Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.
-
Φοράω 7.5.3 έκδοση rom, android 5άρι
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΈχω αγοράσει 6 nohon ήδη, είμαι ευχαριστημένος από όλες και τις έχω τεστάρει όσο πάει..
-
Παράθεση από Sof: “μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο κ πολλη υπομονη βρηκα τη λυση σε ενα γαλλικο site.εχει ολο το ριζικο του igo primo μαζι και το αντιστοιχο apk. τα κατεβαζετε, βαζετε τους χαρτες σας που εχετε απο πριν αγορασει ή εχετε απο αλλο igo (δεν υπαρχουν στην ιστοσελιδα λογω πνευματικων δικαιωματων) και τα περνατε στο κινητο σας.κανετε install και ολα αψογα. η διευθυνση ειναι: [Tuto] iGO Primo Android pour le Redmi Note 2 - Androphones - Xiaomi - Xiaomi Redmi Note 2 - Forum FrAndroid ελπιζω να…
-
Ας προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου.. παρήγγειλα ένα Xiaomi Redmi Pro MIUI 8 4G Phablet από GearBest HK Warehouse Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-12-2016 02:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2016 07:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 29-12-2016 05:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29-12-2016 05:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από topmar: “Έχω την XTVR 8.1.3.0 Stable και με την NOHON μπαταρία βγάζει περίπου 4ω30λ κατά Μ.Ο . Από σήμερα το πρωί, πέρασα την εργοστασιακή μπαταρία ξανά και μετά από πλήρη φόρτιση, έβγαλε με το ζόρι 3ω15λ οθόνη, με την ίδια χρήση!! Αυτό σαν ενημέρωση.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk ” Οι μπαταρίες είναι περίπου ίδιες στη χρήση ή η εργοστασιακή είναι πιο χρησιμοποιημένη η πιο παλιά; RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Εννοείται ότι η NOHON ε…
-
Παράθεση από lallasgr: “Τα note 2 έρχονται με ξεκλείδωτο bootloader από το εργοστάσιο οπότε μπορείς να προχωρήσεις στην Ελληνική άφοβα! ” Ευχαριστώ που με καθησύχασες.. ακολούθησα τον νέο οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) και είναι όλα οκ!!!
-
Καλημέρα σε όλους, Παρέλαβα σήμερα από geekbuying το xiaomi note 2 ξεκλείδωτο που φοράει την miui_HMNote2Global_V7.1.1.0.LHMMICK (bootloader) off-mode-charge: 1 (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: hermes (bootloader) version: 0.5 all: Done!! finished. total time: 0.016s Συνδέοντας το pcsuite εμφανίζει την επισυναπτόμενη εικόνα. Με όσα έχω δει και διαβάσει, έχει φοβηθεί το μάτι μου.. τι πρέπει να κάνω? Δεν περν…
-
Παράθεση από gkalen: “σου προτεινω να δοκιμασεις κι αυτη τη ρομ ( 6.4.21 ) ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ermes-MiUi7-6-4-21/#files βαλε την 5.12.17 και μετα βαλε αυτη απο πανω με clean install οπως λεω στην περιγραφη ” Πάλι πρόβλημα, ξεκινάει αλλά μόλις κλειδώσει η οθόνη, μετά δεν ενεργοποιείται-φαινεται άσπρη οθονη με ισχές γραμμές..
-
Η αλήθεια είναι πως αν και έχω κάποια εμπειρία σε αυτά, δεν είμαι λάτρης της λογικής ποια-ρομ-θα-αλλάξω-σήμερα, καταλαβαίνεις. Απλώς δεν μου αρέσει να μην παλεύω για κάτι που θέλω, είτε μου στοιχίζει 5 είτε 125 ευρώ. Θα δοκιμάσω 2-3 ρομ ακόμα και θα αναφέρω εδώ τα αποτελέσματα, εξάλλου έχω ήδη 2 ακόμα τηλέφωνα καθοδόν και θα προτιμούσα να μην βρεθώ -ξανά- προ εκπλήξεως όταν έρθουν.. Ευχαριστώ και πάλι