παρελαβα χθες και αρχισα να περιεργαζωμαι το καινουργιο μου poco. το πρωτο χοντρο bug που συναντησα ειναι οτι το μικροφωνο απο τα ενσυρματα ακουστικα δεν ακουγετε σχεδον καθολου (καινουργια ακουστικα sennheiser που σε ενα redmi note 4 δουλευουν αψογα). εχει κανενας το ιδιο προβλημα; ειναι με την μαμισια ρομ εκδοση 10,0,4 global
λοιπον ανακεφαλαιωνοντας και ελπιζωντας να βρω καποιο φιξ τα ακουστικα μου ειναι τα Sennheiser Momentum In-Ear Earphones for Android Smartphones M2 IEG τα οποια και δουλευουν παραπανω απο αψογα στο redmi note 4 που εχωενω στο καινουργιο μου pocophone το mic τους η δουλευει τοσο χαμηλα που δεν ακουγετε η κανει παρασιτα. απο την αλλη ενα ζευγαρη ακουστικα ψειρες o name δουλευει κανονικα στο poco... μπορει καποιος να βοηθησει; εχετε ξαναδει αλλη παρομοια περιπτωση;
καλημέρα. έχω το ποκο δυο βδομάδες τώρα και παρατηρώ πολύ μεγάλη χρήση δεδομένων, παρόλο που οι ανάγκες μου και η χρήση που κάνω δεν έχει αλλάξει. κοιτώντας λίγο τις εφαρμογές βλέπω αλόγιστη χρήση από το fb και από άλλες εφαρμογές. δεν ξέρω αν οφείλετε στο ποκο ή στις εφαρμογές, αυτό που ξέρω είναι ότι πριν δυο βδομάδες είχα το s7 Και τα δεδομένα μου δεν έπεφταν με αυτόν τον ρυθμό. τώρα πραγματικά δεν τα προλαβαίνω, 50-100 mb την ημέρα, μου φαίνεται παράλογο νούμερο. ξέρει κανείς τι φταίει και πως διορθώνεται;
Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει...
Ξεκλείδωμα bootloader ok.
Twrp 3.2.3 ok.
Roor με Magisk 17.3 & Disable-Force-Encryption ok.
Όλα τέλεια με τη διαχείριση του root.
ΟΜΩΣ Τα αντίγραφα του twrp είναι άχρηστα, αφού γίνεται μεν restore, αλλά η οθόνη σβήνει αμέσως μετά την lock screen. Μόνη δυνατότητα οι επιλογές του power menu. (Δηλαδή rom από την αρχή!!!)
Έχει κάποιος καταφέρει restore από κάποιο backup με TWRP στο poco;
(Εννοείται ότι τα παραπάνω συμβαίνουν χωρίς κάποιο κωδικό.)
Το ίδιο συμβαίνει με 8.11.15 eu, 8.11.15 xtrv και 10.0.6 eu stable.
Τι είναι τούτο πάλι!...
ΟΜΩΣ Τα αντίγραφα του twrp είναι άχρηστα, αφού γίνεται μεν restore, αλλά η οθόνη σβήνει αμέσως μετά την lock screen. Μόνη δυνατότητα οι επιλογές του power menu. (Δηλαδή rom από την αρχή!!!)
Έχει κάποιος καταφέρει restore από κάποιο backup με TWRP στο poco;
(Εννοείται ότι τα παραπάνω συμβαίνουν χωρίς κάποιο κωδικό.)
Ποιο ακριβώς ειναι το πρόβλημα?
Πριν το restore κανεις wipe ?
Ρωταω μήπως μπορούμε να το διορθωσουμε
Πριν το restore, κάνω και wipe, ακόμα και factory reset έχω κάνει. Το backup δεν είναι κατεστραμμένο. Το επαναφέρει κανονικά, το τηλέφωνο ανοιγει είναι ενεργό, αλλά black screen. Δουλεύει μόνο η screen του power.
Θα βάλω τώρα την 8.11.23 xtrv.....
Η νέα xtrv 8.11.23 η καλύτερη μέχρι τώρα.
Το twrp μου είναι χρήσιμο μόνο για flash rom από την αρχή. Συνεχίζω να μη μπορώ να κάνω restore τα backup του...
Η νέα xtrv 8.11.23 η καλύτερη μέχρι τώρα.
Το twrp μου είναι χρήσιμο μόνο για flash rom από την αρχή. Συνεχίζω να μη μπορώ να κάνω restore τα backup του...
εάν έχεις διαφορετικες έκδοσης twrp η διαφορετικό android...τότε δεν γίνεται...το σωστό είναι να περάσεις την ρομ που είχες κάνει backup και μετά βάζεις το bakcup...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...