Ποια ρομ έχετε να προτείνετε με κριτήριο τα λιγότερα bugs, την καλύτερη δυνατή απόδοση μπαταρίας και να είναι ορεο;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Πηρα το νεο μου mido προχθες αντικαθιστώντας το παλιό μου libra. Βάζοντας το antutu μου βγάζει κοντά στις 77000, ενώ υποτίθεται οτι ο snapdragon βγάζει μάξιμουμ 65000. Παραδόξως στα specs μου εμφανίζει ως cpu τον helio με gpu adreno. Ψάχνοντας να βρω τι συμβαίνει, εγκαθιστώ 5-6 apps τύπου cpu-z και όλα εμφανίζουν κανονικά ως cpu τον snapdragon. Είναι bug του antutu και αν ναι, είναι λογικό να βγάζει τόσο ψηλά το mido?
Μετα το official update φοραω την official global stable 9.5.9.0. Για να περάσω την αντίστοιχη xtrv stable αρκεί φλασαρισμα από το twrp ή και factory reset? -
-
Αυτη τη στιγμη φοραω την official global stable 9.5.9.0. Για να περάσω την αντίστοιχη xtrv stable αρκεί απλό φλασαρισμα από το twrp ή και factory reset? O bootloader παρεμενει ξεκλειδωτος?
-
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Το νέο AnTuTu βγάζει μεγαλύτερο scor.
Το βλέπει σαν Snapdragon 625.
-
Τι λένε αυτοί ωρέ; ! "How to Recover Deleted Files from Android Without Root" !
Eνω πιο κάτω λενε οτι το κανουν root !
How to Recover Deleted Files from Android Without Root - dr.fone
Eσβυσα κατά λάθος ενα ωραιο μικρο video από το Xiaomi redmi note 4X μου με κατι πεταλουδες όπου μια απο αυτες έπαιρνε το.. drink της από ενα λουλούδι και ηθελα να ανακτήσω το video.
Aλλα έως τώρα δε βρηκα τροπο χωρίς root.
το dr.fone λεει οτι κανει root, ανακτα οτι ειναι δυνατο να ανακτηθει και κανει μετα un-root ! Και λεει οτι ετσι δε χανεται και η εγγυηση !
Ειναι απατεώνες ή κανει δουλειά;
Tελικά υπαρχει ΕΥΚΟΛΟΣ (το τονιζω) τροπος να ανακτήσω το video μου ή χαθηκε για πάντα;
Eπήσης, ασχέτως μεθόδου (ευκολης ή δύσκολης), το Kingo root ειναι αξιοπιστο ή θα μου διαλύσει το κινητο κανοντας το αχρηστο; Διαβασα οτι κάνει και UN-ROOT.
Το κινητο ειναι UNLOCKED. Aς πουμε οτι κανει με το Kingo root (για PC) το root και μετα το un-root. θα δουλεψει μετα κανονικα και θα παίρνει τα επισημα updates από την Χiaomi οπως κανει τωρα; -
@Safereader
Μακριά από το kingroot , μακριά ..
Πιθανώς θα υπάρχει τρόπος για ροοτ και unroot σε official αλλά δε γνωρίζω , δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσω ποτέ oficial rom πάνω από 5 λεπτά κι αυτό για λόγους ξεκλειδωματος μόνο , σε αυτό ίσως σου απαντήσει κάποιος άλλος , εγώ θα σου πω ξανά , μακριά από το kingroot ..
@vayio
Βάλε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο .. τι γράφει οκταπυρηνος ή δεκαπυρηνος ???
Θέλει twrp και factory reset για να πας σε XTRV .. -
@Safereader κι εγώ το ίδιο θα σου πω. Μην ακουμπήσεις Kingoroot! Καρκίνος του android κυριολεκτικά! Θα σου το κάνει το τηλέφωνο ζωολογικό κήπο. Αν είχες επιλεγμένο να κάνει συγχρονισμό με mi cloud ή google photos το video σου πιθανότατα υπάρχει ακόμα εκεί όμως.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@vayio
Βάλε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο .. τι γράφει οκταπυρηνος ή δεκαπυρηνος ???
Θέλει twrp και factory reset για να πας σε XTRV ..
-
-
@ghalen
Αφου ξεκλειδωσα τον bootloader με τον official τροπο, ξεκινησα διαδικασια για εγκτασταση twrp. Οποια εκδοση και αν δοκιμασα για mido, αφου φλασαρε κανονικα, οταν βαζω fastboot boot twrp_XXX.img μου βγαζει συνεχως: FAILED <remote: dtb not found>.
Εχω παιδευτει απιστευτα, δοκιμασα τα παντα, bootloader ξεκλειδωτος, drivers εγκατεστημενοι... Εφαγα ποσες ωρες, τιποτα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα