Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από klgrpls: “Ειδοποιήσεις στα πλακίδια των εφαρμογών έχεις; Στην official είχα ενώ στην xtrv όχι. ” Καλημέρα, έχω xtrv 8.11.29 , έχω ειδοποιήσεις στα πλακίδια, (δοκίμασα και την eu 8.11.29 αλλά είναι σχεδόν ίδια). Δοκίμασα και Ros stable 8.12.6 (μάπα). Σιγά σιγά θα στρώσει το poco είναι στην αρχή, τώρα πέρασε σε android 9. Επειδή βαρέθηκα, θα περνάω μόνο τις δικές μας dev. Άλλωστε έχουμε και το καλύτερο φρεσκο Τwrp berillium 9 by Geoando 555.! Μετά την εγκατάσταση από το mail, rootάρω …
-
Το poco δεν κυκλοφορεί Κίνα, αλλά Ινδία , συνεπώς δεν υπάρχει china rom, αλλά μόνο global, που διαθέτει και η xiaomi eu, που ναι μεν σε όλες έχει βάση την china εκτός του poco. Άρα και η ελληνική είναι η μόνη με global sourse που προέρχεται από xiaomi Eu, αφού μόνο αυτή υπάρχει. Όσο αφορά το backup, το mi cloud έχει θέματα και δεν μου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές με data. Για γρήγορο στήσιμο από την αρχή χρησιμοποιώ το superbackup που επαναφέρει επαφές, κλήσεις, μηνύματα και όλες τις εφαρμογές …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από proimos: “Σε επόμενες ρομς θα αλλάξουμε το κερνελ του twrp για να δουμε μήπως απλά κολλάει η οθόνη του στο backup και όχι κάτι ααλλο. ” Δεν τρέχει και τίποτα, μόνο μια φορά το έκανε και επειδή δεν είχα υπομονή το διέκοψα, αν το άφηνα μπορεί να τελείωνε. Το επανέλαβα τώρα χωρίς θέμα. Ευχαριστώ! ”
-
Σε poco , άψογη!
-
Το θέμα με twrp έχει λυθεί από τον Γιώργο. Επειδή εκανα μετάβαση από mido σε poco μετά 2 χρόνια, έγινα tester του poco για να μην αλλάξω τις συνήθειες που είχα στο mido. Μετά το Τwrp - @geoanto555 αισθάνομαι πλεον ασφάλεια, για κάθε μ@λ@@ια. Μικροδιαφορές από αυτές τις συνήθειες είναι: - Κάνοντας backup στο νέο twrp (στη εσωτερική μνήμη) ξεκινά και δείχνει να κολάει... κάνω cancel, ξανά backup και λειτουργεί κανονικά. - Όταν εγκαθιστώ Magisk, χρειάζεται και 2ο reboot για να εμφανιστεί και να λει…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από proimos: “Το twrp και έκδοση android ήταν πάντα ίδια. ” θα κάνεις καποια στιγμή restore και θα το βάλεις να μπουτάρει,Αν κολλήσει πάλι θα γυρίσεις σε twrp και θα κανεις dalvik-cache. Αν παλι έχεις τα ίδια factory reset. Αν ανοίξει σε αυτη την περίπτωση τότε έχουμε πρόβλημα με το userdata οπότε εστιάζουμε και ψάχνουμε αυτό. Αν όχι ψάχνουμε . ” Γιώργο, επανέρχομαι στο πρόβλημα restore του twrp. Εκανα όλες τις δοκιμές αλλά τίποτα, ακόμη και με την ίδια rom εγκ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από proimos: “Το twrp και έκδοση android ήταν πάντα ίδια. ” θα κάνεις καποια στιγμή restore και θα το βάλεις να μπουτάρει,Αν κολλήσει πάλι θα γυρίσεις σε twrp και θα κανεις dalvik-cache. Αν παλι έχεις τα ίδια factory reset. Αν ανοίξει σε αυτη την περίπτωση τότε έχουμε πρόβλημα με το userdata οπότε εστιάζουμε και ψάχνουμε αυτό. Αν όχι ψάχνουμε τι φταίει. ” Ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι κατάλαβα τη φιλοσοφία, σε επόμενη αναβάθμιση θα τα εφαρμόσω. Μάλλον έπεσα στην π…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από proimos: “Η νέα xtrv 8.11.23 η καλύτερη μέχρι τώρα. Το twrp μου είναι ” εάν έχεις διαφορετικες έκδοσης twrp η διαφορετικό android...τότε δεν γίνεται...το σωστό είναι να περάσεις την ρομ που είχες κάνει backup και μετά βάζεις το bakcup... ” Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Το twrp και έκδοση android ήταν πάντα ίδια. Ίσως οι μεταβάσεις από stable σε eu dev και σε xtrv dev να είναι το πρόβλημα. Σε hennesy και μετά σε mido δεν είχα τέτοιο πρόβλημα....
-
Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει... Ξεκλείδωμα bootloader ok. Twrp 3.2.3 ok. Roor με Magisk 17.3 & Disable-Force-Encryption ok. Όλα τέλεια με τη διαχείριση του root. ΟΜΩΣ Τα αντίγραφα του twrp είναι άχρηστα, αφού γίνεται μεν restore, αλλά η οθόνη σβήνει αμέσως μετά την lock screen. Μόνη δυνατότητα οι επιλογές του power menu. (Δηλαδή rom από την αρχή!!!) Έχει κάποιος καταφέρει restore από κάποιο backup με TWRP στο poco; (Εννοείται ότι τα παραπάνω συμβαίνουν χωρίς κάποιο κωδικό.) Το ίδιο συμβαίνει …