Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Μετά από μικρή ταλαιπωρία κ καμία 10αρια format data καθώς με alex.msk στο πρώτο reboot έμεινα χωρίς recovery , το μόνο που μπορούσα να περάσω ήταν το hellas του geoanto555 με το οποιο δεν κατάφερα ποτέ να κάνω decrypt.κατεληξα με τα πολλά σε τρίτο twrp όπου μόλις περάστηκε η ρομ περίπου κανένα 10λεπτο αφού μου ήρθε το Μάιλ προχτές βράδυ για την fixαρισμενη v του αδικημένου και κατά τα άλλα άψογου Toco. Ευχαριστώ
-
Εν τελει η διαδικασια που ακολουθουσα ηταν σωστη,ακριβως οπως και στις επαναλαμβανόμενες υποδείξεις σου, αλλά εγω εξακολουθούσα και φλασαρω λαθος recovery και ο λογος ηταν οτι ειχα αλλαξει τα ονοματα των twrp Aφου εκανα καμια δεκαριά φορματ data kai εγκαταστασεις ,το πηρα απο την απο οφφισιαλ . Βοot με το παλιο τwrp και εγκατασταση της XTRV (χωρις φορματ) Γυρίζω σε fastboot και flashαρω το νεο twrp.Στην αρχη μου ζήτησε κωδικό ,οπου εκει έβαλα αυτόν που ειχα πριν για ξεκλείδωμα και έκανε decr καν…
-
Μετα απο καμια 10 προσπαθειες δεν καταφερα να το ανοιξω με την xtrv. Με βαρια καρδια απο fastboot κ με miflash περασα την official. Στην συνεχεια για να ειμαι κ σιγουρος απο mi recovery εκανα wipe και reboot se fastboot. Προσπαθω να περασω το twrp παλι αλλα στο fastboot reboot+vol μπαινει παλι σε fastboot δεν με βαζει στο twrp. Μηπως πρεπει να περασω το παλιο πρωτα χωρις flash κ μετα να συνεχισω?
-
Ενα 3λεπτο περίπου τη φορά γιατί τόσο μου είχε κάνει όταν την πρωτοπερασα οπότε υπολογισα ότι έχω κολλήσει .θα δοκιμάσω ακόμα μια φορά,πραγματικά δεν έμεινε κ τίποτα άλλο να κάνω λάθος
-
Ενω όλα φαινονται εντάξει για κάποιο λόγο μένει στο animation XTRV δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο υπάρχει για να το κάνω λάθος
-
flashαρω απτην αρχη το twrp? απο οτι καταλαβαινω βασει χρονου στο δευτερο περασμα ,στο Bootanimation που ειναι κανα 5λεπτο τωρα δεν προκειται να ανοιξει Αν καταφερω να το ανοιξω θα σας πω και για το δαχτυλικο Προχωραω 3h και φαρμακερη απο fastboot αυτη τη φορα ΕDIT: Tωρα ξαναδιαβασα σωστα αυτο για το reboot και μολις καταλαβα οτι προηγουμενως βιαστηκε μαλλον θα ανοιγε γιατι ετσι το εκανα οπως και ναχει τωρα σιγουρα θελει γιατι μετα απο factory reset εκανα reboot σε recovery
-
Tωρα οτι και να λες στην οθονη σου μπροστα διαβάζοντας αυτα που γραφω εχεις απολυτο δικιο.. Δεν περιμενω καν στο animation προχωρώ σε επανάληψη
-
Στο ενδιάμεσο από factory reset και install φαντάζομαι δεν χρειάζοταν reboot
-
Δεν νομίζω πως έχω κάνει κάτι διαφορετικό από ότι πριν ,με διαφορά το σωστό twrp
-
Ναι και το συνηδειτοποιησα μετα το format data ειμαι κ παλευω να αλλαξω γλωσσα στο twrp ,φλασαρα το σωστο αυτη τη φορα
-
Wipe από mi recovery reboot σε twrp και φορμάτ data.περναω ρομ , magisk στη μνήμη του κινητού κ εγκατασταση? Έχω κάνει boot και πάλι στο twrp κ όχι flash
-
Το παίρνω απο την αρχή με wipe απο recovery kai format data apo twrp & install XTRV apo twrp. Mεχρι το βράδυ πιστευω θα εχει ανοιξει @gkalen , μπαίνω δυνατά και ξεκινάω .ενημερωνω για την εξελιξη μετα την ολοκληρωση.
-
Ημουν λιγο περιληπτικός η αλήθεια ειναι Αρχικά ημουν android 10 εξαρχής οταν αγόρασα στο κινητο με global 11.0.8 από εκει μέσω updater εκανα αναβάθμιση στην 12.0.2 και χτες αποφάσισα να περασω xtrv οποτε απο mi recovery εκανα format data kai καπακι μεταβαση σε twrp και εγινε η υπολοιπη διαδικασια. Στην ουσια αν υπαρχει τροπος γλυτώνοντας την διαδικασια να περασω ξανα rom.αλλος τροπος για magisk μαλλoν οχι.εφοσον δεν ημουνα σιγουρος εκανα reboot system οποτε απλα δεν εχω ρουταρει.τα υπόλοιπα ομως…
-
Ερώτηση σχετικά με Toco - XTRV - Magisk. περάστηκε επιτυχημένα MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Από recovery, wipe data, καπακι μετάβαση σε fastboot και boot απλα το twrp install την rom την οποία είχα περάσει απο πριν στο κινητο και σε περίπου 3' άνοιξε κανονικότατα. Ισώς η ευκολότερη αλλαγή από official σε custom.(Επιτέλους θυμήθηκα οτι είχε και δαχτυλικο αποτύπωμα το toco γιατί και στην 11 και στην 12 Global official που εκανα αναβάθμιση από τον updater , το δαχτυλικο δούλευε 1 στις 5.Τω…
-
Καλημέρα κ από μενα, Απέχοντας αρκετά χρόνια απτό το "σκάλισμα" αποφάσισα, παραλαμβάνοντας το toco 8/128 Global version με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησα σε ξεκλείδωμα bootloader.Στην συνέχεια λόγω του ότι το twrp γνωριζα πως δεν υπάρχει για τη συγκεκριμένη συσκευή ακόμα , από fastboot flasharisa boot patched_boot.img από stock 11.0.8 και στην συνέχεια fastboot reboot, μόλις άνοιξε κατέβασα magisk και από κει ολοκλήρωσα το rootarisma,αρχικά μου έβγαζε failed σε CTS ,αλλαζοντας όμως από props ά…