Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• Συγνώμη που σε ζαλίζω Γιώργο... Είναι αυτήν που τσεκάρω έτσι? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18456/ Την βάζω τωρα και μετα πάω στον οδηγό για ξεκλείδωμα... Μου έχει ερθει και μήνυμα έγκρισης απο την xiaomi απο τον Ιούνιο όμως, Δε νομιζω να εχω θέμα αν προσπαθήσω τώρα για ξεκλείδωμα?

• Παράθεση από geoanto555: “Φυσικά.. Κινέζικη ρομ με εφαρμογές εχεις... Δεν μπορείς να τις διαγραψεις.... Κατέβασε από εδώ την china developer για το κινητο σου και περνα την μέσω updater. ” Ακολούθησα και εγω τον οδηγό, όλα καλα και μπηκε η stable 8.01.0 LHOCNDG (μόνο αυτήν είχε σαν επιλογή) και θελω να βάλω την China developer όπως λες για να ξεκλειδώσω. Δε βλέπω στην λίστα π παραπέμπεις το Redmi Note 3 Pro. Βάζουμε την ίδια με το Redmi Note 3 ?

• Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone

• Θα την πάρουμε του χρόνου που θα πεσει η τιμή της στο ήμισυ!

• οκ, το έκανες πολύ εύκολο τώρα.. Μέχρι τώρα έχω βάλει ρομ στο mi3 το δικό μου, σε 2 συσκευές redmi note 2 σε συγγενείς ( τα είχα μπρικαρει κιόλας στην αρχή γιατί πέρασα τις ρομ οπως στο mi3 με τον updater ) αλλά είδα εδώ θέλει λίγο παραπάνω δουλειά.

• Τώρα που το κατάλαβα, άργησα λίγο γιατί τους έστειλα τώρα e-mail και μου απάντησαν ότι το έστειλαν την παρασκευή με multilanguage.. Άντε με λίγη βοήθεια πιστεύω θα περάσω την cn Developer για να το ξεκλειδωσω.

• Αρα παιδιά αν θέλουμε να βάλουμε την ελληνική ρομ είναι πιο εύκολη η διαδικασία αν μας στείλουν το κινητό με την official rom. Σωστά;

• Ααα κατάλαβα φιλε.. Οπότε καλύτερα να τους έλεγα να μου αφήσουν την official, (αν προλαβω κ δε το έστειλαν ήδη), μετά θέλει μόνο ξεκλείδωμα κ πέρασμα της ελληνικής ρομ. Αν δε προλαβω θα ακολουθήσω αναγκαστικά τον οδηγό στην πρώτη σελίδα

• Καλημέρα, το λέω αυτό γιατι το είδα στον οδηγό για το ξεκλειδωμα της συσκευής. Παράθεση από MIUI_ART: “Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε το RedMi Note 3, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip . . .” αλλα δε γραφει ποια ρομ πρέπει να έχεις για …

• Καλησπέρα.. Επειδή παρήγγειλα κ εγώ το κινητό αυτό, θέλω μια διευκρίνηση. Αυτοι θα μου βάλουν την multi language ROM και πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για να περάσω την China Developer. Αν μου άφηναν την εργασιακή ρομ του κινητού, την official δηλαδή, για να περάσω την China Developer θα την φλασαρα απλά απ'την εφαρμογή της αναβάθμισης;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Διαδικασία ξεκλειδώματος: 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων. ” Έτσι απλά μπαίν…

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone f

• Η οθόνη που μου έστειλε αυτός δεν εχουν φως τα 3 κουμπιά κάτω αλλά δουλεύουν οκ. Ίσα ίσα αχνοφαίνεται το ένα. Όλα τα άλλα δουλεύουν σωστά. Αλλα έχω πρόβλημα με το σήμα απ την ώρα που έβαλα την καινούρια οθόνη, μου γράφει καμία υπηρεσία. Έκανα και χειροκίνητη αναζήτηση αλλα τπτ. Άλλαξα και ρομ, πάλι τα ίδια. Περιμένω να έρθει το καλώδιο τώρα να δώ μήπως φταίει αυτό.

• Ευκολη είναι η αλλαγη οθόνης. Εγω έβλεπα αυτό το βίντεο που σου δείχνει βήμα βήμα πως να το κάνεις, αλλά πηγε κατι στραβα σε εμένα και εχω πρόβλημα με το δύκτιο.. Το πήγα σε ενα σερβις στη Λαρισα (Μου είπε οτι φτιάχνουν iphone κυρίως) και το βλέπαμε μαζι με το παιδι εκει πέρα αλλα νομίζω περισσότερα ήξερα εγώ γι αυτό το κινητό παρά αυτος.. ΜΟυ είπε να βάλω πιο παλιά ρομ να δοκιμάσω κτλ. αλλα δε νομιζω να φταίει η ρομ. Τελικά μου έστειλε ο Yeso521 καλωδιακι κεραίας δωρεαν γιατι τον είπα τι πρόβλη…

• Συγνωμη που ενοχλώ πάλι αλλα δεν έκανα τπτ με το θεμα που εχω με το δυκτιο. Λέω να παραγγείλω το καλωδιακι--->>> s-l500.jpg Φταίει όμως αυτό? η να παραγγείλω και τπτ άλλο? όπως-->> $_57.JPGή s-l500.jpg Η να το πάω σε κανένα σερβις με κινητά στη λαρισα?

• Ναι το εχει οκ τοτε.. Πριν λίγο εβαλα παλι την σιμ μετα απο 1 λεπτο εδειξε σημα αλλα δε καλουσε, με πετουσε εξω απ την κλήση.. 1' κρατησε το σημα και εφυγε παλι, κανενα δικτυο γραφει πάλι

• Πιστευω να μου έστειλε την αυθεντική οθόνη αν και η ζελατίνα που είχε μπροστά ηταν γεμάτο φουσκάλες και όχι όπως το είχα αγοράσει.. Αυτην εδώ πήρα. Για το καλώδιο καλά ειναι κουμπωμένο γιατι το ανοιξα απο χτες αλλες 3-4 φορες και εβλεπα αν ειναι ολα οκ. Η αλήθεια ειναι οτι την πρωτη φορα που το κούμπωσα ειχε βγει το καλωδιακι απ την θέση του κ το τσάκισε το πλαστικό πανω απ την μητρική! Δεν κόπηκε, απλά πατήθηκε.. Μάλλον αυτό φταιει?

• γειά σας, μόλις αλλαξα κ εγω την οθόνη, ( ολόκληρη την πήρα απ το yeso) και το ανοιξα δουλεύουν ολα καλα εκτοσ απ το δικτυο και τα κουμπια κατω που δεν εχουν φως(μικρό το κακό για τα κουμπιά) βαζω κανονικα την sim cosmote, πατάω το πιν και γραφει καμια υπηρεσία. Το ανοιξα παλι όλα πατάνε κανονικα. Μήπως χάλασα την κεραία? δε ξέρω τι φταίει. Αν ξέρει καποιος να με βοηθήσει, ευχαριστω!

• Μόλις ψήφισα και είδα είμαστε πρώτοι!! allakis