Άρα δεν είναι το Recovery
Μισό να φωνάξουμε τον Gkalen να το δεις μπας και
Μισό να φωνάξουμε τον Gkalen να το δεις μπας και
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜοιαζει σαν dpi πρόβλημα αυτό που είδα , αλλά δε ξέρω από που μπορεί να προέρχεται ..Ο/H hehe έγραψε:
Αν και δεν είμαι γνώστης, από την εμπειρία μου μου κάνει σαν να υπάρχει διαφορά στα specs των παλαιότερων rom.. λες και σκάει κάτι στο μητρώο ή στα γραφικά της κάρτας γραφικών και ούτε σε safe mode δεν μπαίνει, όπως θα έλεγα για πρόβλημα η/υ..
Ο/H hehe έγραψε:
Ναι, χωρίς επιτυχία.
Πάλι πρόβλημα, ξεκινάει αλλά μόλις κλειδώσει η οθόνη, μετά δεν ενεργοποιείται-φαινεται άσπρη οθονη με ισχές γραμμές..Ο/H gkalen έγραψε:
σου προτεινω να δοκιμασεις κι αυτη τη ρομ ( 6.4.21 ) ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ermes-MiUi7-6-4-21/#files
βαλε την 5.12.17 και μετα βαλε αυτη απο πανω με clean install οπως λεω στην περιγραφη
Ο/H hehe έγραψε:
Πάλι πρόβλημα, ξεκινάει αλλά μόλις κλειδώσει η οθόνη, μετά δεν ενεργοποιείται-φαινεται άσπρη οθονη με ισχές γραμμές..Ο/H gkalen έγραψε:
σου προτεινω να δοκιμασεις κι αυτη τη ρομ ( 6.4.21 ) ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ermes-MiUi7-6-4-21/#files
βαλε την 5.12.17 και μετα βαλε αυτη απο πανω με clean install οπως λεω στην περιγραφη
Μα γιατί η 5.12.7 να δουλεύει μια χαρά?Ο/H gkalen έγραψε:
πεσες σε προβληματική συσκευή δεν έχω άλλη εξήγηση , εκτός αν είσαι τυχερός και δουλέψει κάποιο ρομ από αλλά miui forums.
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μα γιατί η 5.12.7 να δουλεύει μια χαρά?Ο/H gkalen έγραψε:
πεσες σε προβληματική συσκευή δεν έχω άλλη εξήγηση , εκτός αν είσαι τυχερός και δουλέψει κάποιο ρομ από αλλά miui forums.