Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Μουντα χρωματα
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚατι που παρατηρησα εδω και καιρο ειναι πως οταν κανω επανεκινηση το κινητο μου τα χρωματα ειναι πολυ ζωντανα,πολυχρωμα.οταν το κλειδωσω ομως και τ ξεκλειδωσω τα χρωματα χανουν τη ζωντανια τους και εινακ καπως μουντα.μεχρι να ξανακανω την επανεκινηση δηλαδη.εχει παρουσιαστει σε κανεναν αλλο αυτο?
-
Μαυρη βουλα rear cam
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδια το ξανανοιξα το φυσηξα με αερα,το καθαρισα με μπατονετα τιποτα ομως.μετα συνηδειτοποιησα πως οταν επιλεγω βιντεο καμερα δν υπαρχει καμια βουλα.μονο οταν παω να τραβηξω φωτογραφια.αρα δεν ειναι σκονη.εχετε μηπως καμια αλλη ιδεα?edit: λαθος και στην βιντεοκαμερα φαινεται αλλα νομιζω λιγο πιο λιγο.
-
Μαυρη βουλα rear cam
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυματο καθαρισα και απο την απεξω δε φευγειι!!
-
Μαυρη βουλα rear cam
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαδε παιζει να ναι δαχτυλικο αποτυπωμα γιατι το κινητο το ανοιξα, οταν εβγαλε αυτο το προβλημα . μαλλον σκονη θα ναι ευελπιστω..
-
Μαυρη βουλα rear cam
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαναι εχεις δικιο το δα και σε αλλα κινητα αυτο στο ιντερνετ.θα το ξανανοιξω αυριο και θα βγαλω τα lens θα τα φυσηξω με αερα και θα καθαρισω με μπατονετα
-
Μαυρη βουλα rear cam
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣκεψου το ανοιξα και τελειως (εχασα την εγγυηση προφανως) αλλα μετα δεν ηξερα τη να κανω.το εβαλα σε μεγεθυντικο φακο και δεν ειδα τπτ.ημουν στι δουλεια βεβαια δυστυχως δεν ειχα μπατονετα να το καθαρισω.
-
Μαυρη βουλα rear cam
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαξαφνικα οτι φωτο βγαζω η πισω καμερα εχει μια μαυρη βουλα.και με αλλο προγραμμα επισης.κοιταχτε φοτο.
-
Και εγω karamela ακριβως το ιδιο προβλημα εχω εδω και καιρο.Μπορει καποιος να μασ φωτισει με το θεμα του gps?
-
xiaomi mi4 power button
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΓια πραγματικο κουμπι μου φενεται δε ξερω..Και εκτος αυτου δεν εχω βεντουζακι για να βγαλω το καπακι.
-
xiaomi mi4 power button
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδια μονο σε μενα το power button της συσκευης ,κουνιεται πιο εντονα απο τα κουμπια της εντασης?