@manwlis77
Θα έρχεται ειδοποίηση από την πρώτη miui 12 και μετά. ..
Πιθανώς προς το παρόν θα έχετε ενημερώσεις σε miui 11 από αυτό το νήμα μέχρι να πάμε σε miui 12 και ειδοποίηση από τον updater ..
SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite
@gkalen και λοιποί ειδικοί φίλοι επί του θέματος, έβγαλα μια curve card και ενώ την περνάει κανονικά στο google pay στο τέλος μου αναφέρει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ ασύρματα το gpay για αγορές μέσω nfc σε φυσικά καταστήματα γιατί το σύστημα έχει τροποποιηθεί κλπ. Safety net test δεν περνάει οπότε υποψιάζομαι ότι κάτι γίνεται εκεί. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το gpay χωρίς να κάνω root κτλ και αν γίνεται και με root?
@drivth
Δε γνωρίζω τι παίζει ακριβώς με τράπεζες , αυτό που ξέρω είναι ότι δεν δείχνει πιστοποιημένη συσκευή στο playstore .. δε ξέρω αν με ροοτ το λύνεις όμως , θα πρέπει να μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει το θέμα ..
Εχω ένα κουλο θέμα
Κάποιες φορές ενώ πατάω άλλη εφαρμογή το κινητό ανοίγει άλλη
Βάζω ένα βίντεο να δείτε τι ανοίγει ενώ πατάω στο ημερολόγιο και το κουμπί ρυθμίσεις
Βάζω λινκ ijxw7jvSmSZ9DukbA
Καλημέρα κ από μενα,
Απέχοντας αρκετά χρόνια απτό το "σκάλισμα" αποφάσισα, παραλαμβάνοντας το toco 8/128 Global version
με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησα σε ξεκλείδωμα bootloader.Στην συνέχεια λόγω του ότι το twrp γνωριζα πως δεν υπάρχει για τη συγκεκριμένη συσκευή ακόμα , από fastboot flasharisa boot patched_boot.img από stock 11.0.8 και στην συνέχεια fastboot reboot, μόλις άνοιξε κατέβασα magisk και από κει ολοκλήρωσα το rootarisma,αρχικά μου έβγαζε failed σε CTS ,αλλαζοντας όμως από props άλλαξα fingerprint επιλέγοντας από nexus 5 και μετά το reboot στον έλεγχο safetynet περνούσε κανονικά.Η ερώτηση μου είναι , θέλοντας να περάσω ελληνική custom gia miui 11 μπορώ να την φλασαρω απευθείας ή πρέπει οπωσδήποτε να περάσω twrp .λογικά θα πρέπει να γίνει πρώτα φλας το stock boot.img ? Ζητώ συγγνώμη αν κούρασε η έκθεση, οποιαδήποτε απάντηση ευπρόσδεκτη.
Στο σχολείο μαθαίνεις πρώτα το μάθημα σου και μετά εξετάζεσαι. Στην ζωή εξετάζεσαι πρώτα και μετα μαθαίνεις το μάθημα σου.