Παρατηρησα άλλο ένα bug που ίσως να συμβαίνει μόνο σε εμενα. Στην miui 10 8.8.2 το fingerprint sensor δεν δουλεύει πάντα σωστά. Πολλές φορές ακόμα και πλυμένα χέρια να έχω και στεγνά δεν μου το πιανει καθόλου. Δοκίμασα να το κάνω remove και ξανά add αλλά πάλι παρόμοια προβλήματα πετάει. Ελπίζω να το διορθώσουν ....
Καλησπέρα σήμερα βγήκε η 8.8.2 miui 10. Παρατήρησα ένα bug στο default theme που μονο τα εικονίδια της Xiaomi όπως το mi video gallery file manager είναι στο default theme. Όλα τα άλλα εχουν το κανονικό εικονίδιο και όχι αυτό με το άσπρο περίγραμμα που είχαν πριν
Νομιζω μια λύση θα ήταν να βάλεις το Dolby Atmos αλλά μάλλον θα χρειαστεί αρκετά πράγματα να κάνεις. Θα σου έλεγα αν έχεις σχετική εμπειρία να περάσεις την xtrv αν δεν έχεις όμως λογικά θα σε βοηθήσουν τα παιδιά. Υ.Σ Εγώ δεν έχω περάσει ποτέ το Atmos γιατί μου φενεται σχετικά καλός ο ήχος προς το παρόν. Αν στο μέλλον έχω κάποια απαίτηση από τον ήχο τότε ίσως το κάνω!
[procontra][/procontra]Βγηκε η 8.7.19 στην Miui 10. Αντε να φορτισω το κινητο στο 60% για να το κανω τωρα Ειναι μονο 30% δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν δουλεψε μετα το reboot οποτε περιμενω Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από JohnHD: “ ” Τη δοκίμασες? Τι λέει από bugs? ” Sorry άργησα πολύ να απαντήσω. Δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο από bugs μόνο ένα πράγμα παρατήρησα κάπως ενοχλητικό. Πάνω από το κέντρο ειδοποιήσεων brightnes κτλπ είχε εικονίδιο τις ρυθμίσεις. Τώρα έχει έναν μεγεθυντικο φακό π…
Βγηκε η 8.7.19 στην Miui 10. Αντε να φορτισω το κινητο στο 60% για να το κανω τωρα Ειναι μονο 30% δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν δουλεψε μετα το reboot οποτε περιμενω
Μπορει καποιος να μου στειλει μια twrp τροποποιημενη να βαλω ωστε να μπορω να κανω ota updates; Θα μπορω να την περασω πανω απο την ελληνικη twrp που εχω τωρα;
Ξερεις τελικα γιατι μου το κανει αυτο; Λεω να δοκιμασω να κανω reboot χειροκινητα αφου το ξανακατεβασω και να μην πατησω το reboot στο updater μπας και αλλαξει κατι αν κ δεν το βλεπω
Θα περνει όμως τα updates ; Η θα χρειάζεται με twrp κάθε φορά; Ένας μου είχε πει στο YouTube ότι και καλά χρειάζεται twrp redwolf για τα updates και κάτι τέτοια
Προς το παρον ολα καλα η διαδικασια τελειωσε αλλα πριν κανω boot μηπως χρειαζομαι lazy flasher? την προηγουμενη φορα δεν ειχα χρησημοποιησει απλα ρωταω μηπως χρειαστει τωρα