ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια το εχω σκεφτει αυτό που λες για το καρφι βεβαια δεν εχω για να δοκιμασω. =============== Ιαν 19th 2017, 8:37pm =============== δε μπορω να βγαλω πιο κοντινη και καθαρη το mi max δεν βγαζει καλυτερη.τωρα με αγχωνει αυτό που λες με τα συρματακια λεπτα που θα βρω? ο κονεκτορας δεν θα κολλησει σωστα? όλα τα συρματακια μαζι δε θα κανουν σωμα?
Ευχαριστω για το χρονο σου και τη βοηθεια που προσφερεις, παιζει να μου πεις καποια που γνωρίζεις εσυ γιατι εγω ασχετος η αν μπορεις να ασχοληθείς εσυ αν το στειλω?
θα ανεβασω μόνο από τη μία πλευρά που έχω χαλάσει για να μην κάνω περισσότερη ζημιά. =============== Ιαν 19th 2017, 3:40pm =============== εδω βλέπετε τον κονεκτορα μαζί με το flex cable και το σημείο που έχω μαρκάρει είναι που έχω κάνει τη ζημιά.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27980/ =============== Ιαν 19th 2017, 3:42pm =============== flex cable κονεκτορα
δεν υπάρχει με αυτή τι τιμή στην έκδοση που έχω γιατί έχει διάφορες ημερομηνίες έκδοσης. Σε τεχνικούς που πήγα δε φτιάχνεται το θέμα είναι γιατί να μη μπορεί να ανοίξει από άλλο σημείο.
εχω από αυτό flex cable λείπει το κομμάτι ενα που βρίσκεται στη Μητρικη και κούμπωνει το flex cable. =============== Ιαν 18th 2017, 6:18pm =============== το ξηλωσα κατά λαθος
Καταρχάς ευχαριστώ για τη βοήθεια που δίνεται απλά ίσως εγώ να μην το λέω σωστά. όλος ο διακόπτης με οn/ off καθώς και τα κουμπιά στης έντασης δεν επικοινωνούν καθόλου με τη μητρική.
λοιπον το κουμπί το είχα παραγγείλει για αλλαγή καθώς προσπάθησα να το αλλάξω χάλασα το σημείο που μπαίνει η μεμβράνη στον κονεκτορα της μητρικής με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος να ανοίξει το κινητό. Ένας φίλος από το φόρουμ προθυμοποιήθηκε να το δει αν επισκευάζεται η ζημιά αλλά δυστυχώς μου είπε δε γίνεται έτσι δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει το κινητό. Ναι φοράει ελληνική ρομ.
εχοντας ένα redmi note 2 και καταστρέφοντας έπειτα από λάθος το κουμπί που ανοίγει το κινητό on/off θελω να ρωτήσω αν μπορεί να ενεργοποιηθεί η συσκευή από άλλο σημείο του κινητού ( μητρική ) με( reset? ).
δυστυχως δε το έχω για άλλη φωτό το έχω δώσει για φτιαξιμο σε κάποιο μαγαζί αν μπορέσουν να το φτιάξουν σήμερα το πήγα. Μήπως να το πάρω πάλι πίσω από αυτό που βλέπεις τι πιστεύεις γίνεται?
επειτα από προσπαθεια αλλαγης button on/off καταφερα και ξεκολησα από τη μητρικη του κινητου το φισακι που εμπαινε η ταινια για το on/off θελω να ρωτησω εάν μπορω το κινητο να το ανοιξω με άλλο τροπο και αν ναι ποιος η το κινητο παει για πεταμα? ευχαριστω