Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 117.
-
Δεύτερο πρόβλημα
ΜήνυμαAφού μου ζητήθηκε τόσο κομψά, θα το κάνω, αλλιώς δε θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω. Μπορούσε ο οποιοσδήποτε να γράψει "hey, αντιμετώπισα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε τελικά πώς το λύσατε;" και η απάντηση θα ερχόταν πολύ πιο άμεσα και με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Το TWRP που έχει αυτή η ρομ είναι λίγο καθυστερημένο και τα μηνύματα που εμφανίζει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της ρομ είναι σκαλωτικά καμιά φορά, έτσι την πάτησα κι εγώ και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης,…
-
Παράθεση από caeser: “Nokia 6210... του έτους 2000...Έχει μπαταρία Li-Ion 1050 mAh και ο τύπος (80χρονος θείος μου) το φορτίζει μια φορά τη βδομάδα... (Και το καυχιέται κιόλας: "το φορτώνω μια φορά τη βδομάδα και ακόμα έχει μισή μπαταρία"...) Το χρησιμοποιεί για να μιλάει μια-δυο φορές τη μέρα... Άντε να του στείλει και η Cosmote κανά sms προσφοράς... Έχει και οθόνη 96 x 60 pixels, που χωράει 6 ολόκληρες γραμμές κειμένου παρακαλώ! Πρέπει να είναι πάνω-κάτω 2 ίντσες... (ΠΡΟΣΟΧΗ το να μιλήσει κανε…
-
Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από FreddyK: “Όντως η μπαταρία είναι ψιλοχάλια. Με το 3G έμπαινα και σε τρίτη μέρα. Με το 2 δε βγάζει εύκολα το 24, μόνο αν μείνω σπίτι μετά βίας το βγάζει. Αν είμαι έξω με χρήση λίγης μουσικής και ίντερνετ, εξατμίζεται...” Ετσι ακριβως.Με την .27 εισαι?Ειδες καμια διαφορα νααμεσα .18 και .27?” Τώρα παρέλαβα, το εγκαινίασα με την 27!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από FreddyK: “Ε ναι, αλλά δε γίνεται κάθε φορά. Θέλω να πω δεν είναι το φυσιολογικό έτσι. Και πάλι όμως με το που ανοίγει, ξεκινάει με 1 gb που σύντομα πάει στα 900. Ενώ στο 3G ξεκινάει από το 1.3-1.5 όταν ανοίγει.” Πάνω-κάτω, έτσι που τα λες συμβαίνει (με τους αριθμούς), αλλά δεν το θεωρώ πρόβλημα καθόλου! Άνοιξα 8 τυχαίες εφαρμογές και έκανα restart. Ξεκίνησε με τις ίδιες 8 εφαρμογές (στο background) που το είχα κλείσει, αλλά με 1.1ΜΒ διαθέσιμα και όταν τις έκλει…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από FreddyK: “@GR_Macedon ευχαριστώ κι εσένα, όπως έγραψα, πάταγα λάθος συνδυασμό και δεν έβλεπα το twrp. Άλλο είναι το πρόβλημα τώρα :)” Πριν κάνεις restart, κλείσε ότι εφαρμογές έχεις ανοιχτές με το "σκουπάκι" της ram. Μετά κάνε επανεκκίνηση... Λογικά όταν ξεκινήσει δεν πρέπει να είναι καμμιά εφαρμογή ανοιχτή... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ε ναι, αλλά δε γίνεται κάθε φορά. Θέλω να πω δεν είναι το φυσιολογικό έτσι. Και πάλι όμως με το…
-
Δεύτερο πρόβλημα
ΜήνυμαΤο λύσαμε το πρόβλημα με το μοναδικό MIUI-ART. Σε ευχαριστώ και πάλι.
-
Δεύτερο πρόβλημα
ΜήνυμαΑυτή που έχει μέσα ενσωματωμένη η ελληνική ρομ.
-
Δεύτερο πρόβλημα
ΜήνυμαΠροσπαθώντας να φτιάξω μόνος ένα πρόβλημα, δημιουργούνται περισσότερα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει, προσπαθώντας να ξαναπεράσω την ίδια ρομ, έχει κολλήσει το twrp και κάθε φορά που ανοίγει το κινητό μπαίνει στο twrp, δε μπαίνει μέσα στο κινητό. Πάω να κάνω restore, δεν το δέχεται το αρχείο του backup, πάω να περάσω τη ρομ, λέει failed, πάω να βγω, να κάνω restart ή να το κλείσω και ξαναμπαίνει στο twrp. Δε βγαίνει από το twrp για να μπει στο κινητό μέσα. Μήπως είναι brick? Γίνεται τίποτα και αν ναι, π…
-
Το είχα ξανακατεβάσει αυτό το αρχείο από το φόρουμ. Το μετονόμασα recovery.img, το άνοιγε το m.unc.tools αλλά μέσα οι επιλογές κόλλαγαν όταν τις πάταγες και έπρεπε να βγάλεις τη μπαταρία. Τώρα το κατέβασα πάλι και το ξαναπέρασα και δουλεύει νομίζω, ευχαριστώ! Για την πρώτη ερώτηση που είναι και η πιο σημαντική υπάρχει κάποια λύση;
-
Πρώτη ημέρα χρήσης του κινητού, προσπαθώ να το φέρω στα ίσα του (στα μέτρα μου ). Με προβληματίζει πολύ ένα πράγμα. Το ότι μετά από κάθε restart οι εφαρμογές που ήταν ανοιχτές πριν το restart, συνεχίζουν να μένουν ανοιχτές, με αποτέλεσμα η ραμ να μην καθαρίζει ποτέ εντελώς και με το που ανοίγει να είναι κάτω από 1gb ελεύθερο. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση που να εμποδίζει αυτό; Και μια δεύτερη ερώτηση γιατί δε θέλω να σπαμάρω με νέα θέματα. Στο Redmi note είχα κατεβάσει ένα αρ…
-
Παράθεση από sallonikios: “Παράθεση από FreddyK: “Ξέρει κάποιος για ποιο λόγο μένουν ανοιχτά τα apps μετά από κάθε reboot και από που αλλάζει?” ριξε μια ματια στο κεντρο ασφαλειας/δικαιωματα/αυτοματη εναρξη ” Όχι, δεν είναι απο κεί. Γενικά ότι αφήνω ανοιχτό, εφαρμογές, ρυθμίσεις, κλήσεις, μηνύματα, μετά το reboot μένει στο μενού με τις πρόσφατες και κάθε φορά που ανοίγω το κινητό έχω 50+% χρήση της RAM με το καλημέρα. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει