Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Παράθεση από Sotiris1979: “Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ? ” Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις το διάβασμα από εδώ και αφού αποφασίσεις τι rom θες να έχεις στο κινητό σου, πράττεις ανάλογα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν custom rom ελληνική, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που προτιμούν τις επίσημες rom από την Xiaomi
-
Εγώ εχω εντυπωσιαστεί αφάνταστα και από τo MIUI αλλά και από την rom του @gkalen ειδικότερα. Χθες το έβαλα για φόρτιση στο 1% και είχα SOT 9+ ώρες (υπόψιν ότι δεν το είχα φορτίσει πλήρως και έκανα και εγκατάσταση rom). Σήμερα είμαι στο 75% μετά από ολόκληρη μέρα σχεδόν και έχω SOT 3+ ώρες. Και περνάω συνεχώς εφαρμογές γιατί στήνω τώρα το κινητό. Φυσικά το SOT δεν είναι το απόλυτο κριτήριο γιατί διαφέρει από χρήση σε χρήση, αλλά το να φορτίζεις το κινητό κάθε 2-3 ημέρες είναι μεγάλη υπόθεση. Έχω …
-
Αναζήτηση Θήκης RN3P
ΜήνυμαΕγώ πήρα αυτή Luxury Ultra Thin 0 8mm Bumper TPU Soft Rubber Back Case Cover for Xiaomi | eBay * forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19348/ * forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19347/ * forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19349/ Θετικά - Προστατεύει πλήρως το κινητό (με extra προστασία σε γωνίες) - Σκληρό πλαστικό με υφή σαν λάστιχο για καλύτερο grip - Δεν έχει πρόβλημα με το nillkin - Σχετικά λεπτή - Οικονομική Αρνητικά - Χρειάζεται λίγο σκληρό πάτημα στα κουμπιά - Είναι θ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Θα εξοικειωθεί με την διαδικασία και μπαίνει και στην ρομ να τις βγάζει... ” Ναι, φαντάζομαι ότι από ένα σημείο και μετά, όποιος ασχολείται να flash-άρει κάθε τρεις και λίγο, τροποποιεί την rom βγάζοντας και βγάζοντας εφαρμογές. Αλλιώς είναι κουραστική διαδικασία να τα περνάς όλα από την αρχή
-
Παράθεση από geoanto555: “Δημιούργησε ένα φάκελο στον εσωτερικό χώρο και τις εφαρμογές που δεν θέλεις θα τις κάνεις μετακίνηση και όχι διαγραφή. ” Ωραία ιδέα αυτή... αλλά στην περίπτωση που μετακινήσω μια εφαρμογή που δεν πρέπει και κάνω restart, τι γίνεται μετά; Μήπως πάθει κάνα κόλλημα και δεν μπαίνει στο miui;
-
Υπάρχει κάποια λίστα με τις εφαρμογές που επιτρέπεται/απαγορεύεται να διαγράψουμε; Ή απλά ρωτάμε κάθε φορά; Για παράδειγμα εγώ θέλω να διαγράψω την default εφαρμογή για email (χρησιμοποιώ μόνο gmail) και σκέφτομαι να διαγράψω και τον default browser
-
Μπορούμε να απεγκαταστήσουμε εφαρμογές συστήματος (πχ email) ή δεν προτείνεται; Και αν μπορούμε πως γίνεται αυτό; μαγείρεμα, root explorer ή κάτι άλλο;
-
Μόλις εγκατέστησα την 6.9.9.2 του @gkalen ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Μόνη προσθήκη ότι στο τέλος αντί να κάνω reboot στο system, έκανα reboot σε fastboot mode για να ελέγξω αν κλειδώθηκε ο bootloader ή όχι. Και όντως είχε κλειδώσει. Αλλά τρέχοντας το miui unlock tool, ξεκλείδωσε αμέσως Είχα official chinese developer και η διαδικασία έγινε σε Windows 7 (μέσα σε virtualbox) Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έγραψαν τους κατατοπιστικούς οδηγούς και στον @gkalen για την rom Τώρα πάμε για το στήσι…
-
Μετά από 172 βασανιστικά δευτερόλεπτα και μερικά ακόμα μετά μέχρι να εμφανιστεί το "android" κατά το boot, το κινητό μπήκε επιτέλους στην miui Σας ευχαριστώ όλους (ειδικά τον @geoanto555) για τις άμεσες απαντήσεις Επόμενο βήμα το ξεκλείδωμα του bootloader και εγκατάσταση του TWRP
-
Έκανα update τον driver και restart το laptop... είναι OK τώρα, δεν έχει θαυμαστικό
-
Παράθεση από lallasgr: “4) Τώρα θα πρέπει στο Device Manager να σας αναγνωρίσει το κινητό ως 9008/edl mode ” Έτρεξα το edl.cmd (διπλό κλικ) και στο device manager βλέπω το παρακάτω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19170/ Γιατί έχει warning; Να κάνω δεξί-κλικ -> Update driver software; Το κινητό δείχνει μαύρη οθόνη αλλά δεν αναβοσβήνει κάποιο κόκκινο λαμπάκι
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
tfotis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι εγώ θα περίμενα να μην εμφανίσει το μήνυμα αν απενεργοποιήσεις τις ψηφιακές υπογραφές. Για αυτό δεν γίνεται η διαδικασία αυτή; η χρησιμεύει κάπου αλλού;
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
tfotis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια διευκρίνιση θα ήθελα σχετικά με την εγκατάσταση των MiPhone και adb universal drivers Κατά την διάρκεια εγκατάστασης, τα windows έβγαζαν μήνυμα "Windows can't verify the publisher of this driver software" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19160/ όπου εγώ επέλεγα "Install this driver software anyway". Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχω απενεργοποίησει τον ελέγχο της ψηφιακής υπογραφής στα windows
-
Παράθεση από @geoanto555: “κατέβασε μία ρομ του οδηγού ” Εννοείς αυτήν ή να κατεβάσω την "Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot"