Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Πω πω..θα τα περασω κι εγω αυτα καποια στιγμη..Παιδια καλησπερα. να κανω μια "τσοντα" ερωτηση? Δεν το εχω παρακολουθησει, αλλα, 4Χ 4/64 με την 800ρα μπαντα εχει κυκλοφορησει καπου? Δεν το βλεπω πουθενα να πουλιεται, εστω σε preorder.. Ευχαριστω

• Κριμα..αλλο PC δεν παιζει στο σπιτι. Α, υπαρχουν και Linux.. Οπωσδηποτε το Team viewer ειναι η καλυτερη λυση. κατσε ομως να ανεβασω ενα screenshot να το ριξεις μια ματια και μετα βαζουμε τα μεγαλα μεσα

• Συνονοματοι, ευχαριστω για το ενδιαφερον. George θα κοιταξω να ανεβασω ενα screenshot, ισως και σημερα αν μπορεσω, μια που το κινητο δεν το εχω ακομα "σε χρηση".(ειναι το πρωτο μου non root κινητο και μου ξυνιζει οταν δεν μπορω να εγκαταστησω αυτα που θελω..). Εχω και ενα υπολογιστη με XP, στην αναγκη θα το δοκιμασουμε και μ' αυτον..Παντως ο bootloader ειναι κλειδωμενος, το διαβασα στα settings. Τωρα, μπορει να ειναι βλακεια αυτο που θα ρωτησω, αλλα η "ελλιπης" εγκατασταση των drivers μπορει να …

• Παιδια δεν καταφερα τιποτα. Αφαιρεσα απο τον υπολογιστη οτι αλλους παλιους Android drivers ειχα εγκατεστημενους και τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη αλλα τιποτα. Ακομα και χειροκινητα, με αναζητηση στο Internet (αυτοματη αναζητηση για ενημερωμενο λογισμικο προγραμματος οδηγησης) η στον υπολογιστη (επιλογη απο μια λιστα προγραμματων οδηγησης συσκευων) δεν εγινε τιποτα, το ερωτηματικο στο ADB Interface συνεχιζει να υπαρχει.. Ευχαριστω για τη βοηθεια.

• Που δηλαδη εννοεις? Πανω στο Αλλες συσκευες/ADB interface η στο Φορητες συσκευες/Redmi 4A ? Μηπως τελικα ειναι περασμενα κανονικα..?

• Καλησπερα. Δυστυχως τιποτα. Ξαναεκανα την απενεργοποιηση ελεγχου της ψηφιακης υπογραφης (με τον τροπο του F8 αυτη τη φορα για να σιγουρευτω - εμφανιστηκε η ενδειξη κατω δεξια) και ετρεξα παλι το 3 αλλα στη διαχειριση συσκευων εμφανιζονται παλι τα ερωτηματικα, οπως στις φωτο που εχω ανεβασει στο προηγουμενο post μου. Αδιεξοδο..

• Καλημερα και σε σενα συνονοματε. Εκανα αυτα που με ρωτας οπως και ολα οσα αναφερει ο δηγος, μεχρι το σημειο που τσεκαρουμε τη διαχειριση συσκευων (ακριβως μετα απο το τσεκαρισμα του USB debugging). Απο δω και περα αρχιζω και το χανω, εμφανιζονται δηλ τα κιτρινα ερωτηματικα οπως εδειξα στα συνημμενα αν και το κινητο αναγνωριζεται οπως φαινεται πιο κατω.. Μηπως να τα ξανακανω ενα χερι απο την αρχη αυτα που αναφερεις? Λεω εγω τωρα.. Ευχαριστω.

• Ουφ, το κρατησα πατημενο και εκανε reboot..πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη..πανω που ετοιμαζομουν να κανω ερωτησεις για την εγκατασταση των drivers..Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση στην μαλλον "χαζη" (λιαν επιεικης χαρακτηρισμος) ερωτηση μου. Τωρα μπορω να κανω τις ερωτησεις μου. Ειμαι στη φαση που τσεκαρω την διαχειριση συσκευων αλλα μαλλον τα πραγματα δεν πηγαν καλα (windows 7, 64Bit). Βλεπω ερωτηματικα..Για να ειμαι σαφεστερος ανεβαζω δυο screenshots. Που κολλαει το πραγμα? Ευχαριστω προκαταβ…

• Παιδια καλησπερα. Προσφατα ιδιοκτητης ενος Redmi 4A 2/32 και για πρωτη φορα ιδιοκτητης Xiaomi.Ξεκινησα την εγκατασταση drivers στον υπολογιστη, αλλα δεν αρχισα καλα. Το κινητο κολλησε στο FASTBOOT, ειναι μονιμα αναμμενο (το μπαρμπαδελι με το πρασινο καπελλακι) και δεν γνωριζω πως να παω πισω. Μηπως το μπρικαρα? Πως βγαινω απο εδω? Ευχαριστω.