Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 121.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από jiohnis: “@paparounas81 Με την κάμερα πως τα πάει ? Έχεις δοκιμάσει μήπως την Google Camera αν δουλεύει ? ” Μην φανταστείς τρελές διάφορες.... Μάλλον εκεί είναι καλύτερη η miui. Την Google camera δεν την έχω δοκιμάσει γιατί να σου πω την αλήθεια δεν ψάχνομαι πολύ με την φωτογραφία μέσω κινητού.... Έχω dslr!
-
Δε χρειάζεται firmware. Περνάει και χωρίς με factory reset. Αν στην πορεία δεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το φλασάρεις τότε.
-
Καλησπερα παιδες! Για τους παραπανω λογους, εδω και 2 μηνες ειμαι σε Nitrogen OS 8.1 και το κινητο παει σφαιρα....Ειμαι ρουτ με magisk και xposed για περισσοτερο customizing και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ειναι κριμα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο εκ μερους της Xiaomi να μην αναβαθμιζει σε android 7.0 .....Οποιος θελει δοκιμαζει και δε θα χασει!
-
Βασικά καλησπέρα σας! Λοιπόν διαπίστωσα το εξής κουφό και απευθύνομαι εδώ αν ξέρει κάποιος για το θέμα μου. Πριν λίγο καιρό είχα την RR 5.8.4 και πηγαίνοντας στην 5.8.5 έχασα imei και αφού προσπάθησα να επαναφέρω αλλά δεν τα κατάφερα γύρισα στην miui μέσω twrp. Χθες προσπάθησα να φλασαρω την lineage 15.0 και πάλι το ίδιο... Imei γιοκ. Δεν βλέπει την κάρτα σιμ. Πάω σε πιο παλιά 14.1, πάλι τα ίδια. Και μου έρχεται η ιδέα να δοκιμάσω μια aosp.... Το περίεργο? Με όποια aosp δοκίμασα είχα κανονικά im…
-
-
-
-
Παράθεση από sso: “ Τώρα δοκιμάζω πάλι την oreo...PixelExperience_kenzo-8.1.0-20171210-1518, με την οποία τουλάχιστον δεν έχω το πρόβλημα με τον dialer. ” Eχει δικα της gapps αυτη ή βγαλανε για 8.1 και δεν το πηρα γραμμη??
-
Σε Kate κολλάει στο 67% το κατέβασμα από το λινκ. Από τον updater ούτε λόγος! Md5 ως συνήθως!
-
Τι βάρκες και καΐκια..... Εγώ ένα φουσκωτό θέλω! Χαχαχχαχαχαχα Οπότε λοιπόν εκτός του @geoanto555 που μου βάζει ιδέα στην ιδέα μου, κανείς άλλος δεν έχει κάτι να προτείνει?
-
Παιδιά καλησπέρα. Βάζω ένα θέμα εδώ μόνο και μόνο επειδή έχω το Kate αλλά απευθύνεται σε όλες τις συσκευές που είναι root. Λοιπόν.... Θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει αν μπορώ να διαγράψω εντελώς από την συσκευή μέσω του file manager ή και μέσω twrp, τις εφαρμογές συστήματος όπως πχ dialer, μηνυμάτων και επαφές, χωρίς να καταστρέψω το τηλέφωνο εννοείται και να περάσω τις αντίστοιχες που έχει η Google. Θα μου πεις γιατί ρε φίλε δεν κατεβάζεις τις εφαρμογές από το να κάνεις όλο αυτό...? Και α…
-
Νομίζω ότι θα δούμε το την 7αρα μόνο σε όνειρο!
-
Miui 9 υπάρχει σε επίσημη dev ήδη. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να παίρνουμε Android 7....
-
-