Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
2014813 bug rom ή hardware ?
taxbak - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμααυτη που κατεβασα για fastboot ηταν η wt86047_images_6.1.14_20160107.0000.12_4.4_cn_71484c3142.tgz απο εδω, να δοκιμασω και με αυτη που αναφερεις ?
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαοχι , να δοκιμάσω απο εκει ?
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Με Power & Vol + η συσκευή μπαίνει σε recovery? Και αν ναι ποιό?? ” δεν μπαινει κατευθειαν σε recovery , βγαζει αυτα που εχω αναφερει στο πρωτο μου post , chinese κτλ , επιλεγοντας απο εκει recovery μπαινει στο TWRP 2.8.7.2 , αυτο το περασα πριν λίγο απο το en.miui.com forum
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
taxbak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από taxbak: “δοκιμασα τον οδηγό , συσκευή 2014813 και μου βγαζει το εξης Ακαθοριστο σφαλμα (0χ80004005: missmatching image and device error) ” Δεν έχεις το Redmi Note 2 αλλά το Redmi 2 TD. Οι rom για την συσκευή σου βρίσκονται εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-2-TD-20140813/Αλλα γιατί θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση??? ” φιλε αν μπορεις να βοηθησεις , εχω ανοιξει ενα θεμα εδω, οποια βοηθεια , ωστοσο για καθαρη εγκασταση με το MiFlash χρησιμοποιω τ…
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από taxbak: “διαδρομη , σε ποια επιλογη - ρυθμισεις είναι ? ” Δεν βρίσκω πού είναι στις ρυθμίσεις αλλά ενώ είσαι συνδεδεμένος σέρνεις από πάνω προς τα κάτω και σου εμφανίζει "ως τι είσαι συνδεδεμένος". Πατάς εκεί και σε πάει στην επιλογή. Ελπίζω να βοήθησα! ” οπως εγραψα πιο πανω δεν την βγαζει αυτη την επιλογη στις ειδοποιησεις , οταν σερνεις προς τα κατω , κουφο? αν υπαρχει μεσα απο τις ρυθμισεις κατι , αν ξερει καποιος
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “ Παράθεση από taxbak: “δειχνει οτι φορτιζει αλλά δεν εμφανιζεται σαν συσκευη ” Παράθεση από dphier: “όταν συνδέεται το κινητό με το pc υπάρχει επιλογή από το κινητό : το κινητό να φορτίζει μόνο, να εμφανίζει μόνο φωτογραφίες, και να εμφανίζει όλα τα αρχεία που έχεις μέσα.. ” Μήπως το κινητό συνδέεται ως "κάμερα - PTP" και όχι ως "συσκευή πολυμέσων - MTP" . Όπως λέει ο dphier, δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό ως "συσκευή πολυμέσων - MTP" και όχι ως "κάμερα - PTP αυτο είναι οτ…
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από dphier: “Χωρίς παρεξήγηση, γνωρίζεις ότι όταν συνδέεται το κινητό με το pc υπάρχει επιλογή από το κινητό : το κινητό να φορτίζει μόνο, να εμφανίζει μόνο φωτογραφίες, και να εμφανίζει όλα τα αρχεία που έχεις μέσα.. Είναι λίγο κουτό που το λέω αλλά το αναφέρω μήπως και δεν το ξέρεις... Για ψαξτο στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φίλε θα είμαι βλάκας με περικεφαλαια αν εχει γίνει κατι τέτοιο , για πες μου τη διαδρομη , σε ποια επιλογη - ρυθμισεις είναι…
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
Μήνυματελικα δεν μπορω να το εξηγησω , το τηλεφωνο συνδεεται στο pc τιποτα ουτε φορτιση ουτε εμφανιζεται , με το καλωδιο συνδεδεμενο και επανεκινηση της συσκευης χωρις να κουνηθει ή αλλάγη θυρας στο pc το τηλεφωνο ξεκινα να αναβει το λεντ και να δειχνει οτι φορτιζει αλλά δεν εμφανιζεται σαν συσκευη . δοκιμασα full erase με τον οδηγό Νote 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") , τελικά τζίφος τα ιδια παλι , τι άλλο μπορω να δοκιμασω
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
taxbak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδοκιμασα τον οδηγό , συσκευή 2014813 και μου βγαζει το εξης Ακαθοριστο σφαλμα (0χ80004005: missmatching image and device error) τι μπορώ να κάνω τώρα ? οκ βλακεία μου , ειναι το αρχειο που κατεβασα απο την 1 σελιδα για note , πρεπει να βρώ για τη δικια μου συσκευη image φαντάζομαι απο εδώ roms
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από dphier: “Και γω που τα έκανα μαντάρα λίγο με την εγκατάσταση της νέας rom και έκανα την διαδικασία δεύτερη φορά όταν το pc δεν αναγνώριζε το κινητό έκανα επανεκκίνηση το κινητό και εστρωνε ενώ ήταν συνδεδεμένο ” φιλε μου δινεις κουραγιο , οποτε δεν ειναι hardware , φοβηθηκα για προβλημα στη θυρα του τηλεφωνου οτι χαλασε , το κουφο ειναι οτι συνδεωντας το στο pc φορτιζει τελικά , αναβει το led αλλα δεν το εμφανιζει πουθενα .
