Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.

• Παράθεση από anexitilos: “εχει δει κανείς προβλημα με το mi remote στην τελευταία ελληνική MM.στην global dev MM που είχα έβρισκα όλες τις συσκευές με 1-2 πατήματα .Τώρα τραβάει μέχρι το 70-80 και ΑΝ βρει πχ το aircondition δεν έχει όλες τις λειτουργίες της εκάστοτε συσκευής όπως πριν. ” μια επιβεβαίωση/δοκιμή κάποιος ?

• εχει δει κανείς προβλημα με το mi remote στην τελευταία ελληνική MM.στην global dev MM που είχα έβρισκα όλες τις συσκευές με 1-2 πατήματα .Τώρα τραβάει μέχρι το 70-80 και ΑΝ βρει πχ το aircondition δεν έχει όλες τις λειτουργίες της εκάστοτε συσκευής όπως πριν.

• Παράθεση από Souits: “Ρε παιδιάμην κανετε την ζωή σας δύσκολη έλεος..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26476/ ” ξερω και εγω να παιζω με screenshot Δεν με νοιάζει να με λένε noob άλλωστε είμαι καινούριος στα xiaomi. αλλά του πιάτου δεν είμαι...

• Παράθεση από Souits: “Παρακολουθείς παλιό νήμα μήπως;;;;;;; Μήπως πρέπει να δεις κάποιο με 8.1.χ;;;;; ” παλιό νήμα που απλά δεν έχει προστεθεί/ανανεωθεί για την 6 του kenzo. αλλά όχι παλιό νήμα που έχει 6.0 για το Kate? xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip τεσπα ευχαριστώ

• Παράθεση από Souits: “Άρα;; ” οτι να ναι ;;;

• Παράθεση από Souits: “Και αυτό τι είναι τότε;;;; Έψαξες καθόλου ή κι εσύ το πιάτου είσαι;;;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26475/ ” [Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! εδω που παρακολουθώ τις stable λεει 5.1

• Παράθεση από kostatos: “Γεια σε ολους και χρόνια πολλά και καλά!! Τι θα προτείνατε ελληνικη MM 8.1.1 ή global stable? ” πως και δεν έχουμε ελληνική stable ΜΜ για το kenzo ακόμα? Το kate πως και έχει?

• Αναζήτηση Θήκης RN3P

anexitilos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

πολύ λεπτή και διακριτική For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Note 4 360° Shockproof Soft Rubber Back Case Cover | eBay το παχαίνει λίγο αλλά είναι πολύ εντυπωσιακή Luxury Aluminum Metal Brush Hard Back Cover Case for XiaoMi Mi5 5s RedMi 3 Note3 | eBay Αυτή που χρησιμοποιώ σχεδόν μόνιμα Crystal Clear Silicone Back Phone Case Shockproof Soft TPU Glitter Bumper Cover | eBay

• κάτι άσχετο μιας και η πρωτη ρομ που χρησιμοποιησα στο κινητο ήταν η fastboot MIUI 8 Global 6.12.8 beta. Πάντα έτσι ήταν η miui όσον αφορά τα Gapps? Φαντάσου ότι γενικά χρησιμοποιώ αρκετά gapps άλλα αυτό το πράγμα καταντάει boatware ....και δεν μπορείς και να απεγκαταστήσεις, ούτε να τα κάνεις disable απαξ και τα αναβαθμίσεις Γιατί έτσι? Σε αυτήν την λογική κινούνται και οι xtrv ?

• Παράθεση από igavio: “Ρε παιδιά ξέρετε τι είναι η εφαρμογή "ΜΙ τηλεχειριστήριο"; Ξεκινά μόνη της και βγάζει κάτι ακατανόητα κινέζικα. Την έχετε απενεργοποιήσει; ” ένα απο τα πιο cool features της συσκευής. Μπορείς να χειρίζεσαι aircondition,τηλεοράσεις,stereo,dvd και σχεδόν όλες της συσκευές που έχουν τηλεκοντρόλ. Εμένα δουλεύει μια χαρά. ποια ρομ έχεις?

• Παράθεση από kalosdios: “Παράθεση από anexitilos: “να ρωτήσω κάτι Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής. Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ? αυτόν? Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable (το κομμάτι που λέει από dev->stable) ή αυτόν? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Για την πιο καθαρή δυνατή εγκατάσταση τι tickάρο…

• να ρωτήσω κάτι Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής. Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ? αυτόν? Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable (το κομμάτι που λέει από dev->stable) ή αυτόν? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Για την πιο καθαρή δυνατή εγκατάσταση τι tickάρουμε στο twrp στα wipes? Ευχαριστώ και πάλι

• Παράθεση από lallasgr: “Την γλώσσα την έχεις στα Αγγλικά ενώ προσπαθείς να σετάρεις το fp?? ” χμμμμμ Bug? Ολα καλά λοιπόν Σε υπερ-ευχαριστώ. Πάω να καώ τώρα

• Παράθεση από lallasgr: “Όχι για να φλασάρεις σε fastboot mode με ξεκλείδωτο bootloader δεν χρειάζεται αυτό που λες!!! Άντε μπουμπούνατο και εύχομαι να πάνε όλα ρολόι και να ξεμπερδεύεις τσακ μπαμ! ” το flash ήταν success η ρομ είναι ΜΜ το αποτύπωμα δεν δουλευει.... όταν πάω να το σετάρω με το που τελειώσει , crashάρει

• Παράθεση από lallasgr: “Από τη στιγμή που μιλάμε για kenzo και είσαι 100% σίγουρος ότι είναι kenzo, η ρομ είναι άψογη!! Η έκδοση του MiFlash είναι σχετική! Με τις τελευταίες εκδόσεις ρομ εγώ πάντα χρησιμοποιώ την 2016.08.30 και δεν είχα ποτέ θέμα! Κάποιοι κατάφεραν να φλασάρουν χωρίς πρόβλημα με την 2015.10.28. Θα έλεγα προχώρα με την τελευταία και πιστεύω όλα καλά θα πάνε! ” και κατι (προ)τελευταίο επειδή πραγματικα έχω διαβάσει σχεδον οτι οδηγό κυκλοφορει περι του θέματος και οι πληροφορίες έχ…

• Παράθεση από lallasgr: “Αφού είναι ξεκλείδωτος ο bootloader πας με τον παρακάτω οδηγό: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Δεν πειράζει που δεν ξέρουμε τον τρόπο με το ποίο ξεκλειδώθηκε? πωωω που ήταν αυτός ο οδηγός , κοιτα να δεις που έγινα σαν και αυτούς που κοροιδεύω που δεν ξέρουν να ψάχνουν. Τεσπά sorry Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download να φανταστώ εγκρίνεις. τα miflash mi pc suite δεν πειράζει αν είναι τα πιο up…

• στον οδηγο λεει ΠΟΤΕ GLOBAL DEV ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙ o bootloader ειναι ανοιχτός παναθεμά τους!

• (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: