα τιτοριαλ στο xda για τα μι8 το θεμα ειναι οτι απλα δεν γινετε το γεφυρωμα και δεν κανει βραχυκυκλωμα το κινητο, δεν ξερω γτ ομωςJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
-
Και ολα αυτα παιδια λογο κεκτιμενης ταχυτητας, γιατι ξεχασα να διαλεξω το clean all αντι για το clean & lock, και τωρα τραβιεμαι ετσι... πολυ κριμαJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
-
Ξες τι, εγω το αγορασα πριν μηνες απο Singapore και απλα μου ηρθε unlocked, δεν ηξερα οτι επρεπε να το ξεκλειδωσω νομιμα επειδη αλλαξε την πολιτικη της η xiaomi, θυμαμε οταν ειχα το mi5 φλασαρα οποια ρομ ηθελα με η χωρις κλειδωμενο bootloader και το ειχα ξεκλειδωσει θυμαμε το μι5 απευθειας απο την ιστοσελιδα με αιτηση, το edl το εκανα απο command line και δεν υπηρχε το authenticated account γενικα τοτε ηταν πολυ ποιο ευκολο, πολλοι πιστευω την πατησαν ετσι αγοραζοντας κινητο με ηδη ξεκλειδωτο bootloader.Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
-
Γεια σου φιλε μου, χθες δεν ειχα τα καταλληλα εργαλεια, και πηρα 1 σιδερακι και με πολυ κοπο καταφερα να το βαλω σε edl απλα μετα ηθελα authenticated account, σημερα λοιπον που αγορασα ενα και πηγα να το βαλω σε edl δεν μπαινει με τπτ, εχω δοκιμασει τσιμπιδακια ψαλιδακια συρματακια και παλι τπτ. Φοβαμαι μην εκαψα καμια μητρικη.Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0