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΟκ φιλέ μου σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις , αν κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα , να μην βλέπει το pc το τηλέφωνο ας δώσει τα φώτα του
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
Μήνυματο έκανα αυτό , το πρόβλημα δεν είναι οι drivers , αφού πριν το έβλεπαν τα pc κανονικά , το δοκιμασα σε δύο διαφορετικά και με διαφορετικά καλώδια , έγινε κάτι με την αναβάθμιση που του έκανα ή είναι hardware το πρόβλημα ? πέρα από τις επιλογές του TWRP για erase ρωταω αν υπάρχει τρόπος ενός full erase και αν αυτά τα fail ,σημαίνουν κάτι
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από taxbak: “PCBA test : fail MMI test :fail Audio test :fail MMI2 test :fail SubBoard test : fail ” Λίγο πιό πάνω από τα "fail", λέει "recovery" . ΄Πάτησε εκεί και θα σε βγάλει στο TWRP. ” εκει οκ μπαίνω όλα καλά αυτά τα fail διορθώνονται ή έτσι είναι ? δε τα είχα προσέξει ποτέ , επίσης ότι δεν φαίνεται σε στο pc δεν το αναγνωρίζει καθόλου τι κάνω full erase και πως γίνεται χωρίς σύνδεση με pc ?
-
taxbak - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαπαιδιά χαιρετώ την παρέα , είμαι κάτοχος ενός 2014813 , πολύ ευχαριστημένος και πόσο μάλλον που υπάρχει τόσο μεγάλη κοινότητα που το υποστηρίζει και κάποιοι που βγάζουν τις ελληνικές ρομ . στο πρόβλημα μου τώρα , θα πάρω από την αρχή , στην τελευταία αναβάθμιση της GTV 6.1.24 που πέρασα (ενώ κάθε φορά το έκανα μέσα από τη recovery , έχω την TWRP 2.8.6.1 ) αυτή τη φορά το έκανα μέσα από την τη ρομ , updater - αναβάθμιση υλικού - επιλογη κτλ. . . έγινε λίγο σαλάτα το τηλ. ξαναπέρασα την TWRP , αλλ…
-
πάμε ελλαδάρα , μια και από μένα (taxbak) καλές γιορτές σε όλους
-
μόλις την πέρασα και εγώ σε Redmi 2 2GB , 2014813 , όλα καλά , το μονο παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι στο file explorer της συσκευης βγάζει διπλα στο όνομα κάθε φαεκέλου και κινέζικα , ώρα να τα μάθουμε κι αυτά , και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δουλειά που κάνουν τα παιδιά εδω .
-
σε redmi 2 rom 5.9.1 dev όταν έχω ανοίξει κάποιες σελίδες στο πλοηγό και πάω facebook η email και μου ζητηθεί να ανοιξω κάποια link , σβήνουν οι σελίδες που είχα πριν και μένει μόνο το τελευταίο link . συμβαίνει και σε άλλους ή είναι bug ?
-
1.Πως μπορώ να καταλάβω αν έχω τη GTV ελληνική Ρομ ή άλλη ? Μου γράφει Έκδοση MIUI 5.8.20 DEVELOPER 2.Από το update της συσκευής δεν μου βρίσκει τη καινούργια έκδοση 5.8.27 υπάρχει πρόβλημα στο server ? Για redmi 2 208411. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Επειδή είναι λίγο μεταβατικό στάδιο απο Version 6 σε Version 7 και λόγω κάποιων καθυστερήσεων έχει γίνει λίγο άνω-κάτω το θέμα με την αρίθμηση και τις ημερομηνίες μην δίνεις ακόμα μεγάλη σημασία. Λογικά πάντως ΝΑΙ απο την 5.8.6 πας στην 5.8.20 (το καθυστέρησαν όπως σου είπα παραπάνω). :thumbup:” φιλέ ευχαριστώ μου λύθηκε ή απορία
-
Όχι , απλά ή απορία μου είναι από την 5.8.60 dev θα πάω στην 5.8.20 ? έτσι αριθμούν στη MIUI?