Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.

• Καλημέρα. Έβαλα την τελευταία rom 7.10.12 aroma. Παρατηρώ σε σχέση με την προηγούμενη φτωχό Wi-Fi και πολλές φορές δεν βρίσκει το δίκτυο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό. Ευχαριστώ

• Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σας Στο mi cloud δεν μου δείχνει την ακριβή τοποθεσία.1,5 χιλιόμετρα μακρια .Στις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιήσει την ακριβή τοποθεσία.Ηεφαρμογή Android εύρεση της συσκευής δείχνει με πλήρη ακρίβεια. Καμμια ιδέα. REDMI 3 PRO MIUI 8.6 XTRV AROMA 7.6.10 BETA Ευχαριστώ

• Τελικά το πρόβλημα το ξεπέρασα παρατηρώντας ότι ενω δεν είχε ακουστικά στην μπάρα έδειχνε ότι είναι συνδεδεμένα. Έβαλα και έβγαλα τα ακουστικά κανα 2 φορές, έφυγε το εικονίδιο και δουλεύει κανονικά. Φαίνεται το σε προηγούμενη αφαίρεση δεν απελευθέρωσε τις επαφές. Ας ελπίσω οτι δεν θα το κάνει ξανά. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα. Μόλις σήμερα και δεν έκλεισα χρόνο το κινητό τηλ δουλεύει μονο ανοιχτή ακρόαση. Δεν με ακούνε δεν τους ακούω. ολα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Καμία ιδέα. Εχω την άρωμα και την έχει ενάμιση μηνα περίπου. Δεν έκανα κάποια αλλαγή.

• Το έκανα αλλα δεν γίνεται τίποτε.Το πρόβλημα τρλικα το ξεπερασα με το factory reset και λειτουργει κανονικά. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα Χρόνια Πολλά. Σε redmi pro omega φόρτωσα στον φάκελο music αρχεια mp3 και όταν παταω για αναπαραγωγή με το deafault εικονίδιο της μουσικής μου λεει ότι το αρχειο ειναι κατεστραμένο.Το ίδιο συμβαινει και με το εικονίδιο και τα αρχεία του βίντεο.Εκει μου λέει ο΄τι δεν υπάρχει url.Τα αρχεία αυτά τα παίζει με το vlc.Εγκατέστησα την τελευταία rom, αλλα δεν διορθ'ωθηκε. Καμμία ιδέα. Ευχαριστώ

• Eυχαριστώ φίλε μου.

• Καλησπέρα.Πήρα 'ένα νέο redmi note3 pro kentzo,μου ήρθε το οκ ξεκλειδώματος με sms και φτανει το ξεκλειδωμα μεχρι το 50%. Εχει την stable 8.1.1.0(MHOMIDI).Δεν βρίσκω το λινκ να κατεβάσω την dev china rom , που νομίζω ότι αυτό είναι το προβλημα.Οποιος μπορει να με βοηθήσει στελνοντας το λινκ.Ευχαριστώ.

• Your device isn't supported by mi unlock

konxoy - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Επιτυχία .

Μήνυμα

Ναι έτσι ακριβώς .

Μήνυμα

Βοηθησέ με σε κάτι.Οπως είναι ζιπαρισμένη την είχα βάλει στο στο τηλέφωνο, αλλα δεν την έβλεπε.Ειχα προσπαθήσει να το κάνω.Την μεταφέρω τώρα πάλι στο κινητό .Πήγα μέσα απο το updater του τηλεφώνου.Το factory reset πότε το ζητάει? =============== Νοε 27th 2016, 5:53pm =============== Όπως είναι ζιπσρισμένο δεν το βλέπει μέσα από το updater.

Μήνυμα

Εκανα την αίτηση πριν απο 25 περιπου ημέρες.Ηρθε sms έτρεξα με το που ήρθε το sms to mi flash unlock και ήταν η μασκα της εφαρμογής σε αναμονη να συνδέσω το κινητο. Προχθές παρέλαβα το κινητο και μόνιμα όσες αιτήσεις και να έκανα παιρνω το μήνυμα . Your device isn't supported by mi unlock Πήγα και μέσα απο το κινητό developer options-Mi unlock status πάτησα το tab Αdd acount and device και έκανε κανονικά την προσθήκη.Το status που μου γραφει <<This device is locked-The phone is secured. Στο mi c…

Μήνυμα

Δεν εμεινε τίποτε άλλο απο το να περιμένω. Ευχαριστώ.

Μήνυμα

Φίλε καλημέρα. Εμένα ήρθε με την stable 8.0.3.0 κινέζικη και αγγλικη.Δέν ήρθε με dev.Στο developer options δεν έχει πεδίο με Mi unlock status για να κάνω add. Βέβαια έχει ενημέρωση αλλα δεν έκανα ακόμη update. Το κακό είναι ότι έχω δημιουργήσει τρείς λογαριασμούς πιστεύοντας ότι θα μου δωσουν unlock.Ισως οι πολλοι λογαριασμοί να είναι πρόβλημα.Δεν μπορώ στην τελική να του εγκαταστήσω όπως είναι την global dev που έχει ελληνικα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. =============== Νοε 27th 2016, 11:31…

Μήνυμα

Απο ότι βλεπω δεν υπάρχει βοήθεια για το δικό μου πρόβλημα.Αγοράσαμε ένα κινητό με σκοπό να το ξεκλειδώσουμε και να περάσουμε Ελληνική rom και κωλύσαμε στο ξεκλέιδωμα.Αν το γνώριζα θα το παρείγγελα με global dev που υποστηρίζει και Ελληνικα. Παίξαμε και χάσαμε. Απαράδεκτη η ΧΙΑΟΜΙ στο θ'εμα του ξεκλειδώματος. Εστειλα και μαιλ παρακαλώντας να μου ξεκλειδώσου το ID , αλλα τίποτε.

• Καλημέρα. Παρέλαβα το redmi pro 128gb 4gb ram.Φοράει stable rom 8.0.3.0(MHQCNDG).(αγγλικη κινέζικη) Επειδή υπάρχει πρόβλημα με το ξεκλείδωμα και βλέπω ότι θα κρατήσει μπορώ να του βαλω και μεχρι να το ξεκλειδώσω τη GLOBAL DEV που έχει και ελληνικά και με ποιό τρόπο. Ευχαριστώ

Μήνυμα

Πάρε μια γεύση απο αυτο το link με το πρόβλημα μας. Re apply for permission to unlock the bootloader. - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

Μήνυμα

Καλησπέρα . Το πρόβλημα παραμένει . Κάθε βοήθεια δεκτή .