Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 234.

• Παράθεση από makis1024: “Δεν έχει ενεργό arb , το κινητό είναι Global Version ή China Version με Global rom; Εάν είναι China Version έχει ξεκλείδωτο bootloader. Εάν είναι Global Version έχει κλειδωμένο bootloader. Σε κάθε περίπτωση ακολουθείς διαφορετική οδό για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η xtrv. Στην περίπτωση της global Version αποφεύγεις να μείνεις δεκαπέντε ημέρες με China rom μέχρι να ξεκλειδώσεις bootloader, πράγμα που δεν ισχύει στην China Version. Ξεκινάς με Driver για…

• Φοράω αυτή τη στιγμή την Global Stable 10.2.3.0 Δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader, οπότε δεν έχω root, twrp κλπ. Φοβάμαι να κάνω κινήσεις λόγω antiroll back για να βάλω σταθερή ελληνική (ή να το αφήσω με την global stable ως έχει?) Κάνοντας τα βήματα για το antiroll back μου έβγαλε τα εξής: "PS C:\adb> fastboot devices dc526e8e fastboot PS C:\adb> fastboot getvar anti getvar:anti FAILED (command write failed (No error)) finished. total time: -0.000s PS C:\adb>" Αυτό δηλαδή τι δηλώνει? (μετά την τελ…

• Παράθεση από amavroudis: “Nillkin Sparkle Series New Leather case for Xiaomi Mi8 Mi 8 @aeriko7475 ” Αυτή εδώ που είναι και από ελληνικό μαγαζί και θα την παραλάβω άμεσα.. λέτε να είναι καλή ή το ίδιο ογκώδες στο μέρος της κάμερας? Nillkin Qin Wallet

• Ίσως να έχει αναφερθεί σε παλαιότερα post και να γίνομαι κουραστικός που ξαναρωτάω, αλλά λίγο δύσκολο να διαβάσω 460 σελίδες.. μήπως έχει κανείς να προτείνει κάποια καλή wallet θήκη; (αν είναι και smart cover δλδ να ανοίγει και κλείνει αυτόματα η οθόνη με το μπροστινό κάλυμμα της θήκης). Έχω πάρει μια clear view mirror θήκη, αλλά το πίσω μέρος που κουμπώνει το κινητό είναι τόσο χοντρό που ναι μεν καλύπτει το εξόγκωμα των καμερών για προστασία, αλλά το βράδυ όταν βγάζω φωτογραφίες με φλας επειδή …

• Παράθεση από komatoza: “Μήπως στις ρυθμίσεις gcam έχεις επιλεγμένη την μικρότερη ανάλυση η κάτι άλλο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από papaflessas: “καλημερα για αρχη πες μας ποια gcam εχεις βαλει στο κινητο σου σε καποιες gcam οι φωτογραφιες πιανουν λιγοτερο χωρο απο αλλες ” 57190c89953a05828c667e259dbdca3b.jpg06490cdcfeecb3b52207044a1dfcf361.jpg Αυτή τη gcam έχω βάλει. Υπάρχει κάποια καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη; Επίσης όπως ανέβασα στο screenshot έχω την μέγιστη …

• Καλησπέρα σε όλους και Καλή Ανάσταση.. Νέος μέλος πλέον στο mi 8 αλλά όχι και νέος στα κινητά xiaomi αφού προέρχομαι από το ένδοξο Redmi Note 3 SE.. Σκαλίζοντας το mi 8 για πρώτη μέρα (global έκδοση 6/64GB) ήρθε με OREO έκδοση και μετά από 2 αναβαθμίσεις με πήγε στην miui 10 και την τελευταία global έκδοση. Παρατήρησα ότι βάζοντας την google camera δεν χρειάστηκε root για εγκατάσταση του api2 και μπήκε κανονικά. Ωστόσο κάνοντας μια γρήγορα γύρα στην συζήτηση εδώ περί gcam κατέβασα μια που αναφέρ…

• Πότε έχουμε τα κόλλυβα για το κινητό μας? Διάβασα ότι πάπαλα οι ενημερώσεις..

• Παράθεση από spideman3: “Η πίσω κάμερα του Mix2s είναι σαφώς καλύτερη του Mi8. Για την εμπρόσθια δεν ξέρω γιατί δεν τραβάω selfi. Αυτό για το RN7PRO δεν το ξέρω ότι δεν θα βγάλει global version. Βασικά δεν το διάβασα πουθενά έως τώρα. Αν όντως συμβεί θα είναι μεγάλο αυτογκόλ. ” Πάω πάσο τότε για την κάμερα αφού οι κάτοχοι και των δυο αυτών κινητών κάτι θα ξέρουν καλύτερα από μένα.. Για το RN7 Pro εδώ το διάβασα: xiaomi-miui.gr/redmi-note-7-pr…never-get-global-version/

• Παράθεση από spideman3: “Με γνώμονα ότι σε αρέσει να τραβάς φωτογραφίες θα περιμένεις τα πρώτα δείγματα με stock camera και gcam από χρήστες. Και φυσικά αν δεν είναι καλά τα δείγματα πηγαίνεις για MiMix 2s αν υπάρχει στην αγορά ως καινούργιο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά μετά τα τελευταία νέα, ότι δλδ δεν θα υπάρξει global έκδοση του RN7 Pro, το Mi 8 μήπως είναι μονόδρομος για φωτογραφικό κινητό? Αλλά βλέπω ότι μου προτείνεις και το Mi Mix 2S που έχει την ίδια βασι…

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από aeriko7475: “Είμαι ανάμεσα σε : 1) Mi 8 (αναμένοντας να πέσει η τιμή του μετά το mi 9 και αν αξίζει αυτή η αναμονή, αν ποτέ πάει γύρω στα 250-260€ ) 2) Redmi Note 7 Pro (όταν αυτό έρθει) 3) Mi 8 Lite 4) Pocofone 1 ” 1) Mi8:Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούν μόνο τα ανακατασκευασμένα. Σε θέμα πωλήσεων πούλησε και πουλάει δυνατά αν βρεις κανένα κουπόνι από fb, telegram πάρε το και με μια gcam την νύχτα κάνει παπάδες (έχει ενεργώ το 2api).2) RN7PRO: καινο…

• Ζητώ εξ αρχής συγνώμη για το offtopic μήνυμα, αλλά όντας έμπειροι οι περισσότεροι εδώ μέσα σε xiaomi συσκευές, θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα δίλημμά μου. Σκέφτομαι σιγά-σιγά να εγκαταλείψω το πολύ καλό, παλιό πλην τίμιο όμως κινητό μας, το kate, και να μεταβώ σε κάποιο άλλο της ίδιας εταιρίας φυσικά, μιας και από την στιγμή που έπιασα στα χέρια μου το 1ο xiaomi, δύσκολα με βλέπω να αλλάζω εταιρία.. Οπότε θέλοντας να κάνω μια αναβάθμιση στα ήδη καλά χαρακτηριστικά του kate, και σαν γνώμονα την …

• Να ρωτήσω κάτι.. Εδώ και καιρό όταν βάζω την ArΩma με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και επιλέγω να εγκατασταθεί η Google Camera, πάντα μα πάντα, δεν μου λειτουργεί.. Έχει λειτουργήσει ποτέ σε κάποιον με κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις? Μιλάω για το kate και για την συγκεκριμένη έκδοση της google camera που γίνεται εγκατάσταση μέσω ARΩMA.. (γιατί κάποιες άλλες εκδόσεις που έχω π.χ. ν3.2.045 λειτουργεί κανονικά).

• Καλημέρα σε όλους.. Αν κάνω εγκατάσταση κάποιον kernel, μετά όταν ξαναπάω σε miui stock ROM (εννοείται με fastboot) θα περαστεί ο μαμισιος και παλι ή όχι?

• Παράθεση από ktlk21: “ποιο twrp έχεις? βάλε redwoolf recovery Sent from my Mi A2 using Tapatalk ” Εχω το 3.1.1.0 από τον geanto.. το συγκεκριμένο twrp που μου λες από που το κατεβάζω? και οδηγίες εγκατάστασής του αν εχεις.. edit: OK.. το βρήκα και το κάνω εγκατάσταση.. edit2: Τζιφος και παλι.. ακομη και μετά την εγκατάσταση του REDWOLF Recovery με σταματάει στο ίδιο σημείο με τον ίδιο κωδικό λάθους γράφοντας ακριβώς τα ίδια με πριν..

• Παράθεση από ktlk21: “Βάλε havoc os2. 0 και α agni kernel.. το Είχα πόσους μήνες απροβληματηστα Sent from my Mi A2 using Tapatalk ” Οι οδηγίες λένε: 1. Download the ROM, Firmware and GApps from the links above. 2. Wipe System, Data, Dalvik, Cache. 3. Flash the latest Firmware for the respective device. 4. Flash the ROM and GApps. 5. Reboot and Enjoy. 1. ΟΚ 2. ΟΚ 3. OK 4. Μόλις πάω να κάνω flash την ROM μου βγάζει λάθος: Warning: No file_contexts E3004: This package is for device: kate, kenzo; th…

• Αφού βάλω ROM εκτός MIUI, και θελήσω να αλλάξω και τον kernel (σκέφτομαι τον Agni γιατι καπου διάβασα ότι κάνει καλή διαχείριση της μπαταρίας), μετά όταν θελήσω να βάλω πάλι την miui (εννοείται πλέον μεσω fastboot) θα περαστεί και ο stock kernel ή όχι? Αν όχι υπάρχει κάπου να τον περάσω? Επίσης θεωρείτε ότι ο Agni σαν κερνελ ειναι καλός ή υπάρχει και καλύτερος που να υποστηρίζει και δυνατότητες νεώτερων εκδόσεων ROM όπως oreo ή pie?

• Όπως λέμε "σαν την Χαλκιδική πουθενά..", έτσι είναι και με την ROM.. "σαν την 8.1.1.0 σε αυτονομία καμία.." Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω αναφέρει και στο παρελθόν για εγκατάσταση custom rom στο kate από διάφορες rom που είναι για το kenzo.. Επειδή από την μια ο φόβος της αλλαγής rom εκτος miui και από την άλλη τα διάφορα bugs που μπορεί να υπάρχουν στην νέα rom, δεν έκανα αυτό το εγχείρημα.. Ωστόσο με αφορμή το σταμάτημα της αναβάθμισης των rom στο kate από την xiaomi αλλά και το ότι δεν θα διαθέσω χρήματα για νέο κινητό (νεώτερο μοντέλο, αλλά xiaomi και πάλι μιας και έχω μείνει παραπάνω από αρκετά ευχαριστημένος από απόδοση …

• ETA = Estimated Time Arrived Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!!! Εχουμε μηπως ΕΤΑ για την XTRV Stable miui10 στο kate?