Hard Bricked Mi8 Dipper [SOLVED]
-
-
Imgur: The magic of the Internet
Αυτες οι φωτογραφιες δειχνουν τι χρησιμοποιω και σε τι κατασταση ειναι τα πινακια του test pointJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
-
Απλά ακουμπάμε στις δύο επαφές για να βραχυκυκλώσει, η παραπάνω πίεση μόνο ζημιά θα κάνει, δεν είναι μηχανικό σημείο, ηλεκτρονικό είναι, εάν είναι να μπει θα μπεί με απλή επαφή, μην πιέζεις καταστάσεις, έχουν και αυτά ψυχή, θέλουν τρυφερότητα και proderm...
-
Μπα τζιφος, 3 ωρες προσπαθω και δεν κανει τπτ δεν ξερω τι πηγε στραβα παιδια. Να το δωσω για ανταλακτικα λετε?Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Μίλησε με mygad, μήπως μπορούν να σε αναλάβουν...
-
Αν είσαι Θεσσαλονίκη, είναι και το Qubestore στον Εύοσμο, βρες τον Θανάση
-
Eιναι διπλα στο σπιτι μου, θα παω το πρωι, ελπιζω να μην με γδαρουν.Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
-
Τελικα ο θανασης καταφερε και εβγαλε ακρη με τα κυκλωματα, αφου ειχα καταστρεψει τα test points μπορεσε και απο τα smd οπως μου ειπε να το βαλει σε edl, τωρα το απογευμα θα μπει αυτος απο την s-unlock να φλασαρει την china dev και ελπιζω να δουλεψει και να μην εχει πειραχτει τπτ. Πολυ καλος ο θανασης γνωστης και επαγγελματιας, σε ευχαριστω που μ τον συστησες.Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Λογικα δεν θα εχεις θεμα... Ρωτησε τον αυτον απο το s-unlock αν μπορει να στο κανει κ global version... Καπου το ειχαμε ακουσςι αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ισχύει...Mi 11 pro
-
Γνώρισες δηλαδή και τον GR_Macedon από κοντά, μπράβο του...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0