Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 133.
-
@ghalen Έχω κανει ο,τι λες, αλλά πάντα 'dtb not found' στο τέλος... Άπειρες φορες. MTK βγάζει μόνο το antutu (διάβασα κάπου οτι το έχει κανει και σε άλλον). Όσα διαγνωστικά και αν έτρεξαν, όλα το έδειξαν σωστα.. Twrp, μέσω miflash δεν περνάει? Τώρα φοραω official global stable 9.5.9.0 Ποια fastboot rom πρέπει να φλασαρω και ποια διαδικασία ακολουθώ για το twrp? O bootloader ξανακλειδωνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
@'geoanto555 mido εχω. Παιδια τα εχω κανει ολα που λετε... Και μαλιστσ τα εχω τσακαρει πολλες φορες. Η διαδικασια, μου ειναι οικεια, την εχω ξακανανει στο παρελθον. Προφανως κατι υπαρχει μπροστα στα ματια μου που δε το βλεπω. Το flasify το προτεινετε? Αλλιως μονη λυση fastboot κινεζικη rom και να δουμε παλι....
-
@papsr6 Αυτό ηταν το πρώτο που έκανα και μου εβγαζε μύνημα system destroyed με ένα κόκκινο θαυμαστικό! Όταν το πρωτοείδα μου κόπηκε η ανάσα. Μετα βέβαια άνοιξε κανονικά και recovery παρέμεινε η stock. @geoanto555 ROM: official global stable 9.5.9.0 Δοκίμασα τις τρεις τελευταίες twrp: 3.0.1, 3.1.0.0 και 3.2.1.0 Να δοκιμασω να φλασαρω με το flasify?
-
@ghalen Αφου ξεκλειδωσα τον bootloader με τον official τροπο, ξεκινησα διαδικασια για εγκτασταση twrp. Οποια εκδοση και αν δοκιμασα για mido, αφου φλασαρε κανονικα, οταν βαζω fastboot boot twrp_XXX.img μου βγαζει συνεχως: FAILED <remote: dtb not found>. Εχω παιδευτει απιστευτα, δοκιμασα τα παντα, bootloader ξεκλειδωτος, drivers εγκατεστημενοι... Εφαγα ποσες ωρες, τιποτα!
-
Πηρα το νεο μου mido προχθες αντικαθιστώντας το παλιό μου libra. Βάζοντας το antutu μου βγάζει κοντά στις 77000, ενώ υποτίθεται οτι ο snapdragon βγάζει μάξιμουμ 65000. Παραδόξως στα specs μου εμφανίζει ως cpu τον helio με gpu adreno. Ψάχνοντας να βρω τι συμβαίνει, εγκαθιστώ 5-6 apps τύπου cpu-z και όλα εμφανίζουν κανονικά ως cpu τον snapdragon. Είναι bug του antutu και αν ναι, είναι λογικό να βγάζει τόσο ψηλά το mido? Μετα το official update φοραω την official global stable 9.5.9.0. Για να περάσ…
-
Μετά από 1 εβδομάδα χρήσης σε mi4c και χωρίς υπερβολή είναι άλλο κινητό! Οι εφαρμογές ανοίγουν και εκτελούνται απίστευτα γρήγορα, όπως και το internet. Το wifi σημα ειναι πιο δυνατό, bluetooth με μεγαλύτερη εμβέλεια, gps κλείδωνει σε λιγότερο από 30''. Κανενα bug εως τώρα. Η μπαταρία είναι ένα ερωτηματικό... κρατάει βεβαια περίπου 1 μέρα με μέτρια προς έντονη χρηση, αλλά μετά από το 30% η πτώση είναι πιο έντονη. Συμπερασματικά, για το δικό μου libra ειναι μακράν η καλύτερη rom σε σύγκριση και με…
-
Εγκαταστάθηκε σε mi4c με απλό update από την 8.5. Εντυπώσεις εξαιρετικές. Με μια πρώτη ανάγνωση, το wifi σήμα είναι πιο δυνατό, οι εφαρμογές ανοίγουν γρηγοροτερα και γενικά παρατηρώ μια πιο smooth λειτουργία. Οι όποιες αλλαγές του miui 9 είναι προς τα καλύτερο. Τις επόμενες μέρες οριστικά συμπεράσματα, κυρίως ως προς τη διαχείριση της μπαταρίας. Πολύ καλή δουλειά παιδιά...
-
Για να ξαναπερασω την XTRV, από την stable 8.2.3 που δοκίμασα για κάποιες μέρες, χρειάζεται factory reset? Είναι nougat έτσι και αλλιώς...
-
@gkalen Όλες τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθώ τις αναβαθμίσεις των dev xtrv με αποκορύφωμα την τελευταία aroma 7.6.29. Σε όλα εξαιρετικές, αλλά η μπαταρία όλο και χειροτερεύει. Για να δοκιμάσω την stable 8.2, αρκεί ένα wipe cache και factory reset? Ή από την αρχή με fastboot rom κ.ο.κ.?
-
Κατέβασα την aroma για mi4c libra. Στην εγκατάσταση μου βγάζει ότι θα εγκατασταθεί σε συσκευή mi5s. Είναι κάποιο bug? Ακύρωσα την εγκατάσταση για παν ενδεχόμενο. Το αρχείο γράφει libra πάντως....
-
Ολα καλά σε libra. Αναμονή τώρα για την aroma της επόμενης εβδομάδας, γιατί πάνω που μας απογειωσατε, μας ξανά προσγειωσατε!
-
@djtutis Το mi4c charged mod το εχεις δοκιμασει? Εγω το εγκαθιστω μετα απο καθε rom, αλλα δεν εχω καταληξει με βεβαιοτητα κατα ποσο βελτιωνει την αποδοση και μπαταρια του κινητου.
-
Παράθεση από djtutis: “Στο libra μέχρις στιγμής άψογη... Έχει καλύτερη αυτονομία μέχρις στιγμής σε σύγκριση με την 7.6.10 καθώς το βλέπω το ίδιο γρήγορο με πριν... Πολύ καλή δουλειά παίδες! Μπράβο! Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Ελπιζω η αυτονομια να ειναι οντως καλυτερη, καθως ολες οι nougat μεχρι τωρα μας εχουν ρημαξει με τη μπαταρια, στο libra τουλαχιστον. Μπορεσες να το τσεκαρεις, εστω αυτες τις πρωτες ωρες?
-
Παράθεση από maikmaik: “Σε libra στις πρόσθετες ρυθμίσεις - ακουστικά και εφέ ήχου κρασάρει. Ας το δει κάποιος με mi4c να δούμε αν συμβαίνει μόνο σε μένα ή είναι γενικό το κακό; ” Σε μένα δουλεύει κανονικα, δεν εχει θέμα.
-
Ολα πολύ καλά σε libra, smooth εγκατάσταση και λειτουργία όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις. Αν και μας καλομαθατε με aroma... Ευχαριστούμε